Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

RAMPS Electronics

Support for the quite nice RAMPS Electronics. See also http://reprap.org/wiki/RAMPS
Subject Views Posts Last Post

Arduino 2560 RAMPS with Tonokip Firmware

by CidVilas
2,761 4 09/17/2011 03:58PM
Last Post by Elidor

I need help with RAMPS 1.3   (Pages: 1 2)

by Adriano
4,498 37 09/17/2011 02:40PM
Last Post by Elidor

SDRamps

by martijnr17
1,601 9 09/17/2011 10:37AM
Last Post by brnrd

RAMPS1.2

by bradleyk
953 4 09/12/2011 10:56PM
Last Post by bradleyk

none of the stepper motors move

by Jarmol
1,484 8 09/12/2011 12:47PM
Last Post by a kungfu mastah

Motors

by jason60069
953 6 09/12/2011 12:42PM
Last Post by a kungfu mastah

Adding a second extruder

by mghen4023
1,946 9 09/11/2011 09:42PM
Last Post by Andrew Diehl

RAMP DRC problems

by Folknology
824 2 09/06/2011 05:10PM
Last Post by mc_n_g

Ramps 1.3 + Kliment's Sprinter first start

by Mecano
2,894 10 08/28/2011 07:44AM
Last Post by Mecano

Dual power supply

by WildBill
2,220 5 08/24/2011 09:51AM
Last Post by brnrd

Android Open Accessory Development Kit

by unicoder
1,674 13 08/23/2011 01:34PM
Last Post by Buback

Electronics basics?

by clooner
1,406 8 08/22/2011 08:51AM
Last Post by WildBill

RAMPS 1.3 Power Supply Question

by rollingthunder
973 3 08/21/2011 02:21AM
Last Post by rollingthunder

Thermocouple

by robtbldr
1,570 6 08/21/2011 02:15AM
Last Post by Lanthan

RAMPS 1.4 and D1

by krunchy
3,135 4 08/16/2011 07:15AM
Last Post by brupje

New To Ramps, did I do it right? Perhaps these photos can help the wiki?

by L4nce0
1,259 6 08/12/2011 11:50PM
Last Post by AndrewD

RAMPS 1.3; Sprinter and Arduino 22 compiling

by mc_n_g
1,713 3 08/11/2011 03:24PM
Last Post by mc_n_g

Replicatorg and RAMPS can't extrude using Kliemkip

by stmaus
853 1 08/10/2011 08:31PM
Last Post by stmaus

Should I worry about the latest 1.4 or Mega?

by AndrewD
2,527 4 08/10/2011 02:24AM
Last Post by AndrewD

Beginners 1.3 firmware problem ?

by thirty
1,781 8 08/08/2011 02:28PM
Last Post by thirty

RAMPS with higher than 15A power supply

by mc_n_g
1,182 5 08/08/2011 08:53AM
Last Post by mc_n_g

Reversing the home

by Kalle
990 7 08/07/2011 09:47AM
Last Post by Kalle

[SOLVED] RAMPS 1.2 + Sprinter + Pronterface not quite working. confused smiley Attachments

by Kalle
2,161 10 08/04/2011 09:11PM
Last Post by Kalle

Help with Firmware please!

by rtdesign
1,663 22 08/03/2011 05:35PM
Last Post by a kungfu mastah

RAMPS 1.3 Extruder Misbehaving

by nickp
1,151 4 08/03/2011 12:20PM
Last Post by nickp

Porting Firmware to Digilent's ChipKIT Max32

by SCphotog
3,698 9 07/30/2011 10:22AM
Last Post by nanomid

driving 2 motors on Y axis on ramps 1.3

by robtbldr
1,185 2 07/28/2011 06:47PM
Last Post by raldrich

Can I use A4983 and motor with working current 2.5A???

by ukrduino
1,647 4 07/26/2011 04:09PM
Last Post by Andrew Diehl

Two Flashes Attachments

by camblonie
1,151 5 07/25/2011 05:09PM
Last Post by camblonie

Driving VCC directly.

by John Meacham
1,018 2 07/19/2011 11:09AM
Last Post by John Meacham