Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

DS FILAMENT

Posted by Anonymous User 
Re: DS FILAMENT
March 24, 2014 01:56PM
Ptal na slevu ? otázka zněla zcela jasně. "Možnost bez DPH?" tvoje odpověd "NE vystávím britskou fakturu". Na svých stránkách prodáváš za 46 euro círka 1 260,-
Pokud se nepletu tak jsi mi prodal za 1 580,- a proto bez jakých-koliv přepočtů normální člověk vydedukuje, že se jedná na web.stránkách o cenu bez DPH. Nejenom, že máš bordel v účetnictví, ale i na web. stránkách. Nebo mi snad chceš tvrdit, že nejsou tvé ? překvapivě uplně stejné logo mám vytisknuté na plastu k větráku.
Večer, až příjdu domů, tak ti doložím, že se jedná o tvůj hotend.
Spamuješ mou soukromou poštu !
Ty nejsi schopen pracovat s mým jménem Adam Kraus a pravděpodobně čekáš, kdy ti napíšu číslo účtu nejlépe s pinem ?
V jediném, v čem ti dám za pravdu je, že od dnešního odpoledne nejsem tvým zákazníkem. A do budoucna nikdy už nebudu.
Anonymous User
Re: DS FILAMENT
March 24, 2014 02:19PM
Zvire
vyrabime jeden z nejlepsich hotendu na svete a to prirozene neco stoji. cena je vcetne elektroniky a ver mi na to co nabizime je velmi nizka ... ;-) takze bohuzel tohle je cena kterou mohu nabidnout.

Zverina Petr

Quote
Sandoz
takze neni zadna moznost koupit lacineji ?


takze si se na SLEVU PTAL A NE ZE NE , tak ted uz muzu oficialne prohlasit ze lzes !!!!!!!!!! :-D

toto byla ale nase posledni vzajemna komunikace !!!!!!!!!!!!!!!! zadnou obednavku jsi neucinil !

vyfot hotend, nebo z prominutim nemrhej mim casem ;-)
Anonymous User
Re: DS FILAMENT
March 24, 2014 02:21PM
bohuzel ten shop neumoznuje zadat ceny bez dph, respektive pro neplatce. takze finalni cenu vidis az v kosiku !
To ze tvoje dedukce stojej zaprd, je tvuj problem, kdyby ses me na to zeptal, vysvetlil bych ti to ;-) ale po te zo jsem ti nedal slevu, ses uz neozval ,
takze sem tezko mohl neco vysvetlit ;-)

Edited 1 time(s). Last edit at 03/24/2014 02:22PM by Zvire.
Anonymous User
Re: DS FILAMENT
March 24, 2014 02:25PM
nikdo po tobe nechce cislo uctu !! chci cislo zasilky kterou ti hotend dorazil !!! tim vyhledame okamzite jestli jsme ti tu zasilku odeslali my !
kopiji DS se vyskytuje posledni dobou dost , a drzak navetrak sme uvolnily ! takze si ho muze udelat kdokoliv .
Z meho pohledu JSEM STEBOU NIKDY NEOBCHODOVAL, nemam o tom jediny zaznam, takze to bud doloz ,nebo se prestan ohanet tvyma chabyma dedukcema !

Edited 1 time(s). Last edit at 03/24/2014 02:27PM by Zvire.
Anonymous User
Re: DS FILAMENT
March 24, 2014 02:26PM
no uprime o zakaznika kterej ma problem, neozve se po jeho zjisteni, a pouzije to aby podporil flame , ani nestojim ;-) takze spokojenost na obou stranach ;-) tak to ma bejt ;-)
Re: DS FILAMENT
March 24, 2014 02:36PM
Dokážu to ! Navíc je zcela irelevantní tvůj přepis z PM. O DPH byla řeč a to nemůžeš popřít ! Znovu opakuji "možnost bez DPH" tvoje odpověd "Ne, vystavím britskou fakturu" Vystavil jsi ? nevystavil. Jednoduché házet vinu na druhé. Najednou se všechno ztratilo.
Anonymous User
Re: DS FILAMENT
March 24, 2014 03:17PM
prepis je ctrl+C a ctrl+V .ale dobre jak chces dalsi dukaz ze lzes viz priloha

