Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

RAMPS Electronics

Support for the quite nice RAMPS Electronics. See also http://reprap.org/wiki/RAMPS
Subject Views Posts Last Post

Changing pin configuration - y-axis to extruder 2

by bishupz1
2,325 3 01/26/2018 02:04PM
Last Post by takno91

Heated bed fried?

by matheustorres
324 3 01/26/2018 05:00AM
Last Post by matheustorres

My second arduino go fried, please help

by matheustorres
382 12 01/23/2018 01:00PM
Last Post by matheustorres

E0 - Extruder Motor Getting No Current/Signal

by AALEXA5588
911 4 01/21/2018 06:26PM
Last Post by Roberts_Clif

z probe ignored

by huskies62
271 5 01/20/2018 11:20PM
Last Post by huskies62

Extruder fan where should it go? Attachments

by matheustorres
541 7 01/19/2018 11:00AM
Last Post by matheustorres

X2 is not in LCD Menu

by 3DLTech
292 2 01/16/2018 06:08PM
Last Post by 3DLTech

Heated bed upgrade for D-bot Core XY

by jmichaelland
515 5 01/14/2018 09:30AM
Last Post by jmichaelland

Endstop wiring?

by matheustorres
471 6 01/11/2018 12:40PM
Last Post by Roberts_Clif

Dangers of too high voltage driver?

by matheustorres
337 4 01/10/2018 08:44AM
Last Post by o_lampe

Ramps started smoking?

by matheustorres
468 5 01/08/2018 09:22PM
Last Post by matheustorres

What could be causing this problem? Link on desc

by matheustorres
273 1 01/08/2018 02:55PM
Last Post by matheustorres

End stops cause printer to disconnect

by Thunderchief
245 3 01/08/2018 06:10AM
Last Post by Thunderchief

Ardiuno mega not detected/recognised when connected to pc with RAMPS 1.4 mounted

by savan
335 7 01/05/2018 12:20PM
Last Post by savan

Layer shifting after switching stepper drivers

by Schild0r
871 13 01/05/2018 04:56AM
Last Post by o_lampe

i2 mendel

by Sean Birt
368 5 01/04/2018 09:21PM
Last Post by Sean Birt

Discount smart controller lcd No Sd Card

by dfox1787
843 8 12/30/2017 06:24PM
Last Post by Roberts_Clif

unknown short in ramps 1.4 stepper pins Attachments

by curs4
314 2 12/27/2017 05:59PM
Last Post by Dust

24 Volt heated bed on a 12v system

by hokanp
801 3 12/27/2017 03:34AM
Last Post by o_lampe

Ramps not reading SD card

by deodutie
1,163 6 12/22/2017 06:27AM
Last Post by Dust

24V with Ramps 1.4 questions   (Pages: 1 2 3)

by AVRkire
77,155 78 12/14/2017 05:09PM
Last Post by arturmora

How to connect heated bed to my ramps

by SamuelB1002
1,045 7 12/13/2017 11:14PM
Last Post by KM6VV

How much did I just fry?

by Hunk of Cheese
340 2 12/12/2017 02:07AM
Last Post by Dust

4 motors on one axis

by rodrigo
569 10 12/11/2017 03:17PM
Last Post by Celcius1

Help ! Converting RAMPS 1.4 to 24 V

by viren
1,390 10 12/06/2017 11:07PM
Last Post by viren

X-Stop issues - RAMPS1.4

by LiamGriever
468 9 12/05/2017 05:26PM
Last Post by dc42

ramps 1.4 + a4988 polulu drivers + grbl || can't feed the motors

by okuzster
743 15 12/04/2017 06:27AM
Last Post by eugen360

Can not collect temperature, the motor does not move?

by lx1217
402 3 12/03/2017 06:14AM
Last Post by lx1217

24V to 12 V buke converter for RAMPS

by viren
522 6 12/03/2017 03:38AM
Last Post by o_lampe

Ramps 1.4 motor and communication questions

by KVB
2,279 4 12/03/2017 01:59AM
Last Post by Dust