|
Re: Proiect referitor la utilizarea imprimantelor RepRap in tehnica dentara September 09, 2014 07:34AM |
Registered: 12 years ago Posts: 208 |

|
Re: Proiect referitor la utilizarea imprimantelor RepRap in tehnica dentara September 09, 2014 10:06AM |
Registered: 11 years ago Posts: 15 |

|
Re: Proiect referitor la utilizarea imprimantelor RepRap in tehnica dentara September 09, 2014 02:00PM |

|
Re: Proiect referitor la utilizarea imprimantelor RepRap in tehnica dentara September 10, 2014 12:18PM |
|
Re: Proiect referitor la utilizarea imprimantelor RepRap in tehnica dentara September 11, 2014 01:16PM |
|
Re: Proiect referitor la utilizarea imprimantelor RepRap in tehnica dentara September 11, 2014 05:48PM |
- voi posta aici si intrebarile (poate usor reformulate) si raspunsurile. Probabil ca ma va apuca somnul inainte sa le termin pe toate, dar voi reveni 
Daca toate reprap-urile ar fi facute cu termocuple... Daca toti am lucra cu acelasi tip de filament... Daca toti ar avea aceleasi conditii de lucru... Si poate si alte "daca" atunci specificatia ar fi mai "optima". Deocamdata, pentru a preveni problemele de fabricatie date de tolerantele incontrolabile in unele cazuri si diferentele constructive, probleme cum ar fi "underextrusion" sau delaminarea straturilor, am preferat o specificatie spre limita superioara. Iar aceasta limita nu este inca cea maxima, pentru niciunul dintre cele doua materiale mai intalnite. In plus, limitele nu sunt batute in cuie, ci orientative, fiind "impusa" doar pastrarea temperaturii pentru toate sttraturile. Iar durata imprimarii, este de circa o ora, admitand ca se impriima toate epruvetele o data, deci un termen nu chiar asa de lung.

Poate reusim cu ocazia asta sa mai discutam si aspecte tehnice legate de imprimante. Si e bine sa avem niste poze "martor", macar pentru epruvetele care par cu mici probleme. Putem sa corelam pe urma rezultatul concret cu observatiile de dinainte. Dupa ce se rupe jucaria, e posibil ca mica problema sa nu mai fie atat de vizibila/identificabila. Cred ca este important pentru a scoate "exceptiile", asa cum parca se impune in orice statistica 
|
Re: Proiect referitor la utilizarea imprimantelor RepRap in tehnica dentara October 19, 2014 05:16AM |
am avut o prezentare la un congres de stomatologie din Cluj-Napoca pe aceasta tema si am colectat epruvete pt testele de tensile strength. De maine vom incepe (hopefully) sa facem testarea propriu-zisa a epruvetelor. Atasez si niste poze 
|
Re: Proiect referitor la utilizarea imprimantelor RepRap in tehnica dentara January 25, 2024 05:22AM |
Registered: 4 years ago Posts: 5 |