Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

DS Evil Forge

Posted by milou 
Anonymous User
Re: DS Evil Forge
May 02, 2014 01:52PM
toto prave bude snama resit nas obchodni partner... jak vidis tiskarna v obchodech jeste neni.... az budou vyreseny vsechny nalezitosti, bude verejne nabizena .... zatim dodavame prvni kusy nasemu partnerovi s kterym spolecne budem resit veskere pozadavky vyplyvajici z norem EU.

bezpecnostni reseni poro nas laserovy modul mame pomerne zvladnute.... ale opet doku neni modul dokoncen , a jen tak jeste nebude, nebudu to blize specifikovat.

Frezkovy upgrade mame v pomerne pokrocilem stadiu vyvoje ale vyjadrovat se k nemu nebudu.... az bude tak bude :-)

Nizke teploty komercnich ( levnych ) tiskaren nejsou ani tak kuli EU , jako kuli obchodnimu modelu techto firem ....

Kazdopadne na reseni norem pracujem :-) ale neminim to z nikym rozebirat, ani na to popravde nemam cas :-)
dan
Re: DS Evil Forge
May 02, 2014 02:05PM
Ok, ja zkousel 35000ot a ani omylem a to prave tistaky, ktere se primarne frezuji jednobritou gravirovaci frezkou. Neslo zde ani tak o vybrace, ale jasne viditelne pruzeni remenu na frezovanych drazkach.
Protilehle remenice mam ulozeny v hlinikovych drzacich s 2 radymi lozisky na 12mm trnech a tistak se s tim proste frezovat nedal, bylo jasne videt jak remeny pruzi a to byly pouzity o siri 10mm s ocelovym kordem o pojezdy na 12mm tycich a linearnich loziskach.
Ale pokud to mate vyzkousene, tak ok. Ovsem to frezovani tistaku bych tedy v popisu produktu zminil a doplnil ho o vrtani. Bez vrtani a frezovani zaroven (respektive po sobe) v ramci jednoho upnuti obrobku se moc pekne tistene spoje delat nedaji.


_______________
Rebel ? winking smiley
[rebelove.org]
dan
Re: DS Evil Forge
May 02, 2014 02:09PM
Nikdo tu zde nechce nic rozebirat, pouze se ptam na legislativu, fakta a podrobnosti, ktere nebyly v popisu uvedeny. Neber to jako rejpani, ale verejne tiskarnu zde nabizis i s cenou a proti tomu pises, ze nemas doreseno....


_______________
Rebel ? winking smiley
[rebelove.org]
Re: DS Evil Forge
May 02, 2014 02:18PM
Až uvidím tvou tiskárnu někde v obchodě, tak ti uvěřím, ale vzhledem k tomu že už minimálně půl roku prodáváš přes forum grinning smiley grinning smiley grinning smiley tak fakt nevím. Spíš je to snůška keců.
Re: DS Evil Forge
May 02, 2014 02:19PM
Ta tvoje tiskárna se ani seriově vyrábět nedá, je to jen další reprap klon
Anonymous User
Re: DS Evil Forge
May 02, 2014 04:00PM
dan: ja to neberu jako rejpani, ale DS nebude hotovou tiskarnu prodavat koncovymu zakaznikovi , to bude delat nas obchodni partner, takze tyhle
zalezitosti maji na starost oni. Ja mam na starost vyvoj , dokumentaci , a dalsi veci... nemuzu delat vsechno :-) takze tyto informace nemam, nechavam je na tom kdo tomu rozumi.

Na petra reagovat nebudu .... az bude mit distributor vsechno hotove popovidame si o tom jak to nejde....
REPRAP to neni, uz jen proto ze jsme jeho konstrukci zamerili jinym smerem.... ale mysli si co chces :-)
me je to v podstate jedno .... tu tiskarnu jsem vyvynul ja a dalsi clenove vyvojoveho tymu DS . a o tom jestli to bude REPRAP rozhoduju ja :-)
a ja rozhodl, jak jsem rozhodl, a zadny tvy offtopic na tom nic nezmenej. smiling smiley

