Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

Jak zvetsit detekcni vzdalenost indukcniho snimace ?

Posted by bluewave65 
Re: Jak zvetsit detekcni vzdalenost indukcniho snimace ?
April 15, 2015 01:48PM
no moc ti ted nepomuzu, mam teploty, tak bych mozna psal blbyny... smiling smiley (no ne, ze bych toho nebyl schopen normalne winking smiley )

ten marlin, co sem ti posilal na dropbox, je prednastaven na rambo, takze sis to doufam zmenil, ze?

ohledne cidla, budes muset zapatrat v tvem zapojeni a aby sedelo nastaveni ve firmwaru internich pulluprezistoru pro Z min endstop...

nepise ti ted cidlo, ze je stale seple? nebo reaguje marlin na plisek pokud jen das k cidlu a das vypsat status endstopu???

Ditr
tak jsem si to prepsal slo to tam nahrat ale
lcd misto mendel ready ukazuje err MINTEMP (termistor hb a hotendu ukazuje pokojovou teplotu)
a kdyz sjizdi cidlo dolu tak sejme podlozku (rozsviti se ledka) ale nevypne a jede dale

vlastni navrh plus ve vystavbe CoreXY

Thingiverse : [www.thingiverse.com]
git: [github.com]
shop: [shop.daje.cz]
Teorie relativity:
vysvetleni 1: sahnes-li na rozpalenou panev, vteriny jsou jak hodiny. sahnes-li na rozpalenou zenu, hodiny jsou jak vteriny...
vysvetleni 2: strcis-li mi nos do zadnice, pak ja mam nos v zadku, ty mas nos v zadku, ale ja sem na tom relativne lip smiling smiley
April 18, 2015 01:54PM
ano samozrejme jsem si to zmenil na ramps a prepsal to tak jak to mam mit winking smiley cidlo uz mam rozjete akorat err mintemp budu muset zitra zapatrat co stim
April 28, 2015 05:00PM
co pouzivate za podklad?? ja mam 1mm alu plech a bere spatne sebere tak 1mm nad deskou, zitra jdu nechat riznout 3mm pozink snad to bude lepsi
May 03, 2015 02:46AM
mam headbed z ciny a 3 mm aluminia .... jede to dobre ..... ale i tak to radsi pri kalibraci kontroluju, ;rotoze se mi uz 2x stalo ze mne to nabouralo ........
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login