Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

DS FILAMENT

Posted by Anonymous User 
Re: DS EVIL FORGE ..... coming soon
March 23, 2014 03:26PM
jestli umis anglicky, tak admini jsou AJ mluvici smiling smiley

pokud myslis moderatora, tak to budu ja nebo majkl smiling smiley


vlastni navrh plus ve vystavbe CoreXY

Thingiverse : [www.thingiverse.com]
git: [github.com]
shop: [shop.daje.cz]
Teorie relativity:
vysvetleni 1: sahnes-li na rozpalenou panev, vteriny jsou jak hodiny. sahnes-li na rozpalenou zenu, hodiny jsou jak vteriny...
vysvetleni 2: strcis-li mi nos do zadnice, pak ja mam nos v zadku, ty mas nos v zadku, ale ja sem na tom relativne lip smiling smiley
Anonymous User
Re: DS EVIL FORGE ..... coming soon
March 23, 2014 11:17AM
ze si se mi pokousel s videem dokazovat ... no a co je lepsi 100vky nebo 250tky naboje ??? A co SP5 nebo 7 ??
Anonymous User
Re: DS EVIL FORGE ..... coming soon
March 23, 2014 01:47PM
oba vyme ze vypravis bludy..........
Re: DS EVIL FORGE ..... coming soon
March 23, 2014 01:58PM
KIKINE !!! Začínáš mně nudit . A nudu nesnáším . Vypadni z tohoto tématu !!! když se neumíš chovat


www.3d-konstrukce.cz
Anonymous User
Re: DS EVIL FORGE ..... coming soon
March 23, 2014 02:03PM
ze by kamarad p. Zveriny ?
Re: DS EVIL FORGE ..... coming soon
March 23, 2014 02:42PM
Můžete to prosím někdo utnout . Frajer je tu 5 minut i s cestou,a sežral knihovnu .


www.3d-konstrukce.cz
Re: DS EVIL FORGE ..... coming soon
March 23, 2014 02:45PM
tak jsme se zasmali, ale uz by stacilo.
1) Kdyz mam problem s filamentem, tak to resim v konkretni casti fora, takhle to je ostatnim lidem jako informace naprosto k nicemu.
2) Pokud mas tendenci resit se Zviretem sve problemy, tak si to reste soukrome, ac jsem se dost nasmal (a vyjimecne ne Zvireti winking smiley ), tak sem to nepatri
3) Admini kde se flakate, uz to tu davno nemelo byt winking smiley

4) tisknout z abs, at uz je kvality jakekoli casti zbrani, ktere slouzi k necemu vice nez jen na okrasu je naprosta debilita. Sam mam zkusenosti pouze se zbranemi zarazene pod skupinu myslim D (paintballove zbrane) stejne bych si tiskl max designove veci. Cokoli jineho je blbost autora...
Anonymous User
Re: DS EVIL FORGE ..... coming soon
March 23, 2014 03:01PM
ja jsem nepsal ze se vytiskne kver a hura na krym. ja jsem psal ze je mozny vytisknout zbran ktera vystreli ! aniz by doslo k urazu.
Anonymous User
Re: DS EVIL FORGE ..... coming soon
March 23, 2014 03:03PM
P.S. 3d tiskem se zabyvam vice nez dlouho. a tak jako jsem kritizoval Pepka Prusu tak mam vyhrady k p. Zverinovi.
Anonymous User
Re: DS FILAMENT
March 23, 2014 06:51PM
ja mam taky vyhrady k tvy demenci ale nehodlam to resit :-D proste mi posli material spatky, ja ti vradim pomer penez . A uprime lituju ze sem ti kdy co prodal. nemusis se bat UZ SE TO NESTANE ! ;-)
Anonymous User
Re: DS FILAMENT
March 23, 2014 07:05PM
samozrejme ze se to nestane... ja od tebe nic NECHCI... chodil jsi vubec do skoly ?
Anonymous User
Re: DS FILAMENT
March 23, 2014 07:08PM
jestli tim narazis na moji cestinu tak uz vice nez deset let v cechach neziju ;-) no ale od dementa tvyho razeni je to spis lichotka ;-)
posli material a uz mi prosimte polib ...... ;-)
Anonymous User
Re: DS FILAMENT
March 23, 2014 07:16PM
jake mam zaruky ze mi vratis kacenky ? moje demence je v mezich normy ...... ale tvoje nevrozena retardace se vymika kontrole ! mel bys vyhledat pomoc - jak s 3d tiskem tak se svym kretenismem !
Anonymous User
Re: DS FILAMENT
March 23, 2014 08:18PM
ja na rozdil od tebe tisk zvladam :-D :-D :-D vzivote sem nikoho neosidil o jedinou korunu. A u postizenyho s kterym mam opravdu soucit stim zacinat nebudu . Prijde material, zvazim a poslu penize. ALe spis to vypada zes prisel jen prudit a veskutecnosti se toho materialu vzdat nechces... nejspis budes nejaka kachna od konkurence ;-) ale vpohode uz si na ceskej styl podnikani zvykam :-D :-D
kazdopadne jak rikam, polib mi.... posli material jestli nejsi spokojen, penize poslu obratem. jestli ho vratit nechces klidne se na nem obes ;-) ver mi ze je na tolik krehky ze te v poho udrzi :-D
btw to by byla prvni rozumna vec v tvym zivote :-D :-D

