Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

Printing

Printing issues ... 
Subject Views Posts Last Post
Sticky

pictorial print issue identifier   (Pages: 1 2 3)

by rrr7
50,183 89 03/26/2018 01:52PM
Last Post by Rossos

Creality Ender 5 print nozzle hits infill

by ken88
16 1 05/23/2019 03:08PM
Last Post by ken88

Flex 45 bed temperature

by SoundsDigital
111 8 05/20/2019 10:54AM
Last Post by dc42

about offset for different filaments

by ruggb
69 7 05/20/2019 09:37AM
Last Post by ruggb

random under extrusion Attachments

by Gamemaker
103 7 05/19/2019 05:42AM
Last Post by Gamemaker

Z Axis Wierd Movement

by mfoltz75
81 4 05/16/2019 06:14PM
Last Post by dlc60

Lines on 3D print every couple of mm Attachments

by Cosmic52
223 7 05/16/2019 03:40PM
Last Post by Cosmic52

Z Axis does not move during prints, so layers overlap Attachments

by Zarret
106 11 05/15/2019 09:49AM
Last Post by imqqmi

MKS Gen V1.4 steppers not moving - none of them.

by Sashap
109 9 05/10/2019 02:25AM
Last Post by Ohmarinus

Marlin 1.1.9 auto level

by MikeCL
172 7 05/06/2019 02:39PM
Last Post by MMcLure

Octoprint pause and stutter during printing on Anet A8

by dlc60
57 1 05/06/2019 12:30PM
Last Post by dlc60

Do not leave hairspray on your glass bed too long...

by dlc60
260 8 05/06/2019 12:18PM
Last Post by dlc60

Missing Layer after Solid Infill in the Middle of Print

by PrintBoy177
114 3 04/29/2019 02:34PM
Last Post by imqqmi

He refuses (Arduino) to install Marlin !!confused smiley

by Mav-erick
152 4 04/24/2019 04:39PM
Last Post by dlc60

Small features not printing correctly

by foul_owl
128 5 04/22/2019 06:14PM
Last Post by dlc60

Extruder woes (not extruding correct amount under pressure)

by Ohmarinus
187 13 04/20/2019 03:09AM
Last Post by Ohmarinus

printerbot woes

by wildone
106 5 04/19/2019 10:13AM
Last Post by dlc60

Sequential layer dimension change Attachments

by icp
167 12 04/17/2019 01:14PM
Last Post by icp

X ends nuts come out

by foul_owl
209 9 04/17/2019 01:03PM
Last Post by Ricky146a

printing

by furko225
131 3 04/16/2019 03:54AM
Last Post by imqqmi

Filament Not Melting

by vegetable
116 3 04/13/2019 07:19AM
Last Post by vegetable

Anycubic Ultrabase adhesion issues

by Danielmaslia
3,918 12 04/11/2019 06:09PM
Last Post by G3DBuilder

I can't printing

by Cristian03
133 3 04/11/2019 07:48AM
Last Post by MCcarman

Z_MIN endstops interfere with Z-probing

by kulfuerst
160 5 04/10/2019 03:01AM
Last Post by Pippy

Z-probe not deploying for Auto Home when...

by Rewas
116 3 04/08/2019 09:18AM
Last Post by Roberts_Clif

Two Issue: Wide Horizontal Waves and Layer Skip Attachments

by MobiusOne
181 6 04/07/2019 03:11PM
Last Post by MobiusOne

Tevo Tornado Temperature to high

by Willbill
135 5 04/05/2019 02:31PM
Last Post by MMcLure

Can't get proper dimensional accuracy. Attachments

by Alex_1234
525 12 04/01/2019 04:46PM
Last Post by dlc60

DUE+RADDS+TMC2130 2 Issues left Attachments

by passion43d
201 5 03/25/2019 07:22PM
Last Post by passion43d

single layer shift of about 20 mm Attachments

by martinpaul
216 5 03/25/2019 08:38AM
Last Post by MCcarman

Autolevel not compensating correctly

by foul_owl
259 10 03/24/2019 08:16PM
Last Post by foul_owl