RepRap/ro

From RepRap
Revision as of 15:47, 20 January 2016 by Glenn (talk | contribs) (Glenn moved page [[Hotmail technical support phone number 1-888-225-0141 hotmail tech support phone number 1-888-225-0141 brother printer tech support number 1-888-225-0141 brother printer customer support number 1-888-225-0141 brother printer technica...)
Jump to: navigation, search

Other translations in Romanian: Translation of Generation 7 Electronics


Bine aţi venit la RepRap.org

Inside3DPrinting150x150.jpg
ŞTIRI: Veniţi la Evenimentul "Inside 3D Printing" din New York City! Evenimentul va avea loc în perioada 22-23 Aprilie 2013. Am aranjat ca reprapper-ii (adică voi!) să primiţi un discount special de 15% pentru admitere - menţionaţi codul RRP15.

RepRap este primul proiect al omenirii cu scopul de a crea o maşină de producţie cu capacităţi de auto-replicare.

RepRap ia forma unui produs gratis desktop 3D printer capabil să printeze obiecte 3D din plastic. De vreme ce multe dintre componentele RepRap sunt făcute din plastic, RepRap fiind cel care printează acele componente, se poate spune că RepRap este capabil de auto-replicare. RepRap poate produce un set de componente proprii pe care oricine îl poate folosi pentru asamblarea unui RepRap. Aceasta înseamnă totodată că, odata ce deţii un RepRap, poţi sa printezi o mulţime de piese folositoare şi, prin urmare, poţi tipări un alt RepRap pentru un prieten...

RepRap înseamnă construirea de maşini capabile de auto-replicare şi punerea proiectelor lor la dispoziţia oricui. Folosim imprimare 3D pentru a realiza acest lucru, dar daca dispui de alte tehnologii de replicare ce pot fi puse la dispoziţia tuturor în mod gratuit, atunci acesta este locul potrivit pentru tine.

Reprap.org este un proiect al comunităţii, ceea ce înseamnă că eşti binevenit să editezi majoritatea paginilor din cadrul acestui site, sau chiar sa creezi pagini proprii. Paginile portalelor community portal şi New Development au multe informaţii legate de modalităţi de a te implica. Foloseşte link-urile de mai jos si din stânga pentru a explora conţinutul site-ului. Vei găsi conţinut parţial sau complet tradus în alte limbi.

RepRap a fost prima imprimantă 3D low-cost, iar Proiectul RepRap a declanşat revoluţia imprimantelor 3D open-source. A ajuns să fie cea mai utilizată imprimantă 3D la scară largă în rândul membrilor Comunităţii de Producători:
3D-printing-user-chart.png

Source: Moilanen, J. & Vadén, T.: Manufacturing in motion: first survey on the 3D printing community, Statistical Studies of Peer Production. Disponibil aici.


<videoflash type="vimeo">5202148</videoflash>


Despre | Obiecte RepRap | Comunitate | Ajutor şi suport


Construieşte o maşină RepRap
Dacă RepRap este o noutate pentru tine, ar trebui probabil să începi cu Prusa Mendel (dacă vrei o construcţie de volum mare) sau Huxley (dacă vrei o maşină de dimensiuni mici).

Prusa Mendel
Prusa Mendel

RepRap în mărimea originală, Orientat spre Costuri Mici si Uşurinţa de Furnizare a Componentelor

MendelMax
MendelMax

RepRap în mărimea originală, Orientat spre Rigiditate Structurala şi Uşurinţa Asamblării

Wallace
Wallace

RepRap mai mic pentru a reduce numărul pieselor componente şi complexitatea construcţiei

Mendel Original
Mendel Original

Primul design Mendel: complet funcţional, dar mult mai complicat decât variantele mai recente

RepRapPro Huxley
Huxley

RepRap mai mic pentru a reduce numărul pieselor componente şi pentru portabilitate.

RepRapPro Mendel
Mendel

Design RepRap pentru printare 3D cu mai multe materiale/culori.


Recent Wiki Changes

Comunitate Categorii


Imprimante 3D RepRap mai vechi. Design-urile pentru aceste imprimante au fost înlocuite cu design-uri mai noi (dacă decizi să le construieşti o faci pe cont propriu).
Dacă RepRap este o noutate pentru tine, ar trebui probabil să începi cu Prusa Mendel (dacă vrei o construcţie de volum mare) sau Huxley (dacă vrei o maşină de dimensiuni mici).

Huxley Original
Huxley Original

Mini RepRap Original


Darwin
Darwin

Primul RepRap