Edited 1 time(s). Last edit at 03/23/2014 08:19PM by Zvire.
Anonymous User
Re: DS FILAMENT
March 23, 2014 08:45PM
zvladas ale tak velke kulove.... pred pul rokem sis poridil zavitovou tiskarnu a tedka tady budes delat machra ? s cim novym ty jsi prisel ? jses stejnem jako jeden pan z Prahy..................... akorad na rozdil od nej furt blejes nejake nesmysly.... a neco nekomu vnucujes... do 14 dnu ocekavej balik a cekam vraceni cele sumy. - vazil jsem to a ma to lechce pres 2kila takze jsem v norme .. pokud budes chtit tak muzu prohrabat kontak s tim tvym natiskem vysokeho rozliseni !
Anonymous User
Re: DS FILAMENT
March 23, 2014 11:22PM
scim novim ????? ty ses asi dobre sjetej :-D kdyz pominu celou novou tiskarnu, ktery tys tak velkolepe zasiral vlakno, tak jeden z nejlepsich celokovovych hotendu, softwaru nepocitane ;-) koukam ze si typickej cech co zavidi a na nic se nezmuze :-D timto nasi debatu koncim, je mi te fakt lito :-D
nic mene ja tisk zvladam zatim co ty neumis udelat ani setup aby ti drzely vrstvy ;-) clovek by te az litoval fakt ;-)
Anonymous User
Re: DS FILAMENT
March 23, 2014 11:24PM
etiketu nepotrebuju, ale psychopatum neverim, takze si material samozrejme prevazim ;-) kazdopadne jsem rad , ze timto bude vse uzavreno a uz stebou nebudu mit co do cineni :-D
Anonymous User
Re: DS FILAMENT
March 24, 2014 05:24AM
jeden z nejlepsich hotendu ?si delas uz vazne prdel !! je to jenom obycejnej hotend kterej tiskne .... navic je to zprazeny E3D tak nelakuj ... husto-krute-prisna 7. skupino .....
Anonymous User
Re: DS FILAMENT
March 24, 2014 07:48AM
ty ses vazne dusevne chorej :-D z e3d to ma spolecnou jen kompatibilitu a v porovnanim z prave e3d je mnohem mnohem dal ;-)
Soudim tebe podle sebe co ? :-D aspon vim zjake socialni, nebo spis asocialni vrstvy pochazis :-D :-D
krom dementnich kecu a odpalenyho malorazkovyho naboje pro deti sem nezaznamenal jedinou tvou cinost pro reprap :-D
pokud tedy nepovazujes za soucast vyvoje delani ze sebe kretena :-D
Re: DS FILAMENT
March 24, 2014 08:21AM
Souhlasím s Kikinem. Dle mého názoru je to kopie E3D hotendu. [[url=https://audiots.wordpress.com/tag/e3d-hotend/]E3D[/url] jednoznačný důkaz E3D
A nemluvě o tom jak to tady všem podstrkuješ. Někdo jinej něco prodává a hned ho kritizuješ jak je drahej, že má špatný materiál a bůh ví co všechno. Někdo poptává součástky za 1 000,- a ty mu napíšeš, že chceš obraz od Picasa za 20 000,- ? nebo ten prodává tiskárnu a ty se sním hádáš jestli je to drahý, či nikoliv a ve skutečnosti jsi ještě dražší ? Člověk ti volá a ty neřekneš ani čau a už se ptáš jestli nechci další plast ?
Spletl jsem se v tobě.
Anonymous User
Re: DS FILAMENT
March 24, 2014 08:38AM
mohl by sis precist CELOU minulost tohoto hotendu. Nejedna se O KOPII E3D ! jiz od verze 1.1 jdeme uplne vlastni cestou.
Ja nikdy nepopiral ze jeho vznik byl inspirovan konstrukci e3d , nic mene ta mela podle nas mnoho nedostatku, a dnes se jedna o naprosto rozdilny vyrobek ;-)

