Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

Printing

Printing issues ... 
Subject Views Posts Last Post

Serial Error

by basbr
534 1 09/02/2012 09:13AM
Last Post by basbr

Range for extrusion multiplier and stuff

by kburgess
11,461 10 08/27/2012 02:28PM
Last Post by anibalismo

Not Filling, leaving seperated walls Attachments

by Chompalot
735 3 08/27/2012 01:00PM
Last Post by Chompalot

Little blobs all over Attachments

by smb1985
892 4 08/19/2012 03:00PM
Last Post by NewPerfection

layer random shift Attachments

by dnspower
1,049 5 08/17/2012 01:19AM
Last Post by dnspower

Print pauses momentarily... causing small blobs on perimeter...

by verohomie
1,197 4 08/14/2012 07:23PM
Last Post by nophead

Print speed, stepper motor size?

by sam0737
967 6 08/12/2012 09:13PM
Last Post by Polygonhell

Layer shift mid layer Attachments

by mydogjustice
1,903 14 08/12/2012 03:37PM
Last Post by sam0737

First layer failing!

by pikelo
1,027 5 08/11/2012 04:48PM
Last Post by cokezero91

Infill Problems? Attachments

by cokezero91
2,184 5 08/11/2012 04:43PM
Last Post by cokezero91

leaking tip

by badhank
712 4 08/10/2012 02:30PM
Last Post by badhank

Change the space in between each pass of plastic? Attachments

by cameronm
795 4 08/08/2012 06:34PM
Last Post by cameronm

hot smiley bad surface quality - getting tired of gambling... Attachments

by Irgendwer_Aus_Irgendwo
1,344 4 08/07/2012 08:43AM
Last Post by Weedz

Z-Axis getting higher and higher during prints?

by sam0737
1,104 12 08/04/2012 05:05PM
Last Post by sam0737

dribble, drizzling j-head problem

by hitman1131
1,021 4 08/03/2012 10:42PM
Last Post by Gulf

Pronterface not printing on Prusa in same location

by burkferden
967 2 08/02/2012 03:56PM
Last Post by MotoBarsteward

Filament slipping? Attachments

by sam0737
1,432 7 08/01/2012 03:21AM
Last Post by sam0737

PVA printing paramters

by Rilakkuma
586 1 07/31/2012 08:54AM
Last Post by Rilakkuma

STL Repair Fail Attachments

by RegionX
926 4 07/30/2012 11:08PM
Last Post by NewPerfection

a few issues left Attachments

by cwahlin
826 3 07/30/2012 03:16AM
Last Post by cwahlin

Strange Y-shifting

by ifrisbie
675 1 07/29/2012 07:10PM
Last Post by ifrisbie

Getting dimensions right: is that perimeter width, or flow rate, or what? Attachments

by sam0737
2,675 6 07/28/2012 04:06PM
Last Post by sam0737

First time print help

by ifrisbie
1,400 24 07/24/2012 07:52PM
Last Post by Weedz

Small Layers Not Adhering Attachments

by gtg252b
866 13 07/23/2012 09:44PM
Last Post by gtg252b

J-Head Jam (premature melting)

by MaFraL
2,830 12 07/22/2012 07:20PM
Last Post by MaFraL

An Attempt to print a Small Cylinder Attachments

by flurin
2,075 9 07/17/2012 09:31AM
Last Post by flurin

Printing prusa bar clamp

by 3D2B
1,148 8 07/15/2012 04:35PM
Last Post by 3D2B

Printrbot with Gen7+Slic3r: Print Quality issues

by peter6960
2,882 4 07/14/2012 02:57PM
Last Post by peter6960

PrintBed leveling - prusa

by ifrisbie
1,846 26 07/12/2012 10:00AM
Last Post by ifrisbie

Can anyone spot the slight problem with this print?

by MotoBarsteward
812 3 07/11/2012 08:03PM
Last Post by MaFraL