Re: [INFO] Diskuse, návrhy, zásahy moderátorů July 09, 2014 11:12AM |
Registered: 11 years ago Posts: 459 |
Re: [INFO] Diskuse, návrhy, zásahy moderátorů July 09, 2014 11:23AM |
Moderator Registered: 11 years ago Posts: 1,038 |
Re: [INFO] Diskuse, návrhy, zásahy moderátorů July 09, 2014 11:43AM |
Re: [INFO] Diskuse, návrhy, zásahy moderátorů July 09, 2014 12:15PM |
Moderator Registered: 12 years ago Posts: 803 |
Re: [INFO] Diskuse, návrhy, zásahy moderátorů July 27, 2014 10:15PM |
Re: [INFO] Diskuse, návrhy, zásahy moderátorů July 28, 2014 05:37AM |
Registered: 11 years ago Posts: 748 |
Re: [INFO] Diskuse, návrhy, zásahy moderátorů November 29, 2015 03:20PM |
Registered: 9 years ago Posts: 78 |
Re: [INFO] Diskuse, návrhy, zásahy moderátorů November 30, 2015 04:15AM |
Moderator Registered: 11 years ago Posts: 1,038 |
straciam
zdravim moderatorov
som tu celkom novy a forum som nasiel obrovskou nahodou. okrem tohto poznam uz len jedno forum venovane 3d tlaciarnam a veciam okolo toho.
aj preto som vdacny ze tu to celkom zije.
rad by som prispel svojou omrvinkou a mam taky maly navrh. nenasiel som tu totizto dve sekcie:
Nase tlaciarne (vlakno, kde kazdy majitel sa moze pochvalit svojou 3d tlaciarnou, ktoru ci uz kupil ako hotovu, stavebnicu alebo svojpomocne vyrobil. informacie o jeho tlaciarni, fotky zo stavby/hotoveho celku, fotky z dalsieho rozvoja pripadne ukazky jeho tlace a vyrobkov. urcite by to pomohlo ako inspiracia pre dalsich , ktori uvazuju ze si 3d tlaciaren kupia alebo postavia. mna by napr. zaujimala raptikova tlaciaren a vyrobky z nej )
3D modelovanie (toto by mohlo byt aj sucast vlakna so softverom, je to na zvazeni, kde to zaradit ci do hlavneho menu alebo ako podsekciu sw. o 3d modelovani a skenovani je tu toho zatial malo, ale mozno je to aj preto ze je to zatial "nezaraditelne" a pritom 3d modelovanie v 3d CAD sw je uzko spojene s 3d tlacou)
tieto dva navrhy su odkukane z inych for, kde pomohli znacne pritiahnut dalsich zaujemcov o danu temu. preto verim ze pomozu aj tomuto foru.
posledne rozhodnutie je samozrejme na hlavnych moderatoroch.