Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

WHO IS KIKIN ???????

Posted by Anonymous User 
Anonymous User
WHO IS KIKIN ???????
April 02, 2014 10:17AM
Me by jenom zajimalo co kdy mistr kikin kdy vymyslel ;-) proste je zvlastni ze reje do naprosto kazdyho a nikdy neodprezentoval ;-)
MUZES ZDE PROSIM ODPREZENTOVAT nejaky vysledek sve prace ???????? jsem velmi zvedav ;-)

ryl kdysi do josefa prusi jr. a teddo DS ;-) zda se ze si proste vyhlidne nekoho kdo uz neco dokazal a proste se snazi mu praci komplikovat ;-)

PANE KIKIN CO STE KDY VYTVORIL ???????????????????????????? grinning smiley

Edited 1 time(s). Last edit at 04/02/2014 10:20AM by Zvire.
Anonymous User
Re: WHO IS KIKIN ???????
April 02, 2014 10:30AM
aaaaaaaaaaaaaaaa ticho grinning smiley no to se dalo cekat ;-) haloooooooooooooo pane kikin , kde je nejaky vysledek vasi prace ?????????? grinning smiley

chtel si se bavit tak ted muzeme ;-) ja jsem pro . stezoval sis ze nekomunikuju, tak ted se budem bavit, ale o tobe ;-)
dan
April 02, 2014 12:41PM
dalsi zbytecne vlakno

April 02, 2014 01:39PM
dane nezlobse, ale tenhle uzivatel neustale do nekoho reje, vazne nech si vyjet jeho posty.
97% jeho postu je ze se opira do prace nekoho jineho ;-) nemyslim si ze je zbytecne ukazat,
ze ten kdo tu tak horlive kritizuje, nikdy nic vlastniho nevytvoril ;-)

pokud ano ma zde prostor !!!! mile rad se mu pak omluvim ;-)

zrovna ty asi moc dobre vis kolik je prace vyvynout vlastni reseni , a byl si u zrodu EF defakto od zacatku ;-)
myslis si ze je jeho jednani fer ? :-) tak ho nechme , at nam ukaze ze ma pravo kritizovat ;-)

Edited 1 time(s). Last edit at 04/02/2014 01:40PM by Zvire.
Anonymous User
April 02, 2014 03:17PM
trapaku....
fotky dodam do 48 hodin.... a budes muset se omluvit !!!

Edited 2 time(s). Last edit at 04/02/2014 06:32PM by Kikin.
Anonymous User
April 03, 2014 02:53AM
OMLUVIT ZA CO ZE SI PRODLOUZIL JEDNU OSU TISKARNY ????? grinning smiley REKL JSI MOJE TISKARNA , PREDPOKLADAM ZE JE TO CELY TVUJ DESIGN TEDA grinning smiley

pak by me zajimalo proc 48din grinning smiley ono vygooglit neco co sedi trochu trva vid ???????????????? grinning smiley grinning smiley grinning smiley
Anonymous User
April 03, 2014 04:38AM
24 hodin pryc KIKINE , TIK TAK , TIK TAK grinning smiley grinning smiley grinning smiley

Edited 1 time(s). Last edit at 04/03/2014 04:38AM by Zvire.
Anonymous User
April 04, 2014 01:30AM
Kolik mam jeste casu ??? a pripravujes uz omluvu ?
Anonymous User
April 04, 2014 04:51AM
TIK TAK ,TIK TAK grinning smiley
Anonymous User
April 04, 2014 03:06PM
cas uz daaaaavno vyprsel :-) aspon je videt kdo je tady ukecanek !
Anonymous User
April 04, 2014 03:07PM
omluvit by ses mel nyni ty, ze si oblboval grinning smiley
Anonymous User
April 04, 2014 03:09PM
milacku tedka na teba nemam moc cas..... takze ti to poslu rano.... jasny nedodrzel jsem cas ale nic to nemeni na tom ze se budes muset omluvit !
Kazdopadne neboj ...po nedeli budu mit zas par chvilek a tak se do tebe mile rad pustim...
zatim studuj a pripravuj omluvu !
Anonymous User
April 04, 2014 03:32PM
a nebo aby jsi prozatim drzel papulu tak tady v rychlosti mas ....... je to CNC freza 3000x2000
ale mam toho samozrejme vice.. takze strpeni brouku !

samozrejme dodam i foto vytisku a vsecho !!!
Attachments:
open | download - kokot zvire 001.jpg (511.4 KB)
open | download - kokot zvire 002.jpg (487.3 KB)
open | download - kokot zvire 004.jpg (532.5 KB)
Anonymous User
April 05, 2014 05:27AM
no kdyz vemu vpotaz ze ten rozrezanej moskvitch je frezka :-D jsi koukam velmi skuseny strojar, protoze freza je NASTROJ :-D stoji se rika frezka :-)
s tiskem to samozrejme nema co do cineni grinning smiley chvastal ses tiskarnou :-) prestan ukazovat vrakoviste a ukaz konecne nejakou svoji DODELANOU praci
grinning smiley grinning smiley grinning smiley

Edited 1 time(s). Last edit at 04/05/2014 05:29AM by Zvire.
Anonymous User
April 05, 2014 05:37AM
samozrejme psal jsem slengove ... nemusis me chytat za slovo... jinyma slovama - rikas ze jdes k frezce ? NE ... normalne vsichni rikaj ze jdou na frezu...
Nic mene nepopiram ze odborne je freza nastroj a frezka stroj....

