3Dexpo 2016
March 11, 2016 08:27AM
3. ročník největší české přehlídky cenově dostupných 3D tiskáren, skenerů a tiskových materiálů se uskuteční ve dnech 10.-13. května ve výstavním areálu PVA Expo Praha v Letňanech jako samostatná akce v rámci souboru Jarních průmyslových veletrhů.

Každý registrovaný návštěvník získá volnou vstupenku na veletrh 3Dexpo, která mu umožní bezplatný vstup na souběžně probíhající soubor jarních Průmyslových veletrhů. Registrace zde.

Veletrh 3Dexpo zahájí módní přehlídka, na které se představí kolekce oděvních doplňků a šperků vytvořených technologií 3D tisku od několika českých návrhářů.

Na odborné konferenci zazní z úst zkušených přednášejících mnoho informací spojených s různými aspekty 3D tisku. Bohatý doprovodný program letošního ročníku umožňuje větší zapojení návštěvníků. Jsou připraveny samostatné workshopy na téma 3D skenování, základy 3D tisku pro úplné začátečníky nebo 3D modelování a příprava dat pro 3D tisk. Nebude chybět ani oblíbený Souboj 3D tiskáren, ve kterém se utkají tiskárny různých výrobců s cílem zjistit, která z nich poskytuje nejlepší výsledky.


Průša i3 -> Rebel 2 s modifikovaným X vozíkem -> KRYAL Cube
repraper.cz & 3dexpo & KRYAL Cube
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login