Edited 1 time(s). Last edit at 05/02/2014 04:00PM by Zvire.
Re: DS Evil Forge
May 03, 2014 04:48AM
Petr42: tak nech Zvire at si vyridi potrebnosti a oznami, ze je v prodeji na kramech a nebo si ji od nej objednej... jinak tve pripominky budou asi smerovat ke flamu...
btw. Reprap nazev neni nic o prodeji, puvodne je to jen nazev stroje umoznujici rapidni prototipovani a replikaci. nic nerika o zpusobu distribuce k lidem nebo licencovani. v tomhle ohledu, jediny co muzez vycitat Zvireti je, ze svuj plan, mozna "nestastne", castecne nebo uplne uzkutecnuje na foru ceske reprap kumunity, kde je to hlavne o "free" licencovani a DIY. nevim, proc by se jakejkoliv reprap nedal vyrabet seriove. to jestli to je snuska kecu nebo ne (dle tvych slov) se ukaze samo. pokud o distribuci keca, poznas to asi tak do 2 - 6 mesicu podle toho jak moc o EF stoji distributor a jak dlouho bude trvat "urednicina".

Dan: mam ten dojem, ze i kit by mel byt opatren minimalne cejchem zkusebny, jelikoz se z nej sestavuje hotovej produkt a de ke koncovejm zakaznikum nebo proste uzivetelum...

Kikin: drzet se tematu, chapu ze mas vyhrady, ale uz si je jasne naznacoval v podforu kose...

panove hlavne bez nadavek! sem domluven s adminem a prej ma hodne bananu smiling smiley


vlastni navrh plus ve vystavbe CoreXY

Thingiverse : [www.thingiverse.com]
git: [github.com]
shop: [shop.daje.cz]
Teorie relativity:
vysvetleni 1: sahnes-li na rozpalenou panev, vteriny jsou jak hodiny. sahnes-li na rozpalenou zenu, hodiny jsou jak vteriny...
vysvetleni 2: strcis-li mi nos do zadnice, pak ja mam nos v zadku, ty mas nos v zadku, ale ja sem na tom relativne lip smiling smiley
Re: DS Evil Forge
May 03, 2014 05:36AM
Mě na tom tvém povídání totiž stále něco nesedí, můžu se zeptat jak jsi získal objednávky z tolika zemí? Protože Google, alespon co jsem zkoušel, neví o tvé tiskárně vubec nic. Je tu jen tohle české vlákno.
Re: DS Evil Forge
May 03, 2014 05:53AM
To ti samozřejmě vysvětlit nemůžeme . Čistě ze strategických důvodů . Neboj Dočkáš se brzy .


www.3d-konstrukce.cz
Anonymous User
Re: DS Evil Forge
May 03, 2014 06:51AM
Kdy se dockam odpovedi z prve stranky ?

Stale je mi divne proc se tu tak angazujete kdyz mate ksefty za miliony ?
Proc na nas "kreteny z ceskyho fora" reagujete a neco obhajujete kdyz vam truhlu zlatem nenaplnime ?

jak jinak.......... dochazi k porusovani zakona z vasi strany. Kraceni dane tedka nemyslim.

c. 63X/1992Sb
c. 4X/1995Sb

Edited 1 time(s). Last edit at 05/03/2014 06:52AM by Kikin.
Anonymous User
Re: DS Evil Forge
May 03, 2014 11:20AM
petr42 : a to je presne to jak to ma byt.... Prezentaci jsem udelal pouze zde a nas partner jedna osobne z obchodnimi partnery v dalsich zemich ....Presne tak to ma byt. :-) takze vse dle planu :-)

Edited 1 time(s). Last edit at 05/03/2014 11:24AM by Zvire.
Re: DS Evil Forge
May 03, 2014 12:35PM
hello,

there have been reported posts on this thread of personal attacks and such, can we keep it civil please otherwise the thread will be locked,




-=( blog )=- -=( thingiverse )=- -=( 3Dindustries )=- -=( Aluhotend - mostly metal hotend)=--=( Facebook )=-