O DPH MLUVIS JEN TY !!!! ja ti na to rekl JASNY NE ! to znamena ZE z DPH NEOPERUJEM , na coz zrejme tve zaostale dedukce nestacily ! ja uvadim
cenu 1580, a nerika s DPH takze je jasny ze je bez ;-)

taky irelevantni ????? chces mi rict ze sem si doma vytvoril kopii fora ?

alespon je ale videt kdo tu lze :-D
Attachments:
open | download - 0001.JPG (135.6 KB)
Re: DS FILAMENT
March 24, 2014 04:53PM
Výborně. Slíbil jsem, že doložím, že hotend je tvůj a že jsi se mnou obchodoval. Odesílatel: DRONE SOLUTION LIMITED, Milko Lukáš, CECHOVNÍ 4, 794 01 KRNOV.
Na rozdíl od tebe nejsem bordelář. Místo toho, aby jsi tu psal bláboly, bys měl věnovat více času pořádku. Bordel na webových stránkách, ceny které neodpovídají, evidence zákazníků atd.:
Já jsem slovo dodržel, dokládám, že hotend pochází od tebe a už mi nestojíš ani za čárku. SBOHEM ! Zvěřino.
Attachments:
open | download - 0139.JPG (25.4 KB)
open | download - bordelář 001.jpg (493.6 KB)
open | download - bordelář 002.jpg (497 KB)
open | download - bordelář 003.jpg (488.9 KB)
open | download - bordelář 004.jpg (483.9 KB)
open | download - bordelář 006.jpg (486.5 KB)
open | download - bordelář 007.jpg (480.1 KB)
open | download - bordelář 008.jpg (485.2 KB)
Re: DS FILAMENT
March 24, 2014 05:25PM
Omlouvám se, že se vkládám do diskuze... Ale v čem je vlastně DS hotend odlišný od ostatních, že je tak super?

Pokud to není tajný, tak konkrétně.
Pokud nechcete být konkrétní, tak nemá smysl odpovídat :-).
Anonymous User
Re: DS FILAMENT
March 24, 2014 05:27PM
pane Kraus zadal sem te o cislo zasilky, muzes mi jej poskytnout laskave ??????????????

pokud ti nestojim za pismenko, nepis a bude klid ;-) pokud dohledas cislo zasilky , muzu prokazat puvod od nas a mile rad se ti omluvim
ze jsem pochyboval ze mas tak kvalitni hotend :-) na tom ze si posuk to sice nic nemeni, ale alespon ti to doda hrejivy pocit,

evidentne si podvodnik, nedodal si ani cislo zasilky ani tvuj stitek jako adresata. a to z jasneho duvodu, neexistuje ;-) Zrejme si se dostal k nasi zasilce ktera byla urcena pro nekoho jineho ;-)
mi uz asi i vime koho ... kazdopadne jsi lhar ;-)

pusu na dobrou noc

Tvoje Zvire ;-)

Edited 2 time(s). Last edit at 03/25/2014 12:17PM by Zvire.
Anonymous User
Re: DS FILAMENT
March 24, 2014 05:39PM
FBITuco: pokusim se byt konkretni jak jen to pujde ;-)

1) materialy : misto klasickyho AL pouzivame Dural, a ostatni kovy velmi peclive vybirame, pouzivame jen prvni tridu. taktez sme nemale prostredky vlozily do vyzkumu vlastnosti kovu na hotendech. to bude vyrazne poznat na hotendu 2.0 ;-)

2) vyvoj : velmi aktivne hotend vyvyjime, a nasim zakaznikum zdarma rozesilame inovovanou cast pokud jim ta predesla zpusobuje problemy.

