Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

Huxley

http://reprap.org/wiki/Huxley Huxley is like Mendel, only smaller and cuter. 
Subject Views Posts Last Post

nozzle problem, who can help me ?sad smiley

by sarazhang
700 1 08/26/2013 04:19AM
Last Post by sarazhang

Programming is not responding

by see00966
876 1 08/24/2013 09:41AM
Last Post by see00966

Repsnapper or Slicer code for Techzone Huxley???

by Jojo
1,035 9 08/16/2013 01:00AM
Last Post by Jojo

Huxley and Ramps 1.4 heatbed connections

by CR_Rusanen
744 1 08/15/2013 03:32PM
Last Post by CR_Rusanen

Retraction

by George1
603 2 08/14/2013 02:05PM
Last Post by Phuzzy Logic

tz huxely thermocoupler replacement ?

by Jojo
519 3 08/06/2013 03:40AM
Last Post by Jojo

y-End Stop: Position?

by George1
935 3 07/30/2013 12:16PM
Last Post by reprappro

Nozzle size Grrrrrr

by Suljo
1,040 4 07/25/2013 06:44PM
Last Post by Suljo

Huxley and ABS and ReprapPro?! Attachments

by Suljo
1,118 3 07/24/2013 07:09PM
Last Post by Suljo

"PID Autotune failed! Temperature to high" Attachments

by Physics_Dude
5,481 4 07/23/2013 09:25PM
Last Post by Physics_Dude

pumping out to much goo

by jackmanuk
931 16 07/16/2013 07:48AM
Last Post by reprappro

What to do MOSFET's gate is blown

by heimfabrikant
896 4 07/05/2013 05:37AM
Last Post by Traumflug

Power

by slice396
613 7 07/03/2013 11:34AM
Last Post by slice396

Huxley Heatbed no GND connection.

by adilmalik
637 2 07/03/2013 10:53AM
Last Post by Suljo

Failure to Print; Extruder Problems?

by KD0SKH
896 5 07/03/2013 02:46AM
Last Post by KD0SKH

Y motor slows at some point Attachments

by Suljo
627 1 07/01/2013 11:28AM
Last Post by Suljo

Extruder starts but never stops (commissioning huxley)

by tomf2002
842 5 06/29/2013 06:22PM
Last Post by testtest

firmware veranderen(geen controle heatbed)

by scimp
719 1 06/19/2013 05:59PM
Last Post by scimp

Doubt Regarding some error messages

by pinto.chirayil
512 2 06/17/2013 05:50AM
Last Post by nophead

Movement and Temperature

by Suljo
1,013 4 06/13/2013 03:42AM
Last Post by squeeks

Igus bushing

by slice396
1,470 4 06/09/2013 07:47AM
Last Post by Ohmarinus

Extruder jam cleaning suggestions Attachments

by AnMeX13
1,376 6 06/08/2013 12:30AM
Last Post by AnMeX13

Lasercut frog

by slice396
1,013 3 06/05/2013 10:49AM
Last Post by slice396

Problems after firmware upload - Marlin for Sanguinololu

by kebv
2,053 7 06/04/2013 08:14PM
Last Post by squeeks

Reprappro Huxley bed temp reading low

by CJS62
1,135 7 06/03/2013 04:46PM
Last Post by kebv

X axis motor issue

by tepmurc
560 2 05/22/2013 05:33PM
Last Post by tepmurc

Laser cut parts

by fireemblem20
1,877 12 05/18/2013 04:55AM
Last Post by wouter

Bought a TechZone Huxley kit a while ago

by travistag
835 5 05/17/2013 08:37PM
Last Post by travistag

Reprapro huxley, temperature stuck at 86 °c

by deff
823 1 05/17/2013 06:46PM
Last Post by deff

Huxley becoming non-responsive mid-print

by LarsIslander
805 2 05/12/2013 07:11AM
Last Post by LarsIslander