Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

slic3r

Posted by paskedav 
slic3r
August 08, 2013 02:53AM
Ahoj chci se optat jestli nevíte proč mi slic3r 0-9-10b popřípadě jiné slicery nedělají u tenkých modelů výpln? Jaké parametry to mohou ovlivnit? Předem moc děkuji za odpověd.
Re: slic3r
August 12, 2013 02:23AM
Narazil jsem na stejný problém. Při tloušťce stěny modelu 1,5mm se mezi perimetry nic nevyplní (tryska 0,4. Takže vlastně je lepší dát tloušťku jen 1mm, protože to už se perimetry aspoň dotknou. Zkusil jsem ve Slic3eru leccos změnit, ale zatím bez výsledku. Opravdu byste někdo nevěděl řešení?
August 12, 2013 03:22AM
Odpovím si sám :-)
Nainstaloval jsem zpět starší verzi Sliceru 0.9.8, vzal základní nastvení (z Wizzarda) s jedinou změnou - Solid infil every: 1 layers. Ejhle, teď to pohodově vyplňuje.
paskedav: Můžeš zkusit a dát mi vědět výsledek, prosím?
August 24, 2014 01:56PM
Ahoj, měl bych dotaz. Mám slic3r na Win XP na noťasu u tiskárny a většinu g-codů generuju tady. Teď jsem zkoušel věší model a tak jsem chtě urychlit výpočet a nasypal slic3r z noťasu na desktom s WIN 7... program jde spustit a vygeneruje g-code, ale neuloží mi žádné nastavení.... at jsem zkoušel spouštět jakkoli, nepodařilo se mi to rozchodit... mylsle jsme že je to tím OS ale totéž jsem vyzkoušel na PC v práci na WIN XP a tam mi to taky nešlo ..nesetkali jste se s tím někdo ?... díky za tip...
August 25, 2014 05:25AM
Pravděpodobně nedostatečná přístupová práva do adresáře, kam se ukládají ini soubory. U Win7 běžný problém (aniž by cokoli nahlásily), u XP mě to trochu překvapuje. Nehlásí se ten PC v práci k serveru s doménou ?
August 25, 2014 04:38PM
s těmi právy k přístupu jsem zkoušel co jsem našel....ale ani admistrátor a plný přístup ke všemu nepomohly,..ani vypnutý antivir... :-( nevím... PC v kanceláři s XP mám jen lokál který pracuje s daty na NAS úložišti... v běžné malé síti...
August 25, 2014 04:40PM
... ukládá slic3r soubory ještě i někam jinam ? než do vlastních složek ?...
August 25, 2014 08:53PM
Normálně si slic3r veškeré nastavení ukládá do složek uživatele, na win7 konkrétně sem: C:\Users\%username%\AppData\Roaming\Slic3r\*.*
A případně jestli to jedeš přes repetier host, tak to generuje soubor s gcode sem: C:\Users\%username%\AppData\Local\RepetierHost\
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login