Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

Prodam Kompletni 3D delta tiskarnu

Posted by Marshallin 
Prodam Kompletni 3D delta tiskarnu
December 21, 2014 10:00AM
Zdravim

Vzhledem k tomu ze koncem ledna odjizdim na erasmus, nabizim k prodeji svoji 3D tiskarnu se kterou jsem se piplal posledni pul-rok. Je skoda aby se valela nekde rok v koute.

Jedna se o delta tiskarnu podle vlastniho návrhu, viz foto :

[app.box.com]

Je to takovy veliky kossel grinning smiley. Tiskarna je urcena pro lidi co chteji vice tisknout nez kalibrovat. Po predchozi zkusenosti s drevenou levnou tiskarnou (rostock) jsem se poucil a prestal setrit.

CENA : 16 000

Tiskarna je plne funkcni a tiskne pekne materialy : PLA, ABS a PC-ABS.

Parametry

Zdroj :
ARTESYN 7000758-00000
Vystup: 12v 40A (500 w continuos)

Spinany zdroj urceny pro stare IBM servery pro 24/7 hodinovy provoz. Tenhle drsnak narozdil o dnesnich ATX zdroju zvladne opravdu 40 A na jedne vetvi. Tohle ocenite hlavne kvuli heatbedu kde je potreba vysoky proud.
Zdroj obsahuje ochrany proti podpeti, zkratu. prepeti, prehrati a.t.d. Jediny problem ktery tento zdroj ma je relativne vysoka hlucnost, do budoucna bude potreba vymenit vetrak.

Tryska :

Nozzle 0,3 (pribalim i 0,2). Urcen na 1.75 mm filament.
Vyborny navrh E3D kde teflonova trubicka vede co nejblize k tryske.

Pojezdy:
MGN-12H L400
Linearni CNC pojezdy. To nejlepsi co muzete pro svoji tiskarnu sehnat.

Motory:
Microcon SX17-1005-09
Tyto motory maji polovicni krok oproti klasickym motorum = dvojnasobna presnost a repetabilita
Spolu s StepSickama DRV8825 nejpresnejsi reseni.

Extruder:
Rollestruder
Uz jsem vyzkousel nekolik extruderu, neni nic horsiho nez kdyz se vam pokazi 5ti-hodinovy tisk 30 minut pred koncem protoze se kousne extruder.
Nakonec se mi nejvice osvedcilo reseni podle : [www.tridimake.com]

Elektronika:

Podle [smoothieware.org] vytvorena v brnenskem base48.
Oproti arduinu ma vyssi vypocetni vykon a bezi na ni uznavany smothieware firmware.

Pripadnym zajemcum rad predvedu. Idealne preveruji osobni prevzeti v Brne, ale domluvit se muzem na vsem.
Veskere dotazy rad zodpovim.
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login