Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

Skeinforge

Subject Views Posts Last Post

Extrude Less via Filament Diameter vs Flow Rate

by BrianC
1,004 3 11/07/2013 06:41AM
Last Post by DeuxVis

Modifications to allow granule extrusion

by Gobleys
577 1 11/01/2013 02:29PM
Last Post by Gobleys

Skeinforge: Starting Z off, First F Layer off Attachments

by amyrlam
936 13 10/28/2013 06:44PM
Last Post by amyrlam

Temperature sensors

by marc_hsm
513 1 10/21/2013 05:30AM
Last Post by marc_hsm

axis name letter

by marc_hsm
647 4 10/21/2013 04:09AM
Last Post by marc_hsm

Hole diameters come out too small? >> STRETCH Settings

by ahmetcemturan
1,337 2 10/08/2013 02:50PM
Last Post by ahmetcemturan

Different printers - same issue? What SF setting to change? Attachments

by bbence
2,302 9 10/06/2013 02:04PM
Last Post by ahmetcemturan

Skirts and First Layer Speed Questions

by RyanMark
1,338 10 10/06/2013 02:01PM
Last Post by ahmetcemturan

[SFACT] Retraction always 0.0

by Joost-b
671 2 10/06/2013 01:59PM
Last Post by ahmetcemturan

Extruder stops extruding halfway during print Attachments

by wheredidjengo
749 2 10/03/2013 05:27AM
Last Post by François Delègue

pronterface problem

by GITRDUN
3,740 11 09/26/2013 11:30AM
Last Post by jbernardis

Setting the Platform Size

by nevertoolate
1,690 11 09/26/2013 11:29AM
Last Post by jbernardis

Temperature Settings

by nevertoolate
482 2 09/26/2013 03:57AM
Last Post by François Delègue

Quadrant style layered slices

by Evilfz1
729 7 09/15/2013 11:02PM
Last Post by Evilfz1

Gcode not loading (ReplicatorG 040 and Skeinforge 5) Attachments

by prorip
2,744 7 09/03/2013 12:51PM
Last Post by prorip

Porblems loading STL files. Attachments

by galkur
757 4 09/03/2013 05:01AM
Last Post by François Delègue

Skeinforge (or Python) install problem, Win XP Attachments

by j_andberg
4,127 21 09/02/2013 12:32AM
Last Post by Prusa i3

Skeinforge just dumps plastic out

by gwfami
1,024 18 09/01/2013 03:45PM
Last Post by nophead

Skeinforge initial travel speed very slow

by dgm3333
922 3 08/30/2013 05:27PM
Last Post by dgm3333

Bridging Problem

by NitroXpress
598 4 08/30/2013 03:27PM
Last Post by jbernardis

Raft will not create. A problem with settings? Attachments

by dprilutsky
491 2 08/09/2013 02:14AM
Last Post by rhmorrison

Need help with skeinforge setup (techzone z skipping and pauses fixed) Attachments

by DeltaFlight
2,319 28 08/06/2013 05:33AM
Last Post by DeuxVis

Nozzle drag   (Pages: 1 2 3)

by NelsonRap
7,535 67 08/06/2013 01:47AM
Last Post by jordananders3

Proposed change to the Cool Plug-in

by kyle
669 3 07/23/2013 01:40PM
Last Post by François Delègue

Can't calibrate Sailfish.

by Nexie
958 1 07/20/2013 01:07PM
Last Post by Nexie

bridging - can this be bug? Attachments

by raptik
672 5 07/10/2013 04:23AM
Last Post by François Delègue

cant get start g code to work - need help again

by GITRDUN
607 3 07/09/2013 05:47AM
Last Post by François Delègue

Latest SF Manual?

by threedyprinter
625 8 07/01/2013 10:44AM
Last Post by jbernardis

Support without Raft, first layer starts too high

by varesa
1,709 2 06/14/2013 11:24AM
Last Post by François Delègue

From SFACT to Skeinforge50 Extrusion on the run.

by Joost-b
765 11 06/12/2013 03:41PM
Last Post by nophead