NIC MENE NIKOMU NIC NEPODSTRKUJU ;-) proste ho nabizim, coz je naprosto normalni soucast obchodu ;-) zajimavy je ze kikin je naprosto prvni clovek ktery si na tento filament stezuje. u 2 jinych zakazniku se krehkost obevila ale podarilo se vyresit pomoci setupu ;-)
no vis kdyz mam dodavku plastu, proste ho prodavam .... vazne nevim co na tom vidis spatnyho .

pokud jsem te nepozdravil tak se omlouvam, ale vola mi cca 40 lidi dene, pracuju 21hodin denne , takze me omluv ze jsem tuto formalitu opomenul.

kdyz pisu ze ma nekdo nejaky filament , pisu to protoze jsem ho skousel . SPATNY jsem ale pouzil jen tezko, vetsinou napisu proc si myslim ze je horsi nez nas ;-) Kazdopadne argument kikina ze svitivy material je krehky a na nic protoze znej nejdou tisknout hlavne je proste na urovni demence !

Svitivy material jako takovy je proste urcen prevazne k dekorativnim ucelum ! coz musi byt kazdymu jasne uz jen proto ze sviti ;-)

u tebe se spis jedna o to ze si pozadoval slevu kterou jsem ti nemohl poskytnout..... a proto jsi nastvany ;-) v poradku chapu, jen nazivejme veci pravymi jmeny ;-)

sam posud jak moc je fer oznacovat koppii vyrobek ktery si ani nevidel ,ani nejsi jeho majitelem ;-)

Edited 3 time(s). Last edit at 03/24/2014 08:49AM by Zvire.
Re: DS FILAMENT
March 24, 2014 09:12AM
Nejsem naštvaný. Mám od tebe hotend. Co mě mrzí je, že si mi ho prodal včetně DPH a přitom bez daňového dokladu. To, že ti volá 40 lidí deně, vžádném případě neomlouvá tvé jednání k lidem. Jak jsem psal. Dle mého názoru je to kopie E3D. Rozdíly jsou akorád, že ho máš o 200 kč
dražší a dělaný ručně. Nebo to mám chápat, že E3D je kopie DS hotendu ? Měl jsem je oba rozebrané na stole a nebyl tam žádný rozdíl.
Anonymous User
Re: DS FILAMENT
March 24, 2014 09:21AM
a to je prave to co nevidis , rozdil je naprosto ve vsem, v breaku, v trisce, v bloku, v chlladic ma proti e3d asi 200% ucinost.
Tryska je absolutne neporovnatelna pokud mas v2. Pokud chces neco srovnavat doporucuji koupit e3d ;-) pak budes mit jasnou predstavu ;-)
kazdopadne schodny z e3d NENI ANI JEDEN DIL HOTENDU . chapu ze z venku si muzou bejt podobny, co se tyka vnitrniho reseni je hotend naprosto, ale opravdu naprosto jiny .

nejak jsem si nevybavil tve jmeno, kdyz tu jses jen jako sandoz, myslel jsem ze jsi hotend nakonec nekoupil ;-) takze opet omluva, ale neni mozne si pamatovat jmenovite kazdeho zakaznika ;-)

