Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

vypne sa vyhrievanie trisky

Posted by risoo 
vypne sa vyhrievanie trisky
February 21, 2015 02:54PM
zdravim
po nejakom case mi vypne vyhrievanie trisky.
a teraz zistujem ze sa nehreje vobec.
ked zapnem ohrievanie zacne svietit dioda ale nehreje.

teplotu termistor ukazuje dobre .
Re: vypne sa vyhrievanie trisky
February 21, 2015 03:42PM
Elektronika?

Pokud mas multimeter co ukazuje napeti na svorkach pro he? i kdyz tam je pwm, neco tam ukazovat bude pukud spina

Uvolnenej nebo prerusenej kablik?

vlastni navrh plus ve vystavbe CoreXY

Thingiverse : [www.thingiverse.com]
git: [github.com]
shop: [shop.daje.cz]
Teorie relativity:
vysvetleni 1: sahnes-li na rozpalenou panev, vteriny jsou jak hodiny. sahnes-li na rozpalenou zenu, hodiny jsou jak vteriny...
vysvetleni 2: strcis-li mi nos do zadnice, pak ja mam nos v zadku, ty mas nos v zadku, ale ja sem na tom relativne lip smiling smiley
March 04, 2015 04:36AM
Mám podobný problém. Tiskárna po cca 20ti minutách tisku přestane tisknout z důvodu, že klesne teplota hotendu a čeká až se nahřeje. Jenže to není tím, že by se hotend nestihl nahřát ale prostě se vypne nahřívání. po chvíli cca 10 minut vše začne fungovat normálně. Elektronika RAMPS a fw repetier. Nesetkal jste se s tím někdo? Kontroloval jsem teplotu elektroniky a nikde nic horkého nebylo - tranzistory ok...
Dík za radu.
March 04, 2015 06:23AM
zkus odpajit nebo vyskratovat tu tepelnou pojistku pro HE... je to jeden z tech oranzovejch "polstarku" u konektoru pro napajeni. bude pokud se nemylim bude to ten uzsi a vyzsi a mel by na sobe mit mensi cislo - tusim 1100.

podle popisu to vypada, ze se aktivuje a az se spamatuje tak zas zacne poustet proud do HE

vlastni navrh plus ve vystavbe CoreXY

Thingiverse : [www.thingiverse.com]
git: [github.com]
shop: [shop.daje.cz]
Teorie relativity:
vysvetleni 1: sahnes-li na rozpalenou panev, vteriny jsou jak hodiny. sahnes-li na rozpalenou zenu, hodiny jsou jak vteriny...
vysvetleni 2: strcis-li mi nos do zadnice, pak ja mam nos v zadku, ty mas nos v zadku, ale ja sem na tom relativne lip smiling smiley
March 04, 2015 06:26AM
Díky, vyzkouším...
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login