Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

DS filament - svitivej

Posted by Anonymous User 
dan
Re: DS filament - svitivej
April 28, 2014 04:02PM
Asi mas opravdu poskozenou sedou kuru mozkovou grinning smiley Uz to tak bude grinning smiley Ale jo, ocernuj si zde vse a nezapomen dodat, ze to co nabizis je original a vse je vymysleno v DS a vyrobeno za pomoci technologii NASA, protoze jinak to neni ani preci mozne grinning smiley

April 28, 2014 04:11PM
meles blbiny protoze sam vis ze to je pravda a nemas argumenty , tod vse ;-) kdybys min vysedaval u klavesnice treba by jednou rebel mohl byt i dobra tiskarna ;-)

Znas jedinyho cloveka kterej by opustil DS hotend a presel na peek ? neznas ;-) ja mam prikladu o opacnem smeru ( od tebe k nam ) velmi mnoho ;-)
myslim ze to taky vytvari obraz ;-) ale ja vim , je to v poradku, ty se tim nezivis grinning smiley
Anonymous User
April 28, 2014 04:15PM
ja nepodnikam v CR takze stim co je v CR nepripustne mi muzes polibit vis co grinning smiley ja podnikam v Anglii a welsu a na ceskem trhu pusobime v ramci volneho
obchodu v EU ;-) to ze nejsi dodstatecne chytry na to abys to pochopil , neni muj problem grinning smiley
kazdopadne ja sve platby smerem k tobe prokazat mohu ;-) ale hadat se z blbem nema smysl ;-)
Uz se ani nedivim ze si s kikinem tak sednete grinning smiley
dan
April 28, 2014 04:20PM
Co tu zase motas dohromady za blaboly? uz dochazeji argumenty tobe, tak se budes navazet do rebela? Jak ubohe a smesne grinning smiley ale pokracuj, treba se neco prinosneho dozvim a pak budu tvrdit, ze jsem to vymyslel ja grinning smiley
Kolik tvych reprapu si uz lide postavolo? Proc tisknes lidem dily na rebely, kdyz je to tak naprd? jsi fakt ubozak grinning smiley
Je fakt umeni, ale musi na to mit i clovek zaludek, vnutit nekomu neco, co nepotrebuje, to je tva obchodni taktika. Ja tve produkty nepomlouvam, ale jestli chces muzu klidne zacit, protoze jestli si myslis, ze mas ty nejlepsi hotendy, tak to jsi opavdu maklej na palici. Pred pul rokem si nevedel, co je to extruder a ted ze sebe delas mistra tiskare a stavitele nejlepsiho nereprapu pod sluncem grinning smiley
jase nemuzu smichy fakt udrzet grinning smiley

April 28, 2014 04:25PM
Ano pane ZVIRE, je to presne jak pisete NEPODNIKATE V CR, TAKZE SI VSICHNI ZAKAZNICI VYLIZTE P....., PROTOZE KDYZ SE MI NEBUDETE LIBIT, NEPRIZNAM, ZE JSTE U ME NECO KOUPILI, PROTOZE JSTE MI NEPOSLALI FAKTURACNI UDAJE, KTERE NEPOTREBUJI, PROTOZE PRECI V CR NIC NEPRODAVAM, NEDAVAM FAKTURY A OFICIALNE NEOBCHODUJI. JEN TU TROCHU MLZIM A PARAZITUJI NA BLBCICH JAKO JSTE VY VSICHNI, KDO JSTE MI UVERILI grinning smiley grinning smiley grinning smiley

April 28, 2014 04:28PM
POTVRZUJI !!!!! A zverino - todle nemuzes poprit!!!
Anonymous User
April 28, 2014 04:37PM
DAN : JENZE JA SEM SE NA ZADNYHO SVYHO ZAKAZNIKA NEVYSRAL NAROZDIL OD TEBE :-) DOCELA ZIVE SI PAMATUJU NA NAS ROZHOVOR, jak jsi mi rikal jak te zakaznici serou a nejlepsije udelat manual a poslat je do prdele grinning smiley tohle je tvuj pristup k zakaznikum ;-)
JA mam TUNU ZAKAZNIKU ktery ti potvrdej ze jim vzdy rad pomuzu ;-) TY NEMUSIS JA VIM< TY SE TIM NEZIVIS grinning smiley

