Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

Firmware - mainstream and related support

Subject Views Posts Last Post

Bug in reprap-mendel-20100806

by Myndale
1,153 1 10/14/2010 02:10AM
Last Post by Myndale

Thermocouple and the official firmware

by Greg Frost
1,462 11 09/23/2010 06:48AM
Last Post by Greg Frost

Uploading 'ArduinoSlaveExtruder' to extruder board error

by tv7957ht
1,443 5 09/08/2010 03:44PM
Last Post by ruben

Stepper Extruder Again. Code Help apprec.

by StefHH
1,379 10 08/31/2010 05:34AM
Last Post by StefHH

reprap-arduino-firmware folder location

by kenneth kneebone
2,417 9 08/30/2010 11:48AM
Last Post by kenneth kneebone

Replicatorg with generation 2 electronics

by kenneth kneebone
1,210 1 08/30/2010 10:11AM
Last Post by kenneth kneebone

Current state of firmware for ATMega168

by Traumflug
1,582 5 08/29/2010 06:29PM
Last Post by BodgeIt

Background queistion: why RS485 + stepper signals?

by floe
1,578 15 08/29/2010 03:26PM
Last Post by BodgeIt

x&y axis elongation / squeeze on first movement only

by greygool
985 2 08/28/2010 11:06AM
Last Post by Traumflug

Temperature readings not updating

by jmgiacalone
3,098 7 08/05/2010 04:32AM
Last Post by Greg Frost

Strange Thermistor Readings

by PimpKittah
1,147 1 07/30/2010 11:33AM
Last Post by PimpKittah

Found bug in firmware 20100719

by jmgiacalone
1,411 4 07/23/2010 02:24PM
Last Post by Traumflug

compile error with arduino 0018

by jmgiacalone
1,937 4 07/22/2010 12:58PM
Last Post by jmg

Error -When uploading motherboard

by montyram
1,469 7 07/19/2010 04:13PM
Last Post by montyram

BUG on RepRap firmware V. 20100628

by casainho
2,330 15 07/11/2010 06:45PM
Last Post by davmj

Bug In firmware (20100702)?

by Vollnormal
1,256 4 07/10/2010 07:57AM
Last Post by Vollnormal

Help! Extremely basic program loading problem on Extruder board

by Idaholion
1,014 2 06/26/2010 04:15AM
Last Post by emt

Custom Host software

by vaurnperumal
1,261 8 06/24/2010 02:34PM
Last Post by vaurnperumal

installing firmware gen 2

by gbot
1,466 3 06/16/2010 05:46AM
Last Post by gbot

Sketch size too big when enabling Thermistor on Gcode_Interperter

by Leav
1,296 4 06/09/2010 10:17AM
Last Post by Leav

error when burn a bootloader from AVRdude & Arduino IED0018

by tv7957ht
3,170 4 06/03/2010 06:38PM
Last Post by sheep

RepG firmware and 5D

by FrankNeon
1,355 3 05/30/2010 12:29PM
Last Post by FrankNeon

Understanding the firmware

by tatagatha
1,479 3 04/26/2010 04:47PM
Last Post by tatagatha

Many Errors while compiling GCode_Interpreter

by Vince
1,214 2 04/14/2010 06:49AM
Last Post by Vince

Programming Sanguino bootloader

by Grogyan
3,766 4 02/26/2010 12:33PM
Last Post by BodgeIt

Firmware fix for direct drive

by Tonokip
1,670 1 02/01/2010 01:09AM
Last Post by Tonokip