Re: DS Evil Forge
May 04, 2014 11:47AM
Si precti licenci reprap tiskaren, tohle nevypada na neco az tak radikalne jineho a vymysleneho od znova...
Anonymous User
Re: DS Evil Forge
May 04, 2014 12:24PM
jak to vypada neni podstatne, ja mam zdokumentovany kazdy dil, kazdou soucastku.... takze sem schopen prokazat jak kazdy dil vznikl. Otevrene rikam ze tato tiskarna NENI reprap. Pokud s tim majitel reprap licence bude mit problem a bude mit pocit ze jsme do jeho licence zasahli, at to resi pravni cestou.
My jsme si jisti ze mame vse osetrene a zdokumentovane natolik ze jsme mimo licenci reprapu. neexistuje jediny odvozeny dil, na kazdy mame plne zdrojove kody.
Nez bude tiskarna v prodeji, bude k dispozici i DS firmware. Timto skonci jakykoliv propojenec mezi reprapem a EF. na druhou stranu ale nasi firemni politiku sme zvolili takovou, aby lidi neprisli o tu zabavu ze stavby atp kterou reprap nabizi.

Taky bych rad podotknul ze z RPERAPem nevalcime ;-) jen chcem udrzet jednotnej smer vyvoje . Proto jsme se rozhodli tiskarnu pod REPRAP nevydat.
Nic mene neni vsem dnum konec , a je docela mozne, az za dva tri roky budem uvadet novou radu tiskaren TUTO radu uvolnime pod reprap licenci .

Edited 1 time(s). Last edit at 05/04/2014 12:28PM by Zvire.
Re: DS Evil Forge
May 04, 2014 01:14PM
asi bych neresil licenci "reprap"ale spise licence open hadware, pokud se DS rozhodlo nejit touto cestou je to jejich vec. Takovych komercnich tiskaren jsou desitky. Uprimne se ale divim. Ja osobne bych sel cestou toho, ze bych klidne stlka zverejnil a naopak vydelaval na podpore pri stavbe, prodeji stavebnic, tisku dilu atd. Viz treba dan, ten myslim taky ze zacatku nemel open HW a nakonec mel dostatek zakazniku i tak. Protoze tech co jsou schopni vzit stlka a zbytek si doresit kompletne sami je malo. Maximalne zkuseni tiskari. Ti pak ale udelaji dobrou reklamu.
druha vec je samozrejme jak je DS domluvene se svym spolecnikem, ten muze vyzadovat, at to neni open licence.
Re: DS Evil Forge
May 04, 2014 03:01PM
O tu licenci samozřejmě ani tak nejde. At si prodává co chce, když to někdo koupí. Mě jde spíš přístup Zvířete. Všechno co zná se naučil od komunity. Jeho obchodní taktika je něco vzít, okopírovat to, vydávat to za své a plivat na autory a prodejce jiných verzí. Viz jeho bláboly o e3D hotendu (např. psal, že záměrně na výkresech uvádí špatné rozměry aby to nešlo vyrobit a že e3D je vlastně uplne hrozivej oproti božskému DS hotendu) a teď tu máme jeho skvělou tiskárnu, která je "inspirována" reprapem (rozuměj je to bastl) a hlavně je mnohem mnohem lepší než všechny ty hrozné reprapy. Jde mi o to, že když se tento člověk rozhodne tohle veřejně vykládat na tomhle foru s cílem sehnat zákazníky, tak by měl sklidit i oprávněnou kritiku.

Zvíře má poměrně štěstí že nepíše na anglické forum, hned by dostal banána.

PS: A taky mě štve že neumí psát.

Loučím se, sorry za trochu flame.
Anonymous User
Re: DS Evil Forge
May 04, 2014 03:27PM
Bajne mi sme se tak rozhodli pro to ze chcem vyvoj posunout fakt dopredu a u reprap se proste nevyhnutelne rozstepi ....
Proste chcem aby sme to udrzeli v jednotnem smeru vyvoje !

nas partner ale taky byl pro cestu NON OPEN. takze sme se vicemene schodli... kazdopadne zajimave na nasem pristupu je , ze presto
ze EF je komercni , STL verejne budou ;-) minimalne kazdy nas zakaznik je obdrzi k EF. jiz ted ac je vse v rane fazi stavi 2 lidi doma EF .
To proto ze nas kontaktovali, a naprosto normalne se zeptali je mozne abychom doma staveli EF ? a my jim proste rekli ANO JE .
Duvodu proc to nelze uvolnit scela je nekolik, jednim z nich je ze pozadujem zaruky kvality doma staveneho EF:

- dily tisknem my, nebo nekdo kdo ma stiskem skusenost ,a my vime ze je natiskne dobre !
- je nutne dodrzet hardvarovou i softwarovou konfiguraci
- pri stavbe delame online asistenci
- je nutne dodrzet celkovy design produktu a neimplentovat zmeny bez konzultace snama . DS ma plne pravo jakoukoliv zmenu zamitnout .

