Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

Comunitate RepRap Romania

Posted by ovidiuserban 
Comunitate RepRap Romania
November 12, 2013 03:52PM
Salut,
Sunt de ceva timp in cautare de utilizatori si de informatii despre reprap din Romania.
Pana acum nu am gasit decat forumul acesta.
Am creat un open group pe facebook pentru pasionatii de RepRap. Ma gandesc ca discutiile sunt mai dinamice pe facebook si putem sa ne tinem la curent mai bine cu noutatile
Cine vrea sa se alature sa intre aici: [www.facebook.com]
Va rog sa il shareuiti si prietenilor pasionati de RepRap care nu sunt pe forum.

Multumesc,
Ovidiu S
Re: Comunitate RepRap Romania
November 13, 2013 12:33PM
Si cum rezolvam problema daca suntem anti-facebook? (Eu unul sunt, restul nu stiu)

-----------------------------------------------------------------
Laser CO2 GCC Spirit 25W 740x460
Ploter GCC Jaguar IV 61 cu taiere pe contur
Imprimanta laser OKI C9600
Imprimanta 3d Mendel 3 culori
Si alte jucarii
November 13, 2013 01:32PM
dap si io anti-faisbuc smiling smiley
November 14, 2013 05:45AM
Nici eu nu sunt fan facebook. Dar ca orice tool depinde la ce il folosesti. Sunt foarte multe grupuri legate de lucruri tehnice pe facebook.

Legat de RepRap am gasit urmatoarele.
[www.facebook.com]
[www.facebook.com]
[www.facebook.com]
Si mai sunt si altele.

Pe facebook se duce vorba mai repede si putem sa gasim mai usor oameni pasioanti de RepRap.
Daca nu vreti sa va alaturati imi pare sincer rau deaorece vad aici oameni care ar putea sa ajute comunitatea din Romania.
November 14, 2013 05:49AM
In primul rand nici nu am cont si nici nu vreau sa-mi fac.
In al doilea rand facebookul e gandit pentru socializare (pierdere de timp din punctul meu de vedere). Socializarea trebuie sa se faca fata in fata nu virtual. O sa ajungem sa nu mai stim sa vorbim si o sa scriem codificat (brb lol si alte prescurtari)

In al treilea rand cine are nevoie de informatii despre reprap sa caute pe un forum dedicat adica aici nu la "piata"

Poate nu e frumos dar asta e parerea mea si nu imi e rusine sa o spun.

-----------------------------------------------------------------
Laser CO2 GCC Spirit 25W 740x460
Ploter GCC Jaguar IV 61 cu taiere pe contur
Imprimanta laser OKI C9600
Imprimanta 3d Mendel 3 culori
Si alte jucarii
November 14, 2013 06:55AM
Nu oblig pe nimeni la nimic. E doar o invitatie si o parere persoanala.
Si nu mai vin cu alte argumente deoarece mi-ar parea rau sa transformam threadul asta intr-o discutie pro-contra facebook.

Multumesc,

Edited 1 time(s). Last edit at 11/14/2013 06:57AM by ovidiuserban.
November 17, 2013 01:57PM
Cred ca cei care fac DIY sau isi construiesc singuri chestii, o fac pt ca e o valoare ascunsa in procesul asta. Si nu prea e in aceeasi linie de gandire cu cei care posteaza poze in mall sau poze sprijiniti pe masina vecinului. Parerea mea, un pic generalizat, cei cu faisbuc cauta confirmare in exterior, cei cu DIY cauta in interior. De asta cred ca oamenii pt faisbuc si cei pt DIY sunt ... putintel cam diferiti. Cel putin explicatia asta e pt mine, adica explica de ce nu am eu cont. In afara de o chestie de intimitate. In general, de ce altii nu au cont nu stiu, ar putea fi tot asta, sau poate altceva, la urma urmei e treaba fiecaruia. Dar nu m-ar mira deloc daca intersectia dintre reprap si faisbuc ar fi foarte mica. Cel putin asta ar fi concluzia pt mine.
November 25, 2013 04:36AM
Ideea e ca ar trebui sa nu ne disipam ci mai degraba sa ne stangem intr-un singur loc. Aici e cel mai potrivit. Vad ceva activitate si pe elforum, poate reusim cumva sa-i atragem incoace.

www.printxyz.ro
April 01, 2014 10:17AM
Salutare smiling smiley

Suntem un grup de studenti din Timisoara si am dori sa facem si noi o imprimanta pentru a o folosi in scopuri educationale. Ne-ati putea ajuta?

ovidiu_susa@yahoo.com -- 0726 716 503
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login