Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

Rocstock

Posted by startQ 
Rocstock
April 16, 2014 09:14AM
Ahojky mam takovej problem zkousel jsem pro zacatek aspon kreslit snizil jsme požadovanou hodnotu pro teplotu trysky a normalne to skocilo do tisku jen se to nehybe a vypisuje do konzole:

T:21.1 E:0 Wmoody smiley
T:20.9 E:0 Wmoody smiley

poradte posim
Re: Rocstock
April 23, 2014 05:46AM
vyrešeno stači nastavit ve firma Firmwaru

#define TEMP_SENSOR_0 0
#define TEMP_SENSOR_1 0
#define TEMP_SENSOR_2 0
#define TEMP_SENSOR_BED 0

a pak z g codu vymazat vše co nastavuje teplotu
April 23, 2014 07:39AM
no ted me napadlo, ze by taky stacilo vyndat filamment z extruderu, povolit studene extruze (fw marlin to ma - ostatni nevim) a nastavit teplotu na cca pokojovou...

vlastni navrh plus ve vystavbe CoreXY

Thingiverse : [www.thingiverse.com]
git: [github.com]
shop: [shop.daje.cz]
Teorie relativity:
vysvetleni 1: sahnes-li na rozpalenou panev, vteriny jsou jak hodiny. sahnes-li na rozpalenou zenu, hodiny jsou jak vteriny...
vysvetleni 2: strcis-li mi nos do zadnice, pak ja mam nos v zadku, ty mas nos v zadku, ale ja sem na tom relativne lip smiling smiley
April 23, 2014 07:44AM
Nebo tam dát místo termistoru dost malej rezistor... Ale když si člověk chce hrát :-D.
April 23, 2014 08:32AM
nevyresi to pripadne dry run? Ale nevim cim ovladas tiskarnu, repetier tohle ma a taky jsem to kdysi vyuzival.
April 23, 2014 10:12AM
dry run snad bezi jen s repetier firmwarem, ne?

vlastni navrh plus ve vystavbe CoreXY

Thingiverse : [www.thingiverse.com]
git: [github.com]
shop: [shop.daje.cz]
Teorie relativity:
vysvetleni 1: sahnes-li na rozpalenou panev, vteriny jsou jak hodiny. sahnes-li na rozpalenou zenu, hodiny jsou jak vteriny...
vysvetleni 2: strcis-li mi nos do zadnice, pak ja mam nos v zadku, ty mas nos v zadku, ale ja sem na tom relativne lip smiling smiley
April 23, 2014 01:00PM
raptik: netusim, ale je pravda, ze ja pouzivam repetier firmware + repetier na ovladani, tak je to mozne
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login