Zdar, je tu nějaké hrobové ticho, tak ho trochu spestřím
Dostalo se mi možnosti (děkuji pajovi z JRC), zveřejnění slevového kupónu na filamenty prodávané JRC [
www.jrc.cz]
Výrobcem jsou Plasty Mladeč a po minulých zkušenostech jsem byl trochu skeptický, nic méně nějaký čas uběhl, Mladečáci slíbili nějaké ty změny, tak jsem se zase jal trochu testovat.
Zkoušel jsem zatím transparentní ABS protože jsem ho od Fillamentum zatím neměl (zítra mi ale dorazí) a je vcelku v pohodě, ale je to jiný materiál (jiný garnulát ABS než pro ostatní barvy), než ostatní ABS z produkce Mladče.
Mám tu ještě žluté ABS, materiál je trochu hustší, je potřeba zbytečně nespěchat, topit cca na 240 na HE, rychlost max. okolo 80mm/s a docela to jde. Vzhledově ta žlutá vypadá velmi doře. Ještě vyzkouším další barvy a uvidíme.
S PLA si dovolím tvrdit že tisknout již umím, je to trochu i věc HE, jeho chlazení a nastavení slicru. Popíši zkušenosti a řešení později v příslušném vlákně. PLA z Mladče je v podstatě stejně tisknutelné jako PLA z 3DFactories či Fillamentum.
Slevový kupón je "rebelove.org" a platí do do 31.8.2014.
Při nákupu filamentu nad 1080,- (tzn. 2 balení), je sleva 250,- Kč což mi nepřipadá úplně nezajímavé.
Čus bus

[
rebelove.org]