Prodavam do cely EU , vcetne cely jizni evropy , a pomaham vsem . jakykoliv muj zakaznik mi muze zavolat . JAKYKOLIV MUJ ZAKAZNIK. KIKIN ODEMNE NIKDY NIC NEKOUPIL grinning smiley

KIKIN: TYS ODEME NAPROSTO NIKDY NIC NEKOUPIL, TAKZE TO MUZU POPRIT DOCELA VKLIDU grinning smiley
MA FIRMA JE V UK ,chapu ze vam stoho skube hlava, ale nejlepsi na tom je ze stim nic nenadelate ;-) A defakto tohle byl duvod .
V cechach se uspech neodpousti a zavist je primarni vlastnost ;-) bylo mi jasny ze se casem najdou ichtilove jako kikin, proto jsem zvolil pro podnikani zemi, o ktere vim ze me ochrani a ze mi da bezpecny prostor k podnikani ;-) nevidim na tom nic spatneho ;-)
ANo , jmenuji se Zverina a nestydim se za to , NAROZDIL OD TEBE, ktery sve jmeno taji jako by bylo prasive grinning smiley asi je grinning smiley

Edited 2 time(s). Last edit at 04/28/2014 04:42PM by Zvire.
Anonymous User
April 28, 2014 04:41PM
a doplnil bych ze REBELA si z casti taky zfajcil ....
nepotrebuju tvoje argumenty ze krom profilu je to absolutne odlisne ! obrazek si kazdy muze udelat sam !!!.
Rebel je tiskarna kterou stavi hodne lidi ! narozdil od DSblabolu.....

zvire .... ty si vazne nevidis do huby !!!
mam tvuj filament - koupeny od tebe !! nemuzes zaprit !!! sam si se v minulosti zminil jak me znas .... nemuzes okecat !!!

Edited 1 time(s). Last edit at 04/28/2014 04:43PM by Kikin.
Anonymous User
April 28, 2014 04:43PM
ja rebela nesfajcil a to musi videt naprosto kazdej ! na EF neni spolecny jediny dil ani koncepce , naprosto jine usporadani vsech os ;-)
nema spolecnyho naprosto nic az na profily, ktere jsou prumyslova soucast, tak nevim co sem na nich sfajcil ;-)
Ja fajcit nic nemusim, mame pomerne hodne svych napadu , ktere brzo spatri svetlo sveta, skoda ze ty to rict nemuzes grinning smiley grinning smiley

MELES TOTALNI HOVADINY, ale co cekat od nekoho kdo ani nema tiskarnu grinning smiley

Edited 1 time(s). Last edit at 04/28/2014 04:44PM by Zvire.
Anonymous User
April 28, 2014 04:46PM
zvetsis ci lechce poupravis dily nebo tam pridas sroub na vic ........................ jedinna x-ova se jevy jako nekopcena ...
spodek je temer stejnej................ nebo chces tvrdit ze si nebyl inspirovan rebelem ???

Edited 1 time(s). Last edit at 04/28/2014 04:50PM by Kikin.
Anonymous User
April 28, 2014 04:58PM
LOL grinning smiley to je presne videt ze vis o tiskarnach totalni hovno grinning smiley rebel nema s EF naprosto nic spolecny, nehlede na to ze je to tiskarna zamerena na uplne jinou cilovou skupinu grinning smiley je to to samy jako bys rekl ze rebel skopiroval i3 . To je jen tak mimochodem vic pravda nez to co tvrdis ty o EF .
Rebel II byl vyvyjen na popud i3 tak aby ji prekonal. takze jeho vazba na i3 je MNOHEM silnejsi nez vazba EF na rebela, protoze EF znej nema zhola nic winking smiley
Anonymous User
April 28, 2014 05:00PM
inspirovan REBELEM JSEM OPRAVDU NEBYL ! byl jsem inspirovan kartezkym typem tiskaren to ano, a pouzil jsem v cechach nejbeznejsi profil.
tim podobnost s rebelem uplne konci !
Anonymous User
April 28, 2014 05:04PM
jasny ... cilova skupino ! "4x vetsi rozliseni" my vime !!! neboj kecalku pamatujem
nejsou dily na rebela volne dostupne ? tvy argumenty s I3 jsou tedy k hovnu.....
a co ten spodek ?

