Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

[Poptávka] Tisk jednoduchého modelu

Posted by Miloš Němec 
June 16, 2013 06:17AM
Ahoj, poptávám 3D tisk jednoduchého modelu (.stl v příloze). Za rozumnou cenu. Ideálně v Pardubicích nebo blízkém okolí (osobní odběr). Ohledně volby materiálu preferuji pružnost před pevností. Přesnost nemusí být velká, tolerance +/- 0.5 mm je dostačující. Díky.

Edited 1 time(s). Last edit at 06/16/2013 07:14AM by Miloš Němec.
Attachments:
open | download - eas-19.stl (586.3 KB)
dan
Re: [Poptávka] Tisk jednoduchého modelu
June 16, 2013 04:13PM
Napsal jsem ti PM. Kdyztak dalsi dotazy prosim sem dan@dlnet.us
Dan
June 16, 2013 05:30PM
když to budete řešit přes PM's tak se z toho ostatní nemohou poučit .... confused smiley
dan
June 17, 2013 01:49AM
Poptavka zde neni na reseni zadneho problemu, nemyslis?
Kazdopadne tisk tohoto "jednoducheho" modelu jiste komplikace prinasi, tak se tedy muzes pustit do diskuze.
Evidentne je to cudlik ke skrini ci supleti, coz jsem si uvedomil, az kdyz to vylezlo a doubal jsem ty podpery. Vcerejsi testovaci tisk, jsem tam jen na zkousku hodil jeste vcera (bohuzel tedy zacatkem na spatnem konci). Tisknuto s podpurnym materialem, ale diky tomu malemu vybrani nejdou v podstate podpery rozume vylamat a uz vubec to nebude vypadat dobre. Tj. varianta tisku c 2, tisk opacne, kdy se podpora prilepi na vnitrni stranu cudlajzu, odkud pude dobre oddelit a zbytky matrose obrousit. Vytisknu dnes odpoledne.
Attachments:
open | download - Cudlik1.jpg (275 KB)
open | download - Cudlik2.jpg (220.1 KB)
June 17, 2013 03:03AM
Já bych se přikládal k možnosti přesvědčit zadavatele k možnosti výroby ze dvou částí - to čelo tisknout lícovou stranou nahoru, sloupek jakkoli. Stejně to evidentně bude spojený šroubem.
smiling smiley
Ale v případě, že je to nožička k hifi a zespoda bude jen nalepenej filc, vyhoví to i takhle.
June 17, 2013 03:40AM
Zadavatel upraví model tak, aby s tiskem nebyl problém smiling smiley Jinak poptávka uspokojena, díky za nabídky.
October 28, 2013 07:00PM
-- moved topic --

Edited 1 time(s). Last edit at 06/16/2013 07:14AM by Miloš Němec.
Attachments:
open | download - eas-19.stl (586.3 KB)
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login