Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

gadgets3d.com (skušenosti-hodnocení)

Posted by jano 
gadgets3d.com (skušenosti-hodnocení)
November 09, 2013 06:28AM
Zdravím RepRap-istov v Česku
Viem že toto je České fórum, ale kedže to Slovenské nie je ani z ďaleka tak živé ako toto české, tak som si dovolil napísať sem
Chcel by som sa opýtať či má niekdo skúsenosti s nákupom od gadgets3d.com chcel by som od nich kúpiť RepRap Mendel Max 1.5 kit, a potreboval by som vedieť či je to spoľahlivý predajca, a ako je to s kvalitov ich výrobkov
budem vďačný za akékoľvek informácie ohľadom tohto predajcu
vopred ďakujem za pomoc
Jano
Re: gadgets3d.com (skušenosti-hodnocení)
November 10, 2013 04:37PM
Ja som od nich bral buda hotend a 2 kotúče PLA filamentu. Je to Poľsko/Čínsky obchod a v dobe keď som robil objednávku ja, tak nebolo možné identifikovať odkiaľ príde zásielka. Prišla síce relatívne rýchlo, ale bohužiaľ z Číny, takže som musel ešte vybavovať clo a s tým spojené formality. A to som predpokladal, že keď majú PL zastúpenie, tak sa tomuto práve vyhnem. Inak komunikácia a samotná kvalita dodávky vpohode. Teraz už tam majú možnosť výberu skladu, takže colnici už by sa malo dať vyhnúť.
Anonymous User
November 11, 2013 04:55AM
pokud by se nekdo chtel vyhnout celnici 100%, nas eshop je kdispozici ;-)
jsme schopny zajistit nebo vyrobit i soucasti ktery nememame v nabidce ;-) staci poslat konkretni pozadavek ;-)

www.dronesolution.net
November 11, 2013 05:09AM
Zvire: ac chapu, ze se snazis rozjet bussiness a znis jako nadseny clovek do 3D tiskaren (coz je jenom dobre), tak prosim nespamuj jine vlakna, nez k tomu urcene. Tvuj prispevek absolutne neodpovida tema "gadgets3d.com (skušenosti-hodnocení)" ale je spise komercnim vykrikem.
Anonymous User
November 11, 2013 08:11AM
no nic mene v komercni sekci :-D :-D :-D

oki oki ;-) omlouvam se ;-)
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login