Edited 1 time(s). Last edit at 04/28/2014 05:05PM by Kikin.
dan
April 28, 2014 05:08PM
Narozdil od tebe se venuji na foru podpore jak muzu a na kazdy dotaz odpovidam v ramci moznosti. Vis o me uplny hovno a akorat tu blejes famy a hnuj. No co muze asi jineho zvireti z tlamy taky vypadnout. Ale to ty v zivote nepochopis, protoze mas vse nej. Jsi fakt ubozak a kdyz ti dochazi argumenty, vytrhavas z kontextu uryvky z daleko rozsahlejsich konverzaci. Jsi ubohe zvire s nejakou vrozenou vadou. Bohuzel asi nelecitelnou.
Uzij si to, vrhej si tu sve blitky a pomluvy, jen se ukaz v tom pravem svetle jaky si pokritec a jeste chvillku pokracuj a zacnu zverejnovat tve postupy a praktiky vyvoje, kopirovani a kradeni myslenek. A mohu i konverzace s jinymi lidmi, se kterymi si zametl jako s kazdym kdo ti nejde zrovna pod fousy.
Neustale se tu ohanis vyvojem HOTENDU a muzes nam vse objasnit, co si vse jeste vytvoril a ma to nejaky ohlas v komunite reprapu? Kolik lidi ma uz tvou tiskarnu a sami si ji postavilo? Udelal si jeden debilni hotend a zasral sdi tu cele forum bludy, polopravdamy a nakonec i vymysli, to je fakt pecka.
A pan vymyslel nove rozlozeni os grinning smiley jako ze mas Z vodorovne ? grinning smiley Jsi tupoun nejvetsi grinning smiley

Edited 2 time(s). Last edit at 04/28/2014 05:10PM by dan.

April 28, 2014 05:49PM
jojo ;-) ty to resis na foru a ja dene na skypu s lidma konkretne , coz se tobe nechce ;-)
jojo klici koukam ze si sednete grinning smiley

Reseni na foru je pomerne dost velky alibizmus ! protoze zde defakto nakopcis par obecnych rad a mas od zakaznika pokoj grinning smiley
V tomhle je kikin na tom lip nez ty, on nikomu neradi, protoze proste nemuze grinning smiley grinning smiley

jojo kluci sijte dal ;-) muzete z DS delat monstrum jak chcete ;-) pravda ale je ze mame spokojeny zakazniky.
pravda take je ze znam spoustu zakazniku ktery prechazi od dana k nam .... ale naopak neznam nikoho winking smiley
ale v poradku ..... jen je uzasny videt jak se tu kasa dan a me za to kritizuje grinning smiley
o kikinovi nemluvim, ten ani nema tiskarnu grinning smiley ale vis co dane , at je vse jak chce , nikdy sem se k tobe nezachoval jako sketa,
a nebejt toho ze ty jo, nikdy bych neprozradil jedinou vec z nasi soukromi konverzace ;-) okecavej jak chces me je to jedno ;-)
pro me je ceskej trh petryho miska ;-) nic mene i tak se o sve zakazniky staram, a dokonce i o ty tvy kterym se zhroutej tvy smejdy ;-)

klido tu pokracujte kluci ;-) ale uz to svama zacina bejt nuda ;-)
Anonymous User
April 28, 2014 05:54PM
jojo dane , vsichni kopirujou tvyho rebela :d ses ubozak grinning smiley on totiz ten profil je tvuj patent, a defakto celej vesmir se toci kolem tvyho rebela ;-)

