Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

Firmware - Marlin

Everything about Marlin firmware : Discussions, questions, support and feature requests... 
Subject Views Posts Last Post

230K Thermistor

by 762x51
508 7 07/10/2016 05:37PM
Last Post by 762x51

Marlin RC6 with graphic LCD causes short pauses while printing

by Protoncek
449 3 07/04/2016 11:10AM
Last Post by Protoncek

errors on compiling after setting LCD

by myk68
1,135 2 06/28/2016 05:41PM
Last Post by Thinkyhead

My ULTRA_LCD not complete Attachments

by mogey336
356 1 06/27/2016 09:23PM
Last Post by mogey336

Trying to switch from mothebroard 34 to 33 in config.h

by darknezz19
317 2 06/27/2016 03:01PM
Last Post by darknezz19

How to setup G29 with RC6?

by CptanPanic
355 1 06/27/2016 08:19AM
Last Post by CptanPanic

How to disabled marlin boot screen?

by mogey336
565 1 06/26/2016 07:49PM
Last Post by mogey336

G29 explanation please

by Pete75
521 8 06/26/2016 12:33PM
Last Post by Roxy

Extruder Heat Port Always hot

by tjtravis
367 3 06/26/2016 06:09AM
Last Post by o_lampe

Printer behaving erratically during print from SD

by furbrain
643 6 06/24/2016 01:38PM
Last Post by StephenM

Azteeg X3 with cooling block thermocouple (K type WRN-02)

by BDan
327 2 06/22/2016 04:21PM
Last Post by stephenrc

Servo deployment

by jackal24
297 3 06/20/2016 03:03PM
Last Post by jackal24

Marlin_Main error after attempting to enable Auto Bed Leveling Attachments

by Sminky
980 3 06/19/2016 01:51AM
Last Post by Sminky

I don't even know where to start with this one.

by Tempest815
1,382 5 06/19/2016 12:54AM
Last Post by Tempest815

What is parameter that sets the location where G28 homes Z?

by CptanPanic
364 3 06/17/2016 03:38PM
Last Post by CptanPanic

Im about to throw it, not compiling all of a sudden.

by Pete75
344 2 06/12/2016 05:04PM
Last Post by Roxy

Ok I need help here... Attachments

by Freebird01
347 6 06/11/2016 05:15PM
Last Post by Roxy

Thermistor set wrong(?) - how to correct it whithout ruining everything else... Attachments

by vladek7
373 2 06/09/2016 05:36PM
Last Post by vladek7

Need help to test XY motors

by kestux75
434 3 06/07/2016 01:31PM
Last Post by kestux75

Z probe offset issue

by rastaman46
635 5 06/07/2016 11:51AM
Last Post by rastaman46

Marlin Axis problem

by eagle941
404 5 06/06/2016 08:56AM
Last Post by eagle941

Grid in auto home not working Attachments

by Lucas Azevedo
773 3 06/04/2016 11:59AM
Last Post by Roxy

Z axis homing speed

by Grinsaw
3,212 3 06/04/2016 01:51AM
Last Post by Grinsaw

Dual Z stepper drivers with X mounted endstop

by strips
421 1 06/03/2016 06:48PM
Last Post by strips

Strange behavior after enabling Auto Bed Leveling

by hoposh2k
413 2 06/02/2016 09:53PM
Last Post by [email protected]

Bed PID autotune not working

by [email protected]
2,620 2 06/02/2016 09:32PM
Last Post by [email protected]

Extruder calibration issues

by Grinsaw
4,965 6 05/31/2016 04:40PM
Last Post by Grinsaw

Use input signal to start or pause a 3D print?

by DemmaC
457 3 05/31/2016 12:44PM
Last Post by DemmaC

Marlin not compiling for printrboard Attachments

by duffle1986
672 8 05/31/2016 11:32AM
Last Post by Roxy

Porting Zonestar/Hesine/Anet panel support from repetier

by Braccoz
731 3 05/28/2016 11:30AM
Last Post by Braccoz