Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

Slic3r

Subject Views Posts Last Post

config.ini not saved in slic3r 0.9.0

by Carignan
1,349 5 08/10/2012 12:42PM
Last Post by Carignan

Different calibration interior/exterior dimensions

by pikelo
1,005 9 08/10/2012 12:06PM
Last Post by Sound

Print do not start - wait for temp - slic3r 0.9.0

by Carignan
848 2 08/10/2012 12:32AM
Last Post by Carignan

[Slic3r 0.8.4] Perimeter of 1 = 2?

by plamari
851 6 08/07/2012 05:22AM
Last Post by scuba

brim feature request - brim height.

by se5a
1,798 8 08/06/2012 07:03AM
Last Post by DeuxVis

Error on Line 351 Attachments

by abadonn
429 2 08/05/2012 09:22PM
Last Post by abadonn

Extruder not running slicing with Slic3r

by Pretrick
707 4 08/05/2012 06:40AM
Last Post by muffin_man

Where are Config settings saved

by spaceman
2,204 4 08/04/2012 05:58PM
Last Post by spaceman

Slic3r build problem!

by B4Me
1,048 4 08/04/2012 03:45AM
Last Post by B4Me

0.8.4 Extra Perimeter Bug? Attachments

by scuba
763 4 07/31/2012 05:22PM
Last Post by Dede

Error on line 236

by spaceman
739 5 07/30/2012 07:18PM
Last Post by spaceman

Painfull problem @ first layer

by Carignan
2,274 15 07/25/2012 02:19AM
Last Post by fma

Can't find "scale" anymore

by librav
689 4 07/24/2012 05:07AM
Last Post by Sound

slic3r slice error but sfact doest it good Attachments

by Carignan
753 3 07/22/2012 05:46PM
Last Post by nophead

novel feature request?

by se5a
803 4 07/21/2012 10:21PM
Last Post by se5a

first layer ratio ? which effect ?

by jf pion
886 3 07/19/2012 06:21AM
Last Post by fma

Slic3r and J-head hotends   (Pages: 1 2 3)

by Sublime
15,337 87 07/17/2012 05:04PM
Last Post by anwe79

Unable to print small details Attachments

by Cyberpig
788 2 07/17/2012 02:07PM
Last Post by Sublime

trying to print a T800 and it's not going well! Attachments

by MotoBarsteward
900 5 07/16/2012 02:53AM
Last Post by Sublime

weird behavior when starting a print

by robtbldr
1,183 15 07/15/2012 11:27PM
Last Post by bamboozled_again

What happened to the newflow branch?thumbs down

by MotoBarsteward
553 3 07/15/2012 01:38PM
Last Post by MotoBarsteward

Strange effects using Concentric Fill Style

by cwarner7_11
999 1 07/14/2012 09:03PM
Last Post by cwarner7_11

Slic3r 0.8.3 Error

by Stamps
882 6 07/14/2012 03:17PM
Last Post by Bernt

Extruder Motor not running

by Phobia1
736 3 07/13/2012 04:05PM
Last Post by Sublime

no holes at all (almost) Attachments

by 42loop
758 6 07/13/2012 01:40PM
Last Post by MotoBarsteward

Gcode for the retraction option

by flurin
1,087 4 07/12/2012 09:27AM
Last Post by flurin

thin layer print , increase speed print

by jf pion
1,074 6 07/12/2012 04:34AM
Last Post by jf pion

Slic3r 0.8.5dev new flow branch support material problem

by MotoBarsteward
800 1 07/09/2012 05:15PM
Last Post by MotoBarsteward

Manual Slic3r update problem

by spaceman
1,269 5 07/08/2012 05:50PM
Last Post by spaceman

Skic3r 0.8.4 possible bug

by MotoBarsteward
1,142 11 07/08/2012 03:51AM
Last Post by flurin