Jinak tiskarna je proti tomu to poutova atrakce. .. a tiskosku ti taky casem blejsknu ....

a z te druhe stranky ... ty bys toto ani nedokazal spocitat natoz postavit

Edited 2 time(s). Last edit at 04/05/2014 06:44AM by Kikin.
Anonymous User
April 05, 2014 05:39AM
a dodelana prace ... treba plazma...
Attachments:
open | download - kokot zvire 013.jpg (565.6 KB)
April 05, 2014 05:56AM
prosim o presun tematu do mist, kde si kluci muzou honit trika, ale nebudou tim otravovat tiskare, kterym je to ukradene.

Shrnul bych to tak, ze zvire rozumi nejakym vecem, kikin vypada ze taky. Zvire ma problem s tim jak propaguje sve vyrobky (obdobi spamovani jinych temat, drobatko marketingove popisy svych vyrobku, vznetlivost). Kikin se zatim taky az tak moc neprojevoval uplne slusne.

Vazne si chlapi myslite, ze tyhle vase vylevy potrebujeme cist? Nerikam, ze neco malo procent z vasi diskuze je zajimave a k tematu. Je to ale obaleno takovym mnozstvim nadaveki, kravin atd. ze to odradi cist.

Nepotrebuji od vas v reakci na muj prispevek cist, ze ten druhy je idiot a zacal to on.

Bohuzel se bojim, ze lidi, kteri uz se tu pohybuji delsi dobu a s tiskem maji velke zkusenosti, sem diky tomu prestanou chodit a tim padem pujde komunita do ...
Pripadne je vzdy moznost zalozit vlastni forum, kde budou mit admini/moderatori vetsi pravomoce a prejit tam, je to ale skoda. Hlavne pro novacky. Coz minimalne v pripade Zvirete mohou byt jeho zakaznici.
Anonymous User
April 05, 2014 06:54AM
A ja musim trvat aby to tu zustalo !
dan
April 05, 2014 07:24AM
Kikine, nic proti tobe v podstate nemam a chapu do jiste miry tvou oponenturu. Zvire dokaze vytacet a provokovat vytrvale, ale ver mi, nema cenu se s nim hadat, on ma klapky na ocich a pozorovaci uhel o velikosti lodniho okenka a v zadnem pripade z nej nedostanes holou vetu, kterou jednoduse odprezentuje jeho myslenku. Vzdy to bude dlouhy prispevek (nekdy tak trochu pohadka) ve kterem smatla vse dohromady a nezapomene si vzdy do nekoho rejpnout. V zadnem pripade tim nechci rict, ze je bl..., ale je proste tvrdohlavej a neda si rict.
Kazdopadne tva tvorba, kterou tu prezentujes pasuje spise na CNC forum a ne RepRap. Polemika o tom, co je freza a frezka je vetsine citatelu tohoto fora taky u zadku a pokud se chcete hasterit stale dokola, mate tu uz i sve tema, coz se mi zda docela pocta a nadstandard, protoze z jinych for uz by jste byly davno vykazani. Myslim si, ze jste oba schopni psat i prispevky, ktere budou prinosne ostatnim, tak to tak delejte, nebo se na to vys....
To co pise Bajn, o tom, ze tu v podstate vsem tak trochu otravujete zivot chut sem psat je fakt a je to uplne zbytecne a hloupe.

April 05, 2014 07:36AM
Dane ! on chtel videt mou tvorbu ... nemyslis ze stavba obrabecich stroju je podstatne slozitejsi jak stavba tiskaren ? Nemyslis ze by se mel omluvit ? tak jak psal na zacatku ?
V neposledni rade tiskarna je jake si poutove cnc.....
Navic 3d tiskarny jsem take postavil a mam je ... a na rozdil od jistych lidi tisknu konstrukcni prvky (treba veci ke spalovacim motorum...)
dan
April 05, 2014 08:04AM
Ja to beru, dobre vim, ze tiskarny typu RepRap jsou oproti freze nekde jinde. Kazdopadne take vim, ze proste zadna omluva nebude a bude nasledovat pouze vlna dalsich nesmyslanych prispevku a jestli mas rozum, tak se rid pravidlem "Moudrejsi ustoupi" a vys.. se na to.
Pokud tedy mas nejakou 3D tiskarnu a neco tisknes, udelej par fotek, uz jen to, ze je nafotis necim normalnim a ne nejakou hrackou s VGA rozlisenim jako to dela zvire to pasujes o level vyse a bude treba klid. Fakt si tu neni potreba nic dokazovat, ver tomu, ze ta vase hadanice vypada z pohledu nezaujateho citatele dost blbe a nic mu to nerekne, jen si bude myslet, ze jste oba blazni, coz si vylozene nemyslim.
Jsem schopen jak se zviretem, tak i s tebou vest rozumnou diskuzi, ale nechapu to, ze jen mimo forum. Tady z toho delate fakt nesmyslnou kovbojku.

April 05, 2014 08:43AM
omluva by klidne nasledovala , ale tohle ma byt jako nejaka profesionalni odvedena prace ???????? to myslis vazne ?
ja tam vidim hromadu srotu... mozna se pletu ale tohle urcite neni dodelana prace :-) klidne narovnam na hromadu srot a poslu ti konkurencni frezku :-D

Bajnis v klidu, tohle je jeho vlakno tak at si ho klidne zasira :-) btw ja mu nabizel ignoraci ( tiche tolerovani se ) jiz davno, vysledek byl ten ze mi napadal vsechna vlakna a prohlasil ze stim hodla pokracovat.... Otira se o me i lukase, a nerozezna nastroj od stroje grinning smiley

takze asi tak, v momente kdy prestane napadat me vlkna, ja zapomenu ze existuje :-) tot vse ...

Edited 1 time(s). Last edit at 04/05/2014 08:51AM by Zvire.
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login