Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

Dily Rebel II v28

Posted by raptik 
Dily Rebel II v28
September 07, 2014 01:10PM
Dily Rebel II v28,
cena: 900,- + postovne s fakturou (kvuly problemum s tiskem cena nizsi nez 1200,-)

material: ABS bila Filamentum
tisteno pomoci Skeinforge.
EoH: 2,2
vrstva: 0,3mm
teplota: 250°C

Dily maj drobne vzhledove vady, ktere podle me vadi jen rejpalum smiling smiley kterem sem behem tisku postupne eliminoval. popravde je to prvni material, co mi dela docela problem vyladit do spokojenosti smiling smiley

u der pro LM8UU u krom stolkovych (mam model pro presne diry 15mm) jsem musel maznout steny ABSkem v acetonu aby loziska neklouzaly (netfab mi hlasy 15,17mm a dira je po vytisteni podobna +0,05 az +0,1mm)

Vlnkovani na extruder pojezdu zpusobene castecne materialem, akceleraci a jerkem.

na Z drzaku jiz castecne odstraneno

Edited 2 time(s). Last edit at 09/08/2014 07:46AM by raptik.

vlastni navrh plus ve vystavbe CoreXY

Thingiverse : [www.thingiverse.com]
git: [github.com]
shop: [shop.daje.cz]
Teorie relativity:
vysvetleni 1: sahnes-li na rozpalenou panev, vteriny jsou jak hodiny. sahnes-li na rozpalenou zenu, hodiny jsou jak vteriny...
vysvetleni 2: strcis-li mi nos do zadnice, pak ja mam nos v zadku, ty mas nos v zadku, ale ja sem na tom relativne lip smiling smiley
Re: Dily Rebel II v28
October 03, 2014 04:26PM
nabidka stale plati, cena dohodou.

pritisteny dily na extruder s 4xlm8uu a oba X endy aby sedeli v nic spravne lm8uu (v28)

vlastni navrh plus ve vystavbe CoreXY

Thingiverse : [www.thingiverse.com]
git: [github.com]
shop: [shop.daje.cz]
Teorie relativity:
vysvetleni 1: sahnes-li na rozpalenou panev, vteriny jsou jak hodiny. sahnes-li na rozpalenou zenu, hodiny jsou jak vteriny...
vysvetleni 2: strcis-li mi nos do zadnice, pak ja mam nos v zadku, ty mas nos v zadku, ale ja sem na tom relativne lip smiling smiley
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login