3) vlatni konstrukce : nevim jak to mam vysvetlit ale je to proste nas design kterej se snazime tlacit na limit. takze u bezne dostupne verze 1.65 je 200% chladici ucinek oproti e3d s kterym nas neustale srovnavaj ;-) Trysku sme vytvorily naprosto sami od nuly dlouhym a dlouhym vyvojem , a ma o cca o 15-25% nizsi odpor nez e3d, u jheadu je to jeste vic. Po te co sme dotahli trysku v2, kazdy z nasich zakazniku na to byl upozornen, pokud mu predesla delala potize dostal novou zdarma, pokud ne, zaplatil si ji . to plati defakto o vsech komponentech

4) podpora : kazdy z nasich zakazniku, ti rekne ze nase podpora je velmi vstricna. Podporujem kazdeho at uz mu potize cini nas vyrobek nebo ne ! denne mam tak 10-12 hodin hovoru ;-) opravdu se snazime tiskarum pomoct , at jsou jejich potize zpusobene cimkoliv !

5) reklamace : ty defakto neexistujou, pokud ma nekdo potiz z jakymkoliv dilem a byl poskozen postou, nebo je cyba zpusobena vyrobnim procesem okamzite posilame novej kus . to ti opet potvrdi rada nasich zakazniku ;-)

6) rychlost dodavek: jiste ze se vse vzdy nevydari , a nekteri zakaznici si museli z jistych duvodu pockat, ale vetsinou dorucujem do 24-48h

myslim ze techto 6 bodu defakto shrnuje vyhody DS hotendu ;-) jiste by se jich naslo vic, jako zakaznicke upravy , reseni zakaznicke aplikace atp ;-) ale tohle jsou ty hlavni, ;-) mozna sem na neco zapomel , ale netrhej mi hlavu ;-) 2 flameri za den fakt stacej :-D

Edited 1 time(s). Last edit at 03/24/2014 05:47PM by Zvire.
Re: DS FILAMENT
March 24, 2014 05:44PM
Za jak dlouho to pude do kose ? :-) pripomyna mi vase jednani ty "fotbalovi " maniaky jak se schvalne mlati

Edited 1 time(s). Last edit at 03/24/2014 05:44PM by 999999333.
Anonymous User
Re: DS FILAMENT
March 24, 2014 05:49PM
me to taky netesi no :-( ale mam povinost branit DS , a tak se snazim delat svou praci dobre ;-) vim ze nemuzu mit 100% spokojenych zakazniku , ale tak delame co muzem ;-) obzvlaste v cechach sou zakaznici velmi "sloziti" ;-) ale to musis z worlshopu vedet sam ;-)
jinak ja na fotbal nekoukam ale MCLAREEEEEEEN , takze jestli mas ksiltofku ferrari, tak rovnou zdrhej :-D
Re: DS FILAMENT
March 24, 2014 06:05PM
1. Podle tabulek má hliník lepší tepelnou vodivost než dural, tak proč dural? Co vidím, tak máte víc žeber chladiče, což určitě při ofuku pomáhá... Spíš by se přece měl řešit materiál izolátoru než materiál chladiče... To už to rovnou udělat z mědi.
3. Jak se dá vyvíjet tryska? Měníte sklon zužující se části? Nebo se snažíte samotnou trysku dělat tak, že otvor je hladký a bez otřepů? Tohle jsou technický otázky, neptám se kvůli nějakým zbytečným osobním útokům.
Zbytek mě nezajímá, jde opravdu čistě o techniku.
Anonymous User
Re: DS FILAMENT
March 24, 2014 06:22PM
1) nevim jaky mas tabulky ,ale med ma ohodne vetsi vodivost nez hlinik a dural je slitina hliniku a medi , kazdopadne rozdil ac na kazdou stranu nebude veliky, u duralu jde hlavne o MECHANICKE VLASTNOSTI ;-) chladic z medi neni mozny, pri instalaci ho 90% zakazniku znici ;-) jiz testujem breake z titanu gr5 ;-) jak jsem rekl do vyvoje vkladame opravdu nemale prostredky ;-)

3) divil by ses ale tohle je sice 2ha verejna verze ( i kdyz mame i mezi verze ) ale vyvojove je asi 10 ;-) da se toho menit hodne , ale nezlob se tohle zasahuje do naseho know-how ... takze konkretni u trysky opravdu byt nemohu ;-)

mohu ti poslat fotku ( v 1.8 vyvojovy predprototyp v2.0 v proloze ) abys videl ze vazne nelenime ;-) heatbreake je z jiz zminenehotitanu gr5 ;-) ted zahajujem testy ;-)
Attachments:
open | download - 18DShe.JPG (236.6 KB)
Re: DS FILAMENT
March 24, 2014 06:55PM
První odkaz co vypadl z google, nějak jsem to neřešil...