Vse toto je z jednoducheho duvodu, je mozne ze casem te 3d tisk prejde a EF posles dal do obehu. Nikoho nebude zajimat kdo ho postavil
ale kazdy bude vedet ze EF pochazi od DS . a proto chcem aby i doma vyrobeny kus, byl stejne kvalitni jako nase vyroba. Myslim ze je to pochopitelne
winking smiley

Edited 2 time(s). Last edit at 05/04/2014 04:46PM by Zvire.
Anonymous User
Re: DS Evil Forge
May 04, 2014 03:42PM
Petr 42: Co znam sem se naucil v laboratori ! vis cely svuj zivot , soukromi a pohodli sem obetoval tomu ze sem lod prestavel na laborku !
Krom toho daaaaaavno pred tim nez sme se zacali zajimat o odvetvi tiskaren sme vyvinuly autopilotni jednotku pro yachty !
coz je mnohem slozitejsi software ihardware nez pro tiskarnu, protoze u nej jde o zivoty a v pripade ze se neco podela jde fakt o kriminal !

NIkde sem nerekl ze je nejlepsi , proste sem uvedl parametry ktere ma ! Pokud ti nase podminky, nebo vyrobek pripadaji spatne, reseni je velmi
jednoduche, nekupovat....

Stejne tak bych mohl vytykat ja tobe, ze nas lzive obvinujes.... ale nedelam to a proste podobny flame uz resit nehodlam.

Faktem je ze tiskarnu jsem vyvynul od nuly, prave pro to ze jsme nechteli delat jen dalsi reprapklon kterych uz je tolik. A je ciste na nas jak ze svou praci nalozime . S vyvojem EF jsme zacli v listopadu minulyho roku... takze fakt tvrda prace sest mesicu, nez se dostal do stavu v jakem je ! Rozhodli sme
se jit vlastni cestou mimo reprap licenci, protoze to proste vyzaduje budoucnost naseho projektu !

BTW muzes mi teda najit v dokumentaci E3D uhel skoseni pri nabehu do trysky ???? a tech chyb a chybejicich udaju je tam mraky !!! ja nevim jestli to este plati, faktem je ze mi se proto rozhodli udelat celej hotend od nuly ustavicnym skousenim, vyrobili sme snad 30 ruznych prototypu aby sme odstranily vsechny slepe ulicky ! Vazne nevim jestli to tak jeste je a jestli dokumentaci nedoplnily, protoze po verzi 1.0 jsme se rozhodli jit proste totalne svou cestou ! abysme prave nebyli zavysli na datech od nekoho jineho... abych se priznal od te doby jsem vykresy E3D nevidel.

Co se tyce cestiny tu opravdu neumim. Ziju uz 10 let mimo CR , a nic tomu nepridava ani to ze zatim co pisu sem litam po laborce jak pako grinning smiley Uroven moji cestiny je hrozna a plne si to uvedomuju.... nic mene to neni nic s cim bych nemohl zit winking smiley

cil nasich prezentaci neni shaneni zakazniku !!! jak jsem jiz rekl DS neprodava tiskarny koncovemu zakazniku ! nas cil byl spis pokecat o nasich resenich , a v dalsi rade sme skrz toto forum sehnali dalsi cleny do DS vyvojoveho tymu. To ma jednoduchy duvod, DS a REPRAP maji spolecny zajem a tim je 3D tisk ;-) nevidime nic spatneho na tom ze nekomu z reprap sceny kdo o to stoji nabidnem budoucnost spjatou s komercnimy produkty DS .

uprime domnivam se ze to je i jeden z hlavnich cilu OPEN projektu, privest na cestu budouci profesionaly !