Edited 1 time(s). Last edit at 03/24/2014 09:24AM by Zvire.
Re: DS FILAMENT
March 24, 2014 09:34AM
Nikdy nic nepřiznáš. Furt do mě hustíš nějaké informace. Kdybys četl pozorněji, tak bys věděl, že jsem je na stole srovnával. Připouštím, že se nejedná o 100% kopii, ale o 95%. Konstrukce je stejná a navíc oba tisknou stejně. Prosím pochop, že tvá prodejnost nevzroste, když do mě budeš furt šít. Já jsem si svůj obrázek už udělal.
Anonymous User
Re: DS FILAMENT
March 24, 2014 09:42AM
ja nesiju, muj prodej neni nijak zavysli od tohoto fora ale mrzi me ze lzes. jakou mas verzi naseho hotendu ? pokud jsi jej porovnaval muzes mi poslad vysledky tvych mereni ? to co rikas proste neni pravda. pokud jsi hotendem sklamany klidne jej vrat, nemam v tom zadny problem. VIM KOLIK VYVOJOVEHO CASU nas hotend stal, a promin ale priznat se da jen pravda. DS HOTEND JE NAPROSTO JINY VYROBEK nez E3D. pokud si na e3d namontoval nasi trysku , tak tisk bude jiste podobny, odchylky se projevy az pri vetsich rychlostech . kazdopadne jestli tam mas trysku e3d, rozdil je veliky . no kazdopadne ja vim co rikam. dostat DS hot end do podoby 1.65 nam zabralo pul roku vyvoje. a co zas mrzi me je ze pravdepodobne nemas strojarske vzdelani , a podle amaterskeho pohledu hodnotis neci praci !!! kazdej bychom si meli zamest hlavne pred svym prahem ;-)

kazdopadne pokud z hotendem spokojen nejsi , v kazdem pripade jej muzes poslat zpet, jako kazdy jiny zakaznik ;-)

kazdopadne prosli sme celickou databazy i odesilaci dokumentaci a tobe sme dle nasich udaju nikdy nic neposlali, takze bud je obrovska nahoda, ze nikde nemam ani tvoji adresu, a hotend sme ti zrejme poslali holubem, nebo nevim. dohledal jsem ohledne tebe naprosto vsechnu komunikaci, a ta konci tim , kdyz jsem nevyhovel pozadovane sleve !

muzes ten "nas" hotend prosim vyfotit a umistit ho sem ?

Edited 3 time(s). Last edit at 03/24/2014 10:51AM by Zvire.
Re: DS FILAMENT
March 24, 2014 10:29AM
Já lžu ? Tak to už opravdu přeháníš ! Nevystavíš mi fakturu, nazíváš mě cizími jmény a budeš tvrdit, že lžu ? Uvědom si, že to mužem řešit po právnické stránce. Nebo mi chceš tvrdit, že ta věc se zeleným výtiskem (který ani pořádně nedrží) na větrák s modelem letadla není od tebe ? Večer ti pošlu fotografii, která jasně dokáže, že jsem nakupoval od tebe. Laskavě si přečti, co jsem psal. Není tam žádná zmíňka o tom, že je hotend špatný a že ho chci reklamovat. Psal jsem pouze, že je to dle mého názoru kopie E3D. Buď tak laskav a udělej si ve věcech pořádek.
Anonymous User
Re: DS FILAMENT
March 24, 2014 10:53AM
chtel jsem po tobe cas a presny obsah obednavky, pokud mi tyto data poskytnes okamzite ti doklad vystavim . OPAKUJI ZE TE NEMAM NAPROSTO NIKDE ! a to vedem opravdu podrobnou databazi ....
uznavam ze mohlo dojit k administrativni chybe , pak se omlouvam . to sem prestrelil, ale NEMAM TE NAPROSTO NIKDE coz je dinvy ! archivujem naprosto vse .Doklad jsi nedostal prave proto , ze te nikde nemam, nevim jak je to mozny , nemame ani doklad o odeslani.



kazdopadne ohledne tveho nazoru, rikal jsi zes je poravnaval ! mohu tedy vedet jak ? protoze nejmene v tomhle pripade nerikas pravdu ! mohl bys mi tedy osvetlit jak jsi dosel k onem 95% ? vzhledem k tomu ze zde uvadis nesmysl, ale metodu porovnani odmitaz zdelit, je ocividne ze se jedna proste jen o nejaky druh osoceni.

