Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

uhnití 5. vrstev pak srovnání .

Posted by milou 
uhnití 5. vrstev pak srovnání .
May 05, 2015 10:45AM
Zdravím všechny tiskaře .
Dnes jsem rozchodil rebela 2 , a vše se zdálo být v pohodě . Při začátku tisku kalibrační kostičky mi prvních 5 vrstev vždy o kousek ujelo , a pak se objekt srovnal , a už tiskne v úhlu 45 ° . Nevíte , kde by mohl být problém ? Díky .
Ještě dodám , že v ose Y

Edited 2 time(s). Last edit at 05/05/2015 10:46AM by milou.

www.3d-konstrukce.cz
Re: uhnití 5. vrstev pak srovnání .
May 05, 2015 11:01AM
Ze by ty vrstvy fakt uhnily ? smiling smiley
May 05, 2015 11:14AM
bluewave65
Ze by ty vrstvy fakt uhnily ? smiling smiley

Člověče skoro to tak vypadá . smiling smiley A teď jsem zjistil , že kostka 25 x 25 x 25 má jen 16 x 16 x 16 mm . to posunutí vrstev jsem vyřešil přidáním na driveru osy Y . Ale nevím , jak vyřešit rozměry . kalibraci neumím .
May 05, 2015 11:28AM
Myslím si že máš taky špatně ve firmwaru nastavené krokování. Vůbec jsi ale ani nenapsal co používáš za vedení(T2.5 či jiný) a jaký máš Fw. smiling smiley
May 05, 2015 11:31AM
gumitek
Myslím si že máš taky špatně ve firmwaru nastavené krokování. Vůbec jsi ale ani nenapsal co používáš za vedení(T2.5 či jiný) a jaký máš Fw. smiling smiley

Takový jsem amatér . Řemeny T 2.5 a repetiéra . (slic3r) . Vůbec nevím ,jak ty hodnoty dosadit . ani kam .
May 05, 2015 02:09PM
Je možné někde najít postup , jakým se kalibruje tiskárna v momentě kdy tiskne např. menší kus oproti 3D modelu pro makovky jako jsem já ? Základní věcí na 3D tisku je kalibrace , ale o podrobném postupu je tu toho málo . A že jsem hledal .

www.3d-konstrukce.cz
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login