Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

Printer Kit ze zahraničí

Posted by johnvas 
Printer Kit ze zahraničí
December 27, 2014 09:34AM
Ahoj,

měl bych dotaz, zda má nějaké úskalí objednání celého kitu ze zahraničí (např. zde, či amazon a podobně). Cena je zde v podstatě o 4 tisíce nižší, než cena kitu u nás.
Jsou tyto kity kompletní a po jejich sestavení je možno tisknout, nebo je třeba ještě něco dokupovat?
Jsem na začátku cesty, teoretické základy o 3DP jsem získal ve škole, pár CAD programů také ovládám, tak bych chtěl zkusit postavit tiskárnu.

Díky za vstřícné odpovědi.
Re: Printer Kit ze zahraničí
December 27, 2014 02:14PM
Ahoj, asi bys musel získat informace o konkrétním prodejci, zevšeobecnit to na "kit ze zahraničí" prostě nejde.Ale spíš bych to nedoporučoval. Připočítal jsi náklady na dopravu a proclení? Jaký je tam konkrétně hotend a extruder (velmi důležité části)? Jak budeš s Hong Kongem řešit případnou reklamaci?...
December 28, 2014 01:51PM
sezen si dokumentaci soupis materialu a pust se do toho sam vyjde to daleko levneji nez cina winking smiley
December 28, 2014 05:51PM
je to ruzny, podle toho odkud to koupis...

ja treba si jako prvni poridil kit ze zahranici a pak sem cca 5000,- narval do noveho zdroje, a haldy materialu, nez sem zjistil, ze mam k nicemu hotend...

extruder take doznal par zmen atd...

btw. dodnes sem nepochopil jak ozubeni v ocelovem podavacim sroubu muze vylomit j3mm ABS plastovej drat... grinning smiley

no vedet co vim ted, tak se poptam zde a poskladam to sam... smiling smiley

vlastni navrh plus ve vystavbe CoreXY

Thingiverse : [www.thingiverse.com]
git: [github.com]
shop: [shop.daje.cz]
Teorie relativity:
vysvetleni 1: sahnes-li na rozpalenou panev, vteriny jsou jak hodiny. sahnes-li na rozpalenou zenu, hodiny jsou jak vteriny...
vysvetleni 2: strcis-li mi nos do zadnice, pak ja mam nos v zadku, ty mas nos v zadku, ale ja sem na tom relativne lip smiling smiley
December 29, 2014 12:32PM
taky jsem chtel kupovat kit nakonec jsem cetl a cetl az jsem se rozhodl se do toho pustit uz jsem ve fazi cekani jen na ridici elektroniku a j-head hotend hned jak to dojde tak to zapojim a zkousim jsem zvedavy
January 03, 2015 05:16PM
Děkuji Vám za postřehy yawning smiley)
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login