Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

Printing

Printing issues ... 
Subject Views Posts Last Post

Solid Layer Printing Issue Attachments

by new to3Dbob
688 4 06/14/2013 05:44AM
Last Post by timabram

Uneven top layer Attachments

by HiemstraJ
825 2 06/14/2013 05:36AM
Last Post by timabram

Filament crashes/stuck Attachments

by Killi
1,327 10 06/12/2013 05:18PM
Last Post by Killi

Basic PLA printing with Mendel

by TerryKidd
2,461 24 06/12/2013 06:20AM
Last Post by waste

retract causes filament to slip out

by peqo
1,177 8 06/11/2013 02:12PM
Last Post by Killi

Problems getting infills <60% to stick together

by formatc1702
462 6 06/10/2013 10:55PM
Last Post by Hugues

Circles flattened/squished on the Y axis Attachments

by hkazmi
1,956 4 06/10/2013 07:05AM
Last Post by rhmorrison

Supports for Model of Building

by mlee1776
448 2 06/08/2013 02:54AM
Last Post by bigfilsing

brittle PLA parts

by PrintRind
1,287 3 06/06/2013 03:50PM
Last Post by PrintRind

too thick walls -> is changing extrusion parameter the way to fix this?

by PrintRind
707 2 06/04/2013 07:56PM
Last Post by gazob

X-axis homing problem in Pronterface (solved)

by Kinkywinky
499 1 06/04/2013 01:20PM
Last Post by Kinkywinky

Extruder problems...I think

by UNI Physics Dept.
359 2 05/29/2013 03:08PM
Last Post by Ohmarinus

print quality drops mid run... please help Attachments

by fxmech
795 4 05/27/2013 02:39PM
Last Post by Ohmarinus

Corner Printing Question Attachments

by new to3Dbob
546 9 05/25/2013 08:56AM
Last Post by new to3Dbob

At a loss

by AVRkire
545 22 05/22/2013 02:51PM
Last Post by AVRkire

Hotend temp drops during print

by [email protected]
3,228 4 05/21/2013 09:29PM
Last Post by jbernardis

Z axis moving only half, in pronterface manual control it is correct

by frenz
774 6 05/20/2013 11:04AM
Last Post by frenz

Problem leveling hot bed

by Mecatronic
875 9 05/20/2013 06:43AM
Last Post by Ohmarinus

Blobs on Layer Change (Mendel90) Attachments

by Mk
1,496 6 05/17/2013 10:53AM
Last Post by nophead

Print is inverted Attachments

by wardenm92
761 10 05/16/2013 11:11PM
Last Post by wardenm92

advice on clearing a jammed hotend Attachments

by chef
3,554 9 05/15/2013 09:33PM
Last Post by Dirty Steve

Last few lines of g-code fail to print Attachments

by drax
1,106 19 05/14/2013 10:35PM
Last Post by Andrew Smith

Print curling with new plastic..? Attachments

by Phizinza
641 5 05/13/2013 08:57PM
Last Post by Phizinza

Cornner Blobs Attachments

by coreformula
428 3 05/13/2013 03:22PM
Last Post by coreformula

Correct temp for ABS?

by AVRkire
614 6 05/10/2013 11:11AM
Last Post by AVRkire

First Prints ... need advice/help ... Attachments

by psilva
439 7 05/10/2013 06:22AM
Last Post by psilva

fine tuning print Attachments

by aterhune1984
780 14 05/08/2013 12:29PM
Last Post by Polygonhell

Layers misaligned Attachments

by utilitybee
1,549 11 05/08/2013 12:23PM
Last Post by Polygonhell

Blob on start.. of layer..

by mrfunk
1,575 2 05/08/2013 07:20AM
Last Post by tmahring

Footprint comes off - print doesn't stay

by KeRo
573 7 05/08/2013 07:12AM
Last Post by tmahring