Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

Workshop PRUSA i3 v Brně

Posted by lukinovo 
Workshop PRUSA i3 v Brně
January 11, 2013 10:33AM
Ahoj,
pokud máte zájem si za minimum pěněz vytvořit 3D tiskárnu, tak se můžete účastnit mého workshopu. Budeme stavět RepRap Prusa i3. Workshop se bude konat v Brně. Tiskárna se bude pravděpodobně v této konfiguraci. Hliníkový rám, Heatbed MK2, Prusa Nozzle (umožňuje tisknout z materiálů ABS, PLA, PC popřípadě i nylon), GT2 řemeny, directdrive extruder, elektronika umožňující případný upgrade na dualextrusion (možnost dvoubarevného/multimateriálového tisku).
Více informací a přihlášku najdete na mém webu www.reprapworkshop.cz


www.RepRapFan.cz - 3D tiskárny, workshopy, stavebnice
Re: Workshop PRUSA i3 v Brně
January 17, 2013 01:38PM
Ma tento workshop neco spolecneho s Josefem Prusou? Nejak stale nevim, jak se k tomu postavit, na prvni pohled to nevypada prilis eticky (pokud bych to bral jako konkurenci workshopum od Prusy s podstrelenou cenou).
Re: Workshop PRUSA i3 v Brně
January 18, 2013 06:01AM
Spis mi pripada ze mit takhle nasponovanou cenu 6 mesicu dopredu je trosku hazard :-)


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
PLAYFull Design on DYSgenio , MakersCZ on Facebook , MakersCZ on YouTube
DYSgenio helps kids of all ages to learn quickly and smoothly, we are all gifted ~ EVERYONE!
Re: Workshop PRUSA i3 v Brně
January 20, 2013 03:07PM
No dle mého je to v pořádku. Jedná se přeci jen o open source, takže jedině dobře že se najdou lidi, kteří jsou ochotni pořádat workshopy, aby se tyto technologie a nemluvím jen o RepRapu dostaly mezi lidi. Kdyby nebyl workshop až za půl roku tak bych ho jistě využil. Z neustálého shánění informaci na netu už mě leckdy bolí hlava confused smiley
Re: Workshop PRUSA i3 v Brně
February 01, 2013 05:01PM
Že bude workshopy pořádat i někdo jiný než Průša, je podle mě OK. Správný by nebylo, kdyby se tvářil, že má s Průšou společnýho víc, než je skutečnost. A co mi nepřipadá v pořádku, je ta cena. Na těch 14,5t podle mě vyjde materiál s minimální rezervou, pořádat to lukin musí ve vlastním, vlastní práci nepočítá, svačina nijak opulentní taky nebude. Že původně byla cena jen 12t ve mě důvěru taky nevzbuzuje, ale třeba to má spočítaný, nebo je prostě nadšenec.
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login