SES ubozak, jeste nedavno sem si te docela vazil grinning smiley ted ale utocis jen abys utocil; a me to vycitas grinning smiley jakl rikam no chovani podvrataka ;-)

uzij si to ;-)

kazdopadne EF je proste o tridu jinde nez rebel coz te asi sere ;-) muzu sem klidne nakopcit jak si mi srdcerivne vykladal ze rychlosti jako EF ( 3000/200 ) si nemuzes na rebelu dovolit grinning smiley
klidne si ryj dal, nic to nezmeni na kvalitach rebela ani EF ;-) a nic to nezmeni na tom ze lidi ktery pouzivaj nas hotend jsou za nej radi, ale na tvuj po case kazdej nadava grinning smiley

ale v necem sme na tom stejne , nikdo neobedna od nas dalsi hotend grinning smiley grinning smiley grinning smiley

u tebe proto ze o dalsi nikdo nestoji :-)

u nas proto ze neni potreba ;-)

kdyby ses venoval ze stejnou vervou rebelu, jako se venujes napadani DS , byl by rebel uzasna tiskarna grinning smiley
pravdou je ze vytisk na 160 a vejs na rebelu a na EF je rozdil viditelny naprosto kazdym laikem!
ale defakto EF podle tebe nnei nic novyho a to ze tiskne lip je proste nnahoda a zrejme bozi zasah ;-)
novych pristupu na EF je opravdu hodne ! a jako technik to musis videt i ty ..... jen to nepriznas,
protoze ted zrovna si se stilizoval do anti DS ZORRA grinning smiley docela trapny na chlapa tvyho veku grinning smiley
ale v poho, kazdej mame nejakou uchylku grinning smiley

Edited 2 time(s). Last edit at 04/28/2014 06:09PM by Zvire.
Anonymous User
April 28, 2014 05:59PM
neber ty drogy ! uz ani nevis o cem je rec ....
Anonymous User
April 28, 2014 06:02PM
kikin : jojo jeste neco si stihnul okopcit ? grinning smiley

hele dan je u me sice totalni podrazackej smejd , ale o tisku neco vi, narozdil od tebe ;-) ty ses uplne prazdna psychopaticka hlava, ale co je nejhorsi kazdej , naprosto kazdej na tomhle foru vi o tisku vic nez ty ;-)
Anonymous User
April 28, 2014 06:07PM
drogy neberu takze smula...
je uz jenom otazka casu kdy zacnes tvrdit ze Dan nikdy nic nevytiskl a ze rebel neni od nej...........................

pokracuj...... nejde ti to ?? nemas uz zase argumentov ???
Anonymous User
April 28, 2014 06:10PM
jojo grinning smiley ale to je prave ten problem, mel bys prat ty co ti predepsal doktor na tu schyzu grinning smiley grinning smiley

ikaz tvoji tiskarnu , jen pod grinning smiley grinning smiley

VEEEEEEEEEELKY TISKAR KIKIN . co ma tiskarnu na plakatu v pokojicku grinning smiley grinning smiley grinning smiley

ja mesicne vyjedu ted neco kolem 20kg materialu ;-) ty tvrdis ze si od nas koupil 2kg a mas je jeste za 3 mesice grinning smiley grinning smiley grinning smiley
vis co , muzu se hadat s tiskarema , stebou nemam proc, protoze ty tiskar nejsi grinning smiley nastesti lidi na foru to tu uz plne pochopily ;-)

Edited 1 time(s). Last edit at 04/28/2014 06:12PM by Zvire.
Anonymous User
April 28, 2014 06:54PM
tak ted jsi me teda prokoukl.........!!!!! ten plakat je hnedka vedle Pamely ......
cece ..... to je tak zajimave ze si tady nekdo zacina vzpominat ! mam od tebe 2kg sajrajtu a 3 mesice se ti ho snazim vratit ! bezuspesna reklamace....se tomu rika

ze si fotky nevidel neni muj problem ....

