Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

Mendel90

http://reprap.org/wiki/Mendel90 
Subject Views Posts Last Post

Mendel90 tries to print from top to bottom

by Sahne
728 2 08/05/2015 11:16AM
Last Post by neildarlow

Bed glass

by demetris
657 4 08/05/2015 05:52AM
Last Post by nophead

Mendel90 E3D v6 Conversion

by supitsjoecondol
2,176 22 07/29/2015 10:35PM
Last Post by 09zx-6r

Marlin, M42 and Servo

by biskero
1,192 1 07/26/2015 09:12AM
Last Post by biskero

Odd print problem Attachments   (Pages: 1 2)

by hsbontop
2,137 38 07/24/2015 12:27AM
Last Post by 09zx-6r

windows 8.1 issue

by 09zx-6r
600 3 07/23/2015 03:14AM
Last Post by 09zx-6r

/dev/ttyUSB0 is not working

by wgaona
1,289 3 07/21/2015 12:24PM
Last Post by wgaona

What would cause this? Attachments

by maddog7
931 13 07/15/2015 08:28AM
Last Post by hsbontop

configuration of a new computer

by [email protected]
679 6 07/15/2015 04:25AM
Last Post by nophead

Startcode in Simplify3d won´t work

by donandi
993 4 07/13/2015 03:53AM
Last Post by QuackingPlums

Weird z-height variance

by QuackingPlums
1,039 11 07/12/2015 04:50AM
Last Post by QuackingPlums

Leveling, Dial Gauge, and nopheads's Clamp

by Phrank916
908 10 07/08/2015 12:34PM
Last Post by Ralph.Hilton

Looking for the x idler OpenSCAD file

by demetris
695 3 07/07/2015 07:26AM
Last Post by demetris

Error:Line Number is not Last Line Number+1, Last Line

by zug
7,126 16 07/06/2015 07:11PM
Last Post by barbados

Mendel90 auto level implementation Attachments

by svanteg
2,576 6 07/06/2015 04:59PM
Last Post by svanteg

Beware of the upcoming Cura update

by neildarlow
1,019 2 07/06/2015 12:32PM
Last Post by neildarlow

Possible reasons for extruder getting clogged

by keyaren
2,868 11 07/04/2015 08:52PM
Last Post by ratdoghippy

Cura and pronterface - Objects off centered (+warp on slic3r)

by sharonf88
1,713 6 06/30/2015 06:16AM
Last Post by neildarlow

First build - Testing issues

by sharonf88
673 7 06/27/2015 08:57AM
Last Post by sharonf88

Mendel90 with Inductive Autoleveling

by stevie72
841 3 06/23/2015 12:44PM
Last Post by stevie72

Z lead screw mounting? Attachments

by dawa
1,060 15 06/22/2015 11:58AM
Last Post by dawa

looking for a working autobedlevel config file for mendel90

by stevie72
690 1 06/19/2015 06:08PM
Last Post by stevie72

OctoPi, SD-Printing dont start

by Hoschie
770 3 06/19/2015 09:56AM
Last Post by Hoschie

Extruder starts fine and then is spinning too fast (grinding filament)

by Tengushi
841 5 06/18/2015 11:03AM
Last Post by nophead

Can't see Melzi W/ ATmega1284p 16mHz in arduino

by danlad1631
678 15 06/17/2015 08:44AM
Last Post by nophead

Extruder problems

by yiancar
733 20 06/16/2015 05:13PM
Last Post by hsbontop

Print just stops?

by danlad1631
434 3 06/16/2015 11:25AM
Last Post by danlad1631

Mendel90 + Pronterface + Slic3r = non centered prints

by supitsjoecondol
798 3 06/15/2015 01:31PM
Last Post by Traveltrousers

Print problem: inconsistent extrusion Attachments

by gerv
3,392 9 06/10/2015 02:47PM
Last Post by nophead

X axis assembly leveling

by rdomunky
714 4 06/10/2015 11:45AM
Last Post by rdomunky