Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

RAMPS Electronics

Support for the quite nice RAMPS Electronics. See also http://reprap.org/wiki/RAMPS
Subject Views Posts Last Post

RAMPS 1.4 Wierid bed temperature behaivour.

by BortEngineer
437 6 04/12/2018 12:10PM
Last Post by BortEngineer

T1 and BED sensor pin invalid output

by beastro
219 4 04/10/2018 03:02AM
Last Post by beastro

Blinking LCD

by beastro
250 5 04/09/2018 01:37PM
Last Post by beastro

RAMPS 1.4 odd LCD failure.

by Alex_1234
254 4 04/08/2018 02:11AM
Last Post by o_lampe

Stpper Motor issue

by ZPRO Solutions
244 2 04/07/2018 10:03AM
Last Post by o_lampe

one stepper no longer moving.

by lapo
223 5 04/07/2018 01:49AM
Last Post by lapo

RAMPS and arduino mega 2560 crazy power problems

by miclowgunman
4,550 16 04/06/2018 03:38AM
Last Post by kumarmawana1

Ramps V1.4 without D2 1N4004 diode

by enrik0
346 4 04/06/2018 02:57AM
Last Post by o_lampe

RAMPS Schematic questions Attachments

by sinned
429 6 04/03/2018 11:41AM
Last Post by Rossos

RAMPS 1.4 Won't Power On with 12V PSU

by Fiyero88
578 7 04/02/2018 01:48PM
Last Post by sinned

RAMPS1.4 stop

by cozmicray
3,078 21 03/30/2018 06:27PM
Last Post by Rossos

RAMPS 1.4 with TMC2130's giving Overheating error on startup.

by Nicoolai
711 6 03/30/2018 05:59PM
Last Post by printer_dave

D8 as fan control?

by MakersMic
300 1 03/22/2018 11:17PM
Last Post by MakersMic

Fuse on Ramps 1.4 not sufficient for heated bed, need advice

by cthzi
321 5 03/21/2018 08:25AM
Last Post by cthzi

Ramps fd

by Falcondestroyer123
283 2 03/21/2018 04:34AM
Last Post by Dust

RAMPS and PT1000

by J3d
389 5 03/19/2018 01:43PM
Last Post by J3d

Z axis not moving

by Mdmoore00
980 11 03/19/2018 09:22AM
Last Post by jbmikk

RAMPS fried 2 MEGAs. Now only powered through USB.

by jemenake
265 3 03/16/2018 07:17PM
Last Post by Dust

Help please Ramps 1.4 XY issues Attachments

by ITWhiz
1,590 12 03/14/2018 09:31PM
Last Post by george4657

Energia

by soaresmsr
358 1 03/14/2018 10:03AM
Last Post by soaresmsr

RAMPS won't PID tune and shows unreal temps

by electrophile
277 3 03/13/2018 03:31AM
Last Post by electrophile

Ramps power through one terminal!

by PuG
398 6 03/10/2018 09:57AM
Last Post by PuG

Using the 12864 Smart LCD Display without RAMPS 1.4

by J3d
526 6 03/08/2018 01:58AM
Last Post by J3d

Extruder motor just "rocking" back and forth a little

by jemenake
345 3 03/05/2018 03:30PM
Last Post by jemenake

ramps 1.4 with nema 34 help needed

by onearmpilot
4,712 16 02/27/2018 08:36PM
Last Post by Dust

Trinamic Driver Firmware Problem

by cmikk
438 4 02/22/2018 09:05PM
Last Post by cmikk

Ramps - replace stepper by dc motor

by jot4p
445 5 02/20/2018 12:06PM
Last Post by jot4p

Power circuit not working - Yesterday it was!

by Rush
254 4 02/14/2018 03:32AM
Last Post by o_lampe

MKS GEN 1.4 Free Pins?

by TheCure
1,594 2 02/13/2018 10:08PM
Last Post by Dust

No movement with ramps test code?

by hcker2000
275 3 02/11/2018 07:55AM
Last Post by hcker2000