RepRap/nl

From RepRap
Revision as of 14:29, 13 June 2011 by Okpail (talk | contribs) (Created page with '__NOTOC__ <div id="mainPage.intro" style="border: solid 1px #aaaaaa;"> <h1 id="mainPage.title" style="background:#eeeeee; color:#cf7606; padding: 0.4em; font-weight: bold; font-s…')
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to: navigation, search

Welkom op RepRap.org

RepRap is een open source desktop 3D printer dat in staat is plastic artefacten te printen. Veel onderdelen van een RepRap zijn gemaakt van plastic en een RepRap kan deze onderdelen repliceren. RepRap is een self-replicerend machine - een die door iedereen kan worden gebouwd met de juiste materialen en genoeg tijd. Als je een RepRap bezit kun je nuttige dingen maken en je kan natuurlijk een RepRap printen voor vrienden...

RepRap gaat over het kunnen maken van zelf-repilicerende machines, en deze ontwerpen vrij te geven voor een ieder die er interesse in heeft. We gebruiken de techniek van 3D printen om dit te bereiken, maar andere manieren en technieken die zich kunnen zelf repliceren kunnen ook worden gepubliceerd.

Reprap.org is een community project, dat betekend dat het vrij staat om de meeste pagina's te editten op deze site. Of nog beter: nieuwe bijdragen te doen. Onze community portal en Nieuwe Ontwikkelingen pagina's beschrijven hoe je kunt meewerken. Gebruik de links hieronder en de links in de linkerkolom om de inhoud van deze site te verkennen. Ook kun je enige content vinden in andere vertalingen.

RepRap wordt beschrevein in de video rechts.

<videoflash type="vimeo">5202148</videoflash>


Over | RepRappable Objecten | Community | Help en support


Bouw een RepRap Machine
Als je nog niet bekend met RepRap, dan is wellicht goed om te beginnen met de Prusa Mendel.

Legacy: Darwin

All 3 axes fdmd sml.jpg

The eerste RepRap20px-Exquisite-khelpcenter.png
News Feed

For the full history see Core Team Blog.

See also the Rep Rap Blog Aggregator and the Google Reader RepRap Feed.