Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

Prusa i3 návod a seznam dílů

Posted by TheD 
Prusa i3 návod a seznam dílů
February 28, 2014 03:24PM
Zdravím. Chci si taky začít stavět model Prusa i3 doma na koleni. Chtěl bych Vás poprosit o správný návod na sestavení a seznam dílu. Jsem fakt zvědav zda to postavím grinning smiley je mi 17. Předem děkuji za odpověd. smiling smiley
Re: Prusa i3 návod a seznam dílů
February 28, 2014 05:11PM
Me je 14 postavil jsem rebel 2 bez vetsich problemu a ted stavim smartrap, návod jsem potřeboval jenom na elektroniku, ostatní věci vyctes z obrazku

Edited 1 time(s). Last edit at 02/28/2014 05:11PM by 999999333.
February 28, 2014 05:18PM
Aha, tak to bych mohl zvládnout.Ještě pořádně nevím jaký model si postavím.Mám pár otázek...nakolik tě celá stavba vyšla ? a jaký je rozdíl mezi rebel 2 a prusa i3 ?
February 28, 2014 05:46PM
stavba me vyšla na [forums.reprap.org]
rozdíl mezi pruskou i3 a rebelem je jinatsi materiál konstrukce, Prusa i3 ma ram vyřezávaný z kovu cena 1000(existuje víc verzi třeba z překližky tzv. box frame). Rebel ma RAM z hliníkových profilu spojovaný tištěnými dily cena 456.
elektroniku maji v podstatě stejnou, zase můžeš vybrat arduino+ramps nebo sanguinololu atd. bral jsem arduino +ramps a funguje bez problémů (hodně lidi nadává na to ze to jsou 2 desky nad sebou ( funguje mi to tak co řešit smiling smiley))
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login