Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

Prázdné cívky od filamentu

Posted by waken 
Prázdné cívky od filamentu
December 06, 2018 03:01AM
Zajímalo by mě co děláte s prázdnými cívkami od filamentu.
Zatím jsem je vyhazoval do tříděného odpadu, ale čím dál tím více je mi to líto, protože cívky jsou v naprostém pořádku a znovu použitelné. Kontaktoval jsem Plasty Mladeč zda o ně nemají zájem, ale odpověď byla negativní.
Neznáte nějakou firmu, která by je nějak využívala a měla o ně zájem? Klidně je někam pošlu zadarmo nebo jen za poštovné, jde mi spíše o to, aby se cívky před recyklací dostatečně využily.
Budu rád za případné typy jak s cívkami naložit. Dík
Re: Prázdné cívky od filamentu
December 23, 2018 04:33AM
Zdravim,
jake ma civka rozmery? Mel bych napad na jejich vyuziti, ale zalezi na velikosti. S 3D tiskem nemam nic spolecneho, zato hledam plastovou civku na namotani lana. Jednak potrebuji nekam navinout lano od kotvy na rybarskem kajaku a jednak se na ni da namotat i lano pro magnet fishing. Oboje vyzaduje cca 30m lana prumer 4-6mm. Takze pokud ma civka vhodne rozmery, staci ji doplnit o rukojet a klicku a vznikne navijak lana. Kajaku u nas tolik neni, ale lovcu s magnetem ano, tak by se jim to pak dalo nabidnout na forech jako polotovar k navijaku.
Re: Prázdné cívky od filamentu
December 24, 2018 02:07AM
O lovu s magnetem se jaktěžív neslyšel, jak to fakčí ?
Re: Prázdné cívky od filamentu
December 25, 2018 03:19PM
staci kouknout na youtube, je to ted hit. Z vody se tahaji mince, hrebiky, zbrane, trezory a vsechen magneticky odpad. Staci silny neodymovy magnet a lano.
A jsme u te vasi odpadni civky z filamentu. Pokud je akorat na 30m lana prumer 6mm, dalo by se na ni skladovat lano od magnetu, aby se pri transportu nezamotavalo.
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login