Chladič na tý fotce už vypadá jako chlazení nějaké heatpipe :-D. Ono se ale není čemu divit, principielně je to vlastně stejné...

Koncový tvar trysky je lepší, než to co mám teďka.. Ale to mají E3D taky stejně.. Je přechod tepla do zakončení trysky tak dobrý, jako do té nezúžené části? Máš termosnímek po třeba 20 minutách tisku?
Anonymous User
Re: DS FILAMENT
March 24, 2014 07:36PM
termokameru k dispozici zatim nemam, ale resim to jinou formou testu ;-) je to sice zdlouhavejsi , ale jde to ;-) kazdopadne 1.8 jde ted do testovaci faze winking smiley
NENI TO NAHRADA 1.65 !!!

1.65 se posune k 1.7 a tam asi zustane jako levnejsi alternativa kvalitniho hotendu, protoze tato technologie dosahne limitu ;-)

v2.0 nam pak otevre dalsi smery , kazdopadne cenove bude jinde , takze budem soubezne prodavat jednickovou i 2kovou radu ;-)

nejak si nedelam iluze ze by rada 2.0 byla nejak uspesna komercne , ale je to neco co me nadchlo a par silenci co budou chtit TOP HOTEND si myslim se najde ;-) prepokladana cena v2.0 je kolem 100-120e ... vyrobit to fakt neni sranda ;-)

Edited 1 time(s). Last edit at 03/24/2014 07:38PM by Zvire.
Re: DS FILAMENT
March 27, 2014 09:24AM
Bude mozne postupne "upgradovat" 1.x na 2.x ?
To by mohlo zvysit predajnost top rady. smiling smiley
Anonymous User
Re: DS FILAMENT
March 27, 2014 09:44AM
no problem je vtom ze je to uplne jina technologie a materialy, takze to nema moc smysl, smenou prosly vsechny casti, at uz materialovou nebo konstrukcni, takze cokoliv bys nechal s 1.x bude to snizovat vykon 2ky ;-) s kompatibilitou dilu si taky nejsme jisti , dokud neni 2ka ucelena a otestovana ;-)

kazdopadne rada 1.65 se prodava velmi dobre , a je sqela ;-) jen 2ka bude proste takovej nas top tunning ;-) to vazne neni hotend pro beznyho tiskare ;-)
kazdopadne 1.65 budem vyvijet dal , jako velmy vykonny hotend za dobrou cenu ;-)

DS hotend 1.x bude i osazovan do tiskaren DS EVIL FORGE ;-) takze kontinuita tyhle rady je rozhodne zarucena ;-)

2ku berte proste jako tunning ;-) chteli sme udelat neco vyjimecnyho ;-) ale jeho uvedeni je daleko, teprv mi jde verze pro 1.75 filament na testy ;-)
takze

Edited 1 time(s). Last edit at 03/27/2014 09:54AM by Zvire.
Anonymous User
Re: DS FILAMENT
March 28, 2014 12:40PM
dorazili drivery

tak snad dneska vecer, snad dneska..... JA NA TOM DELAM .... :-D :-d :-d
Anonymous User
Re: DS FILAMENT
April 08, 2014 11:35AM
mame akci na vyprodej zasob ;-) 450kc/kg ;-) vse 3mm filament , pro detaily piste ;-)

Edited 2 time(s). Last edit at 04/08/2014 11:42AM by Zvire.
Anonymous User
Re: DS FILAMENT
April 10, 2014 02:34PM
jen dodam ze pri odberu 6kg a vice je cena 420/kilo ;-)
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login