o praskach si zacal ty ...... asi zkusenost z armady ! nedavno jsem cetl ze v americe za rok spacha par stovek veteranu sebevrazdu .....
takze zacni zase pravidelne uzivat a prestan se lecit na foru...!!!!!!

a kdo tvrdil ze na tisk lebky potrebuju x g-codu ?? prej ze neni mozny tisknout v kuse......
mas se jeste hodne co ucit !!

usmevny ...... http://www.youtube.com/watch?v=eaEn7J6IgzE

Edited 1 time(s). Last edit at 04/28/2014 06:56PM by Kikin.
Anonymous User
April 28, 2014 07:01PM
3 mesice se mi snazis vratit neco na falesne jmeno grinning smiley
klidne pokracuj, protoze na podvodniky ja proste nemam zaludek ;-) timto stylem budes pokracovat jeste 10 let ;-)
Material si k reklamaci nikdy neodeslal, takze to neni neuspesna reklamace, ale jen kopa kecu a maximalne pokus o podvod ;-)
ODEME SI NIC NEKOUPIL A MOC DOBRE TO VIS !!!! ja mile rad vyjdu v reklamaci vstric kazdemu NASEMU zakaznikovi.
Ty to nejsi ! , reklamuj kde si koupil a ten at reklamuje u me ;-) jeste nejaky schyzoidni postrehy ? :-)

Edited 2 time(s). Last edit at 04/28/2014 07:06PM by Zvire.
Anonymous User
April 28, 2014 07:03PM
LOL tak mi ukaz jak si tu lebku natiskl grinning smiley ja ji narozdil od tebe natiskl !!!!!!!!! z ABS je to vjednom kuse nerealny ! to cos ukazoval ty byl fake soubor,
jako vse co se tyce tisku a tebe ! tys zatim nevytiskl ani kalibracni kosticku grinning smiley

kazdopadne troufam si tvrdit ze na hodne tiskarnach to bude z ABS netisknutelny i tech 3 kusech. EF to dala diky 3000/200, protoze obekt nestihl prochladnout .

Edited 1 time(s). Last edit at 04/28/2014 07:05PM by Zvire.
Anonymous User
April 28, 2014 07:33PM
zase keci ..... napis komu mam poslat fotku a ja mu ji poslu ... hlavne nepis sebe to rozhodne neprojde! ani tvyho kolegu ....
podminka je, ze ten dotycny ji nesmy preposlat dal a jakkoliv uverejnit .... takze potom budes muset brat nazor toho komu ji poslu....

tys toho tvrdil vzdycky az moc...... to 4x vetsi rozliseni ........ach jo ...

a prestan uz lhat ... mam matros primo od tebe !! prislo to normal z cesky adresy........ zapirat nemuzes..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Edited 1 time(s). Last edit at 04/29/2014 10:23AM by Kikin.
dan
April 29, 2014 01:43AM
UBOHE ZVIRE, je videt, ze nedokazes udrzet myslentku a kdyz uz fakt nemas co rict, tak si beres do huby vse o co tva chlupata drzka zavadi.

- neumis cist,
- kopes kolem sebe uplne nesmyslnejma postama
- tvrdis nesmysly o patentech a chces davat seriovy cisla na tu svou nejpresnesi plastovou NeRepRap tiskarnu na svete (to je vubec sranda) grinning smiley
- porovnavas veci, ktere nejdou srovnavat v jedne rovine
- hazis tu cislama, ktere nejsou ve finale pro nikoho dulezitejsi, nez pro tve nemocne ego
- tvuj novy pristup je opravdu suprovy grinning smiley jsi proste mecenas grinning smiley, zamerne nepisi DS, protoze zdejsi diskuze je urcena pouze tobe, tak bych nerad urazit i jine lidi, kterych si narozdil od tebe v DS vazim, protoze neco umej vytvorit a neblabolej kraviny.

