Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

Printing

Printing issues ... 
Subject Views Posts Last Post

PETG UGH!! Attachments

by RC-CnC
827 16 06/08/2018 12:42AM
Last Post by WesBrooks

Printing Nylon with and without carbon fibre Nylon 12 Nylon 6 Taulman 910

by gsport
287 6 06/05/2018 07:57AM
Last Post by gsport

Extruder only working when testing, not during printing. Attachments

by ProtonSnow
150 5 06/04/2018 09:05PM
Last Post by Dust

Where to start with problem solving...? Attachments

by ampapa
225 11 06/01/2018 09:11AM
Last Post by the_digital_dentist

RUMBA Heating Failed

by skc5741
127 2 06/01/2018 12:33AM
Last Post by Dust

need help to install TMC 2100 driver on GT2560 REV A+

by Heristall
191 1 05/30/2018 10:25AM
Last Post by Heristall

Irregular layers print quality issue

by hedeon
215 8 05/28/2018 01:48PM
Last Post by hedeon

SOLVED - First layer infill Attachments

by IG88
203 2 05/28/2018 09:27AM
Last Post by IG88

Autolevel doesn´t compensate enough

by Kutulu
415 14 05/26/2018 02:49AM
Last Post by Kutulu

Wall separation issues Attachments

by Aledril
292 10 05/25/2018 08:08AM
Last Post by serdar415

Can someone explain me whats wrong here?

by FriedrichNietzsche
431 9 05/22/2018 03:25AM
Last Post by o_lampe

Need help on ribbing issues

by sarf2k4
267 4 05/20/2018 01:32PM
Last Post by sarf2k4
This topic has been moved.

MKS Sbase 1.3. Endstops "allways on"

by swatti
    This topic has been moved.

Triffid's temp calibration & infill extrusion width?

by WesBrooks
234 4 05/16/2018 05:42PM
Last Post by WesBrooks

Flsun prusa z probe

by mgrenier25
199 1 05/13/2018 11:46AM
Last Post by mgrenier25

Changing mainboard on I3 clone from TronXY to Ramps 1.4. Need help

by dlw
253 3 05/10/2018 06:05PM
Last Post by Alex_1234

Anet A8 bad/inconsistant extrusion after changing nozzle

by HugoG
359 7 05/08/2018 10:19PM
Last Post by Alex_1234

Any difference between various PLA brands?

by drmaestro
354 5 05/08/2018 05:38AM
Last Post by WesBrooks

Filament swirling Attachments

by serdar415
544 10 05/03/2018 01:18AM
Last Post by phaedrux

Hot end issue

by Einar Hagerup
259 3 04/30/2018 05:55AM
Last Post by frankvdh

printing CR-10 PETG Attachments

by sloth711
839 6 04/30/2018 02:38AM
Last Post by o_lampe

Delta Printer Home and Step Issue Attachments

by Naktrem
304 3 04/29/2018 08:15PM
Last Post by DaGameFace

Walls of Print are Wavy Attachments

by Melted
346 11 04/29/2018 08:06PM
Last Post by DaGameFace

PETG

by hokanp
944 17 04/29/2018 07:38PM
Last Post by DaGameFace

Not printing boundary Attachments

by addman
269 7 04/26/2018 02:41AM
Last Post by o_lampe

probleme axe

by dandragota
263 4 04/25/2018 06:03AM
Last Post by dandragota

Z axis too high

by tmccar
237 3 04/25/2018 01:33AM
Last Post by tmccar

Strange problem when moving print head on Delta.

by battou
207 3 04/22/2018 07:20PM
Last Post by battou

Can't get proper dimensional accuracy. Attachments

by Alex_1234
303 10 04/22/2018 10:08AM
Last Post by Davik

Issues printing at 0.2mm Attachments

by JoeK1973
347 11 04/21/2018 01:10AM
Last Post by JoeK1973