Edited 1 time(s). Last edit at 03/24/2014 11:00AM by Zvire.
Anonymous User
Re: DS FILAMENT
March 24, 2014 11:17AM
kazdopadne SANDOZi tenhle flame ukocime : veci se maji takto :

Nemam jedinej papir ze sem ti neco poslal, objednavku, spracovani, tvoji adresu, podaci listek.

Tvou adresu nemam na skypu, v emailu, v PM, proste nikde !

Nidko z DS si nepamatuje ze by posilal neco na tvy jmeno .

Takze se nezlob ze jsem v tomto pripade krapet neduverivej .... pokud se te to dotklo omlouvam se . ale proste bud nemas muj hotend , nebo ne odeme , nebo si nejak hodne zahadne proklouznul systemem. uznavam ze chyba muze byt i na nasi strane.

Posli mi na PM vsechny udaje ktere sem zadal a ja ti doklad vystavim. Tve hodnoceni jako kopie e3d uz proste komentovat nebudu , nevim co maz za vzdelani ale strojar urcite nejsi, protoze bys vedel ze je to defakto jiny vyrobek... timto toto ukoncuju ;-) pokud mas preci jenom nas hotend a mas snim nejaky problem, samozrejme me muzes kdykoliv kontaktovat, ale predpokladam ze je vse oki, protoze si nepamatuju ze by sme spolu kdy mluvily :-D
Re: DS FILAMENT
March 24, 2014 12:45PM
Najednou nejsem lhář a podvodník ? mohlo dojít k administrativní chybě ? Dál si můžeš umazávat slova svých komentářů. Tak, či onak první tvá reakce dokládá, že si vzpomínáš na to, že jsem chtěl kupovat laciněji (bez DPH). Ty jsi nesouhlasil a prodal jsi mi s DPH. Tudíž je mi známá podstata biznisu. Nedivil bych se, že nejsem jediný kdo nedostal fakturu ! Nejsi náhodou jako prodejce povinen vystavit doklad ihned ? Fakturu jsem nedostal, v minulosti jsem o ni zpětně nežádal, možná moje chyba, možná ne. Nic to nemění na tom, že měla být součástí objednávky. Jsi stejný, jako Pražští taxikáři. Taky se ti rozbil taxametr ?A vůbec víš co ? strč si jí někam. Hlavně mě prosím přestaň už spamit. Nikdy se už neodvážím napsat jaký-koliv příspěvek pod ten tvůj a nepočítej, že bych si od tebe něco zase kdy koupil. Doložím ti, že je chyba na tvé straně a už s tebou nechci opravdu nic mít.
Anonymous User
Re: DS FILAMENT
March 24, 2014 12:59PM
umazal jsem je protoze sis na ne stezoval :-D tobe se asi zavdecit nejde vid ?
Podvodnikem jsem te nikdy nenazval a jestli se tak citis, ma to asi duvod winking smiley
navic ze te spamuju ve vlastnim vlakne to je docela vtipny :-D :-D

kazdopadne jak jsem rekl, moje firma te v evidenci nema, takze z meho pohledu jsem ti nic neprodal, dodej mi potrebne udaje
a vyfoceny hotend a pokud se stala chyba u nas napravime ji. to je vse . vic diskutovat s tebou o teto zalezitosti nema smysl.


PRAVE ZE NESPOMINAM A JE TO NAPROSTY NESMYSL !
PAMATUJI ZE SES ME PTAL NA SLEVU, ja ti odpovedel ze ne ze cena je v poradku .

SAMOZREJME ZE SI KUPOVAL BEZ DPH !!! nejsme totiz platci DPH ! problem je ze podle me dokumentace si nekupoval !
kdyz sem nedal slevu, ukoncil si komunikaci !

takze opet meles nesmysly. ale delej jak myslis, ja uz to stebou resit nehodlam . Z meho pohledu a dokumentace vypliva ZE NEJSI MUJ ZAKAZNIK.
pokud posles fotku hotendu a dodaci adresu nejlip i s cislem zasilky, budem schopni proverit jestli se stala chyba u nas, a pak ji napravime.

o udaje jsem te zadal zatim si je nedodal , TAKZE PROTED NEJSI MUJ ZAKAZNIK A MUZES SI TU TVRDIT dokola co chces ;-) proste ja te v evidenci nemam, a dle databazi jsem ti nic neposilal .

Edited 3 time(s). Last edit at 03/24/2014 01:06PM by Zvire.
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login