Nepsal jsem nic o tom, ze vsicni kupujou rebera, psal jsem o tom ze jsi vylizany pako, ktery mimo velkejch kecu a propagace vyrobku, ktery si dodre oprasil a ukecal si jedny sikovny ruce, kterejm delas ostudu kde se da.
Rebelu se venuji ve volnem case, ale to ty proste nechapes, je pro tebe uplne nepochopitelne, ze by nekdo venoval prez rok volnyho casu necemu takovemu a pak to tu nepropagoval hlava nehlava, pravda nepravda.

Az si budes chtiti skutecne pomerit pindoury v realu a ne s rozmazanejma fotkama a plnou hubou kecu, doraz prosimte na tom kajaku do CR, radi se s tebou vsichni co tu urazis sejdeme aby si nam predvedl ty sve hvezdne produkty. Uz se na to fakt tesim grinning smiley A nevymlouvej se prosimte na to, ze tu nemame more, Vedou jsem normalne silnice a litaj letadla, kdyby si to nahodou nevedel grinning smiley

Edited 1 time(s). Last edit at 04/29/2014 01:43AM by dan.

April 29, 2014 04:22AM
ja nekopu, skopanim si zacal ty grinning smiley muzes mi ukazat jedinej tvuj prispevek za posledni 2 dny kde by sis nekopl do DS ????

Obohy danecku ..... kopej dal grinning smiley nejlepsi na tom je ze delas presne to co mi celou dobu vycitas smiling smiley takze nejsi o nic lepsi, ale ja si narozdil od tebe alespon nehraju na mravokarce grinning smiley

Cose tyce DS ano mam sikovne lidi grinning smiley a tz mas kikina grinning smiley grinning smiley grinning smiley vrana k vrane seda grinning smiley
Lukas ma sikovne ruce, ale i on ti sam rekne ze kazdy , naprosto kazdy vyrobek v ds JE NASE SPOLECNE DILO.
O DS vis prd a opet si hrajes na chytryho grinning smiley

Edited 1 time(s). Last edit at 04/29/2014 04:25AM by Zvire.
Anonymous User
April 29, 2014 04:27AM
kikin: JE TO JASNY... mas fotky ale nechces uverejnit grinning smiley on by asi byl prusvih ji pak najit nagooglu ze nepatri tobe grinning smiley grinning smiley
utajena tiskarna reprap grinning smiley hmmm to si prvni na svete grinning smiley
April 29, 2014 04:31AM
Jen takový upozornění... Tyhle debaty přestaly být vtipný už asi před dvouma týdnama...
dan
April 29, 2014 04:40AM
Ha, dosly argumenty, urazky a vymysly grinning smiley Delam presne to co ty, uiznavam to, ale v kosi, kam to patri.
Narozdil od tebe ctu forum i mimo cliv a prispivam tam, coz se o tobe rict neda.
I za ty posledni 2 dny, s tim, ze jsem byl vcera na pohrbu pribuzneho a nemel jsem na to moc naladu, tak jsem prispival mimo kos. takze nez zase budes psat dalsi lez, prosimte si to over.
A nekopu do DS, ale pouze do tebe zviratko, protoze si nic jineho nezaslouzis. Do DS nekopu a uz nebudu, protoze je trochu smutne, ze uspesna firma s 2 mesicni existenci, sidli oficialne na adrese mestskyho uradu, kde se obvykle hlasi houmelesaci. Takze nejsem nelida a do DS nebudu dal kopat, nekteri houmelesaci holt za to nemohou, zamaval s nimi zivot.

April 29, 2014 04:43AM
FBITuco > Ja vim, taky me to vylozene netesi, ale je to v kosi/chlive, kam to patri a ktery byl specielne zrizen kvuli zvireti. V okamziku, kdy prestane zvire lhat, zacne normalne diskutovat bez urazeni a napadani kazdeho, kdo nema stejny nazor jako on, tak prestanu, s tim nemam vubec zadny problem.

Click here to login