Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

Nog reprappers uit her Oosten des lands aanwezig?

Posted by Wvantoorn 
Nog reprappers uit her Oosten des lands aanwezig?
March 15, 2014 05:57PM
Het zou miss wel leuk zijn eens bij elkaar te komen, brainstormen, en leuke persoonlijke contacten opbouwen. Mag graag met mensen persoonlijk praten over een gezamelijke passie!

Mijn standplaats is in Hengelo ov.

En elkaar dan kunnenhelpen met als er iets is is dan ook soms wat duidelijker dan via een forum, al vind ik dit forum echt een van een hoog niveau, geen afkraak, echte antwoorden en positief over elkaar. En ja soms mag je best een mening geven waar een ander tegen is maar merk wel dat dat niet op de persoon zelf is. Daarom voel ik me hier thuis en hoewel het soms lastig is me uit te drukken of iets op papier te zetten, lees ik wel mee en denk ook mee.
Dus voor allen hier, dank jullie voor een fijn en een elkaar respecterend forum!


Mendelmax 1.5, E3D v6, ramps 1.4, drv8825, kapton heated bed (working)
Sparkcube 1.1, e3d v6, radds 1.5, raps128, 12864 lcd, octoprint (build and testing)
Sparkcube 1.1 XL, radds 1.5, raps128, lcd, fsr autobed, octoprint on odroid (building)
Re: Nog reprappers uit her Oosten des lands aanwezig?
March 15, 2014 06:50PM
Hoe staat het nu met die printer van je? Mijn aanbod geldt nog steeds, laat maar even weten welke onderdelen je nodig hebt,, dan sponsor ik de reparatie.

Mees wil een printed part toko starten op Ebay, kan hij mooi oefenen....Stuur maar een PM.

Eric
Re: Nog reprappers uit her Oosten des lands aanwezig?
March 19, 2014 06:40PM
Ja hoor, die zijn er volop. Ikzelf heb een mendel prusa i2 en de ENIGE Opiliones versie 1. Zie ook Opiliones.nl. De grote is een mega delta printer met een diameter van 660 mm en een hoogte van 829 kan ik alle topbuildings van de wereld printen. HAHA

De Opiliones wordt gebouwd in Winterswijk en is een Nederlands product. Inmiddels zijn de eerste printers uitgeleverd en wordt er nu een serie van 50 stuks gefabriceerd met ook een kleine variant. Op de Rapis Pro beurs onlangs in Veldhoven viel deze printer op en was er ontzettende belangstelling in de stand waar het prototype 4 getoond werd.

Als aankomend 3d specialist ben ik me nog volop aan het bekwamen in alle in en outs die je met het 3d printen tegen komt. Bezoek af en toe eens een fablab in de buurt, Hengelo, Enschede, Ulft zijn echt een bezoekje waard.
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login