Edited 3 time(s). Last edit at 05/04/2014 04:48PM by Zvire.
Re: DS Evil Forge
May 05, 2014 12:40AM
Quote
Zvire
- je nutne dodrzet celkovy design produktu a neimplentovat zmeny bez konzultace snama . DS ma plne pravo jakoukoliv zmenu zamitnout .

Ahoj, já jsem Xbox a i když jste si mě koupili za 15 000 Kč a plně mě vlastníte, tak vám nedovolíme si na mě nainstalovat Linux...
Re: DS Evil Forge
May 05, 2014 01:55AM
Quote
FBITuco
Quote
Zvire
- je nutne dodrzet celkovy design produktu a neimplentovat zmeny bez konzultace snama . DS ma plne pravo jakoukoliv zmenu zamitnout .

Ahoj, já jsem Xbox a i když jste si mě koupili za 15 000 Kč a plně mě vlastníte, tak vám nedovolíme si na mě nainstalovat Linux...



To je sranda grinning smiley , to jsem i přehlídl grinning smiley. A ještě jednou !

Duvodu proc to nelze uvolnit scela je nekolik, jednim z nich je ze pozadujem zaruky kvality doma staveneho EF:

- dily tisknem my, nebo nekdo kdo ma stiskem skusenost ,a my vime ze je natiskne dobre !
- je nutne dodrzet hardvarovou i softwarovou konfiguraci
- pri stavbe delame online asistenci
- je nutne dodrzet celkovy design produktu a neimplentovat zmeny bez konzultace snama . DS ma plne pravo jakoukoliv zmenu zamitnout .

Moje otázky: K čemu to je?
Mám to chápat tak, že až si budu chtít koupit tvůj kit, který bude jedinečně nabízen jen a pouze v ČR, tak mě budeš hlídat, abych tam na té dokonalosti náhodou něco nezměnil?


Sorry, mě už je to fakt blbý, ale podle mě je důležitý tohle prostě netrpět. Nechápu jak si od tebe může někdo něco koupit, když si tady čte tohle forum.
Re: DS Evil Forge
May 05, 2014 01:56AM
Už to zase začíná . To opravdu tyhle nic nepřinášející texty nemůžete psát do PM ?


www.3d-konstrukce.cz
dan
Re: DS Evil Forge
May 05, 2014 02:12AM
Mohu poprosit o tisk objektu viz. příloha na EF, tiskové podmínky níže a zaslání jej poštou ?

1. vnější perimetry 80mm/s
2. výška vrstvy 0,25mm
3. infil 30%
4. Primetry extruderem 1 (tisk tryskou 0.4mm ne menší)
5. Infil extruderem 2 (tisk jakoukoli tryskou)
6. Pokud mozno v kazdem extruderu jinou barvu filamenu, barevy nerozhodují

Ostatní parametry parametry a materiál není rozhodující

Chtěl bych tento objekt vidět na vlastní oči pro relevantní srovnání s tiskem na jiné tiskárně.

Edited 1 time(s). Last edit at 05/05/2014 02:31AM by dan.


_______________
Rebel ? winking smiley
[rebelove.org]
Attachments:
open | download - SmartController.STL (195.6 KB)
Re: DS Evil Forge
May 05, 2014 03:04AM
Zázrak moderní techniky.!!! Reprap tiskárna co není reprap tiskárna.
A zakazovat úpravy, to je jako kdyby mi výrobce auta zakzoval, jestli si mohu dát hliníkáče na auto nebo ne. A za tu cenu kitu, která šplhá ke 30-ti tisícům mám tiskárny dvě, nebo alespoň jednu pozlacenou a vykládanou diamanty. Když se budu tvářit, jako obyčejný uživatel komerčního produktu, který není až tak úplně technicky zdatný, zakoupím kompletní tiskárnu za 50 tisíc (mimo ČR). Následně zapojím do zásuvky, zmáčknu ENTER a vypadně mě z toho výrobek ??? Určitě NE. Pokud se nebudu tisku věnovat, tak abych se to naučil, tak mi ani DS-EF nebude tisknout sám od sebe. Ono to ještě není, tak jak u laserové tiskárny, kde vrazíš z jedné strany papír a víš , že ti z druhé vyleze potištěnej aniž bys musel zdlouhavě laborovat s nastavením. Nehledě na to, že český kutil se snaží sehnat vše za rozumnou cenu a nevyhazuje peníze za něco předraženýho.
Anonymous User
Re: DS Evil Forge
May 05, 2014 05:35AM
Ludvajs : tak to neni, ale vyrobce auta ti jiste nedovoli zasahnout do RAMU. protoze to proste ovlivni vlastnosti i provoz celeho auta ! o to presne jde nam.
Vsichni se ohanite slovem REPRAP, ani nevite co vyjadruje. REPRAP je projekt, tiskarna proste nemusi byt reprap, je ciste na autorovy jestli ji do projektu zaradi ! Cesky kutil si nikdy komercni tiskarnu nekoupi A MY MU JI NENUTIME ! nejak nechapu proc to nemuzes pochopit. 3D tisk je alchymie, stim stebou plne souhlasim ! Samozrejem vyzaduje znalosti a spravne postupy. Ale kdyz si koupis soustruh taky sam nic neudela a muze bejt sebelepsi ;-)
jiste ze za 30 000 muzes mit 2 i3ky s kitu, a pak je tu prodovat za 7-10 000 jako dalsi jeji "spokojeny" uzivatele .


