RepRap/ca

From RepRap
Jump to: navigation, search


Benvingut a RepRap.org en català


RepRap és la primera màquina de fabricació d'autorreplicants d'ús general de la humanitat.


RepRap pren la forma d'una impressora 3D d'escriptori lliure capaç d'imprimir objectes de plàstic . Atès que moltes parts de RepRap estan fets de plàstic i RepRap imprimeix aquelles parts , RepRap pot autoreplican-se fent un kit de si mateixa - un kit que qualsevol pot muntar amb temps i els materials donats. També vol dir que - si te una RepRap - vostè pot imprimir un munt de coses útils , i pot imprimir una altra RepRap per a un amic ...


RepRap es tracta de fer màquines autorreplicants , i fer-les disponibles lliurement per al benefici de tots. Estem utilitzant la impressió 3D per fer això, però si vostè té altres tecnologies que poden copiar-se a si mateixes i que es poden fer lliurement disponible per a tots , llavors aquest és el lloc per a vostè també .


Reprap.org és un projecte de la comunitat , el que significa que són benvinguts a editar la majoria de les pàgines d'aquest lloc , o millor encara, crear noves pàgines del seu compte . El nostre portal de la comunitat i de les noves pàgines de desenvolupament tenen més informació sobre com participar . Utilitzeu els enllaços de sota i de l'esquerra per explorar el contingut del lloc . Trobareu alguns continguts traduïts a altres idiomes .

RepRap està disponible sota la llicència [1]. Aquesta llicència permet que puguem copiar, estudiar, distribuir i millorar els seus dissenys i codi font.

RepRap va ser la primera de les impressores 3D de baix cost , i el Projecte RepRap va iniciar la revolució de la impressora 3D de codi obert . S'ha convertit en la més àmpliament utilitzada .3D-printing-user-chart.png

Source: Moilanen, J. & Vadén, T.:Fabricació en moviment: primera enquesta sobre la comunitat de la impressió en 3D, estudis estadístics de producció entre aparells.


<videoflash type="vimeo">5202148</videoflash>