Dan : na tisk se mrknu az bude cas, jedu dily.Ale dvoubarevny tisk sem zatim moc neresil , proste mam toho hodne. Ted dodelavam dalsi kus, a na nem v ramci kalibrace se na to podivam.

Edited 5 time(s). Last edit at 05/05/2014 05:58AM by Zvire.
Anonymous User
Re: DS Evil Forge
May 05, 2014 05:45AM
FBItuco, meles naprosty nesmysl, kdyz si xbox koupis delej si snim co chces, stejne tak z EF. Pokud jej ale budes delat home made , a tudis si
ho nekoupil,mame proste jiste pozadavky. NIKOHO knim ovsem nenutime. Muze postavit nejakou z 30ti reprapu.

Pochybuji ze by te napriklad MS podporil v domaci stavbe xboxu. Mi to delame ale mame jista pravidla. Pokud se ti nelibi , proste na ne nepristupuj.
Obchod je dohoda 2 stran, pokud jedna neni spokojena, at ten obchod proste neuzavira.

Edited 1 time(s). Last edit at 05/05/2014 05:52AM by Zvire.
Anonymous User
Re: DS Evil Forge
May 05, 2014 05:50AM
Petr42: vis proc si od nas lidi kupujou veci ? protoze jsou kvalitni. to presne chcem nabidnout i u EF a hlavne to udrzet ! Je milion projektu reprap, kde se muzes vyradit upravama do bezvedomi ! EF je proste cilena jinam .Je cilena na zakaznika ktery potrebuje tisknout, ne stavet tiskarnu. I kdyz jak rikam, pristup nasi firmy umoznuje vytvorit klon EF, ale KLON znamena naprosto stejny jak original ! ne mutanta.
Re: DS Evil Forge
May 05, 2014 06:46AM
Quote
Zvire
FBItuco, meles naprosty nesmysl, kdyz si xbox koupis delej si snim co chces..

V tomhle právě nemáš pravdu. MS aktivně brání uživatelům, aby si zakoupenou konzoli (Tzn stává se majetkem kupujícího) jakkoliv modifikovali.
Já osobně nemám problém s vaší politikou projede, vývoje a tak... Jen mě tam sere ta věta: "je nutne dodrzet celkovy design produktu a neimplentovat zmeny bez konzultace snama . DS ma plne pravo jakoukoliv zmenu zamitnout".

Zaplatil jsem to, je to MOJE, můžu si s tím dělat co chci a NIKDO nemá právo mi v tom zabránit.

Ještě jednou: Nemám problém s vaší politikou projede a vývoje. Nevadí mi sériové číslo tiskárny, nevadí mi ani to, že majitel tiskárnu nemůže replikovat a dál prodávat. Chápu, stálo vás to nějaký čas a peníze, takže na tom máte právo vydělat. Ale se svojí věcí, jejíž vlastnická práva na mě přešla předáním peněz, si můžu dělat co chci.

EDIT: Účastnit se této diskuze už nebudu, řekl jsem vše co jsem chtěl :-).

Edited 1 time(s). Last edit at 05/05/2014 06:47AM by FBITuco.
Anonymous User
Re: DS Evil Forge
May 05, 2014 06:59AM
JENZE TOTO SE TYKA NA DOMACI STAVBU ! takze nezaplatil ! kdyz si EF koupis , delej si sni co chces !
Pokud si koupis EF a zmenis nasi povest to nemuze nijak poskodit. Protoze od nas si ji koupil v poradku tak jak mela byt.
Pokud ale spatne postavis z nasim svolenim EF doma a pak ji prodas muze to nase jmeno poskodit a to je to cemu chceme zabranit.
KAZDOPADNE jak rikam obchod je dohoda DVOU stran, pokud nekdo nase podminky prijmout nechce AT TO NEDELA .
Navic zmeny nejsou zakazany , jen podmineny konzultaci ;-)

A to nemluvim o pravnich vecech , jako kdyz ji nekdo postavi a vyhori , mohl by nas zalovat. Ceska mentalita je v tomto ohledu
unikatni. i kdyz na americany v tomhle nemaj ;-)

Edited 3 time(s). Last edit at 05/05/2014 07:18AM by Zvire.
Anonymous User
Re: DS Evil Forge
May 07, 2014 03:34PM
Je velmi usmevne ze nas nekdo narkava z kopirovani ;-) posledni dobou jsem se snazil byt vazne mirumilovny ! ale REBEL III pana Lence je vtip grinning smiley
defakto komplet okopiroval system X , Z a dvojtyho extruderu do protivahy od nas !!! Pane Lenc , ja kdyz od vas neco chel pouzit , zeptal jsem se vas..... :-( :-( Pane Lenc kdysi jste me nařknul z pajcovaní . Je obdivuhodné jak je pokřiven váš charakter :-(

Pane Lenc , když něco kopírujete dělejte to alespoň pořádně a né špatně ! Jen už si prosím nikdy neberte do úst DS. protože to co vydáváte za svou práci , jsme odřely my !!!!

Edited 6 time(s). Last edit at 05/07/2014 04:41PM by Zvire.
dan
Re: DS Evil Forge
May 07, 2014 05:01PM
grinning smiley grinning smiley grinning smiley Neni co dodat, opet mate samozrejme svou pravdu. Jelikoz vam nema smysl v zadnem pripade oponovat, necham tuto diskuzi na jinych. Ovsem klidne pokracujte, Vase vlakno opet brzo skonci v kosi, protoze zde znovu prohlasujete nesmysly grinning smiley

Odpovim pouze ze setrvacnosti na Vase neopravnene narazky:

1. vtipem tu na foru srsite pri kazde obhajobe sve lzi ci polopravdy hlavne Vy, nikoli DS.

2. jste vynalezl osy X a Z? Myslim ze ne, ten kdo je tak pojmenoval uz nebude nejaky patek na svete. Pokud myslite pouziti navic 2 tyci Z, to je pouze logicke zpevneni pojezdu a zadna prevratna novinka a uz vubec ne neco, na co jste prisel Vy a polozeni extruderu jako ma treba i2, tak to si z nas tu asi opet delate legraci, nebo to myslite vazne, to je opet Vas vynalez?

3. dvojitu extruder mezi osami je take vas vynalez? no to me uz fakt po..., Vy jste snad vynalezl uplne vsecko

4. ptat se Vas? Jezisi proboha na co?

5. Jelikoz nikoho nekopiruji, mohu si delat co chci a jak chci a sebeblbeji, ac nemate opet pravdu, protoze zase poze blbe kecate bez sebemensiho zavahani. Nestavim kommercni tiskarnu, ale opet reprap. Vim, ze to nechapete, proc to muze nekdo delat, ale je to proste tak.

Clovek, ktery chtel pred pul rokem, kdy mel i2 a neumel tisknout, prejmenovat REBEL II na DS REBEL proto, ze se na nej da DS hotend to nema v hlave v poradku.

Nejake DS mi je srdecne u zadku, nekrytizuji ho. Veskere krytiky byly vzdy smerovany pouze a jenom na Vas p. Zverina Petr

Pro inspiraci zkuste nekdy GOOGLE a neberte si do ust lidi ktreri opravdu neco delaji.


_______________
Rebel ? winking smiley
[rebelove.org]
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login