Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

General Mendel Topics

Prusa i2, Prusa i1, Prism, Sells, and other Mendel variants 
Subject Views Posts Last Post

material not coming out of nozzle Attachments

by zatix
674 3 06/25/2016 04:15AM
Last Post by deckingman

Looking for RPP Mendel 3 Plans

by Gaou
637 7 06/24/2016 02:53AM
Last Post by bgkdavis

Any RepraPro mendel users here

by Gaou
1,018 22 06/20/2016 07:14AM
Last Post by bgkdavis

Y axist stop at 180 mm

by Jahaziel Morales
573 2 06/15/2016 02:49AM
Last Post by Dust

Suddenly stopped printing

by fractal5
704 1 06/08/2016 07:40PM
Last Post by fractal5

Prusa i3 Z-axis noise when lowering

by loxua
1,597 2 06/08/2016 11:54AM
Last Post by stephenrc

Prusa i3 bed levelling - Marlin firmware (RAMPS 1.4)

by ss002d6252
1,337 2 06/05/2016 01:24PM
Last Post by stephenrc

stepper motor calibration

by flavioc
905 4 06/03/2016 05:24AM
Last Post by Downunder35m

Prusa i2 Z axis homing issue

by flavioc
692 2 06/03/2016 01:14AM
Last Post by flavioc

MAXTEMP error

by Shieldudaram
675 2 06/02/2016 11:00PM
Last Post by Dust

Mendel 3 Tri Coulor extruder drive instruction confusion Attachments

by slackcub
582 4 05/29/2016 08:03PM
Last Post by slackcub

End Stops and RAMPS 1.4

by ss002d6252
626 4 05/28/2016 11:54AM
Last Post by Sanjaykray

Err: MINITEMP Attachments

by osip7
1,042 2 05/28/2016 05:39AM
Last Post by Dust

3D Stuffmakers Mendal gen 2

by juniormachinist
652 2 05/26/2016 02:03AM
Last Post by Downunder35m

Schematics for printed parts?

by Hypnofrogs
573 3 05/24/2016 12:12PM
Last Post by blt3dp

Auto bed leveling working as it should?

by fractal5
1,502 1 05/21/2016 12:50AM
Last Post by fractal5

Regular irregularities (not only) on the surface...

by c1480372
655 3 05/18/2016 04:32AM
Last Post by c1480372

[HELP] Megatronics 3.0 motors not moving!!

by Antoine13710
663 5 05/17/2016 10:20PM
Last Post by Govahnator

Power supply for Prusa i2

by greenLeD111
537 2 05/16/2016 03:45PM
Last Post by blt3dp

Z-Axis Noob Help

by lifeinbeats
600 4 05/15/2016 11:07PM
Last Post by MarkBot

Axes not moving properly

by greenLeD111
827 8 05/15/2016 03:41PM
Last Post by greenLeD111

Strange Marlin issue

by SolderSucker
548 3 05/11/2016 11:48AM
Last Post by jinx

Please, this is the 7th try, how to awoid this Attachments

by Cannehag
802 13 05/08/2016 08:41AM
Last Post by Origamib

Why the brim not same at right and left way Attachments

by taratata
557 3 05/06/2016 09:18AM
Last Post by Tinchus

Burned terminal on RAMPS 1.4 Attachments

by rich1812
763 3 04/29/2016 03:37PM
Last Post by bigaustin

Why are my prints going wrong ? Attachments

by ss002d6252
631 4 04/29/2016 03:28AM
Last Post by ss002d6252

Reprap Prusa i3 from China not connecting to mac

by Pmcrafters
1,212 2 04/27/2016 04:22PM
Last Post by mlaustin66

over and under extrusion help Attachments

by mlaustin66
1,707 4 04/26/2016 07:28PM
Last Post by mlaustin66

hot end not reaching temperature when heatbed temperature goes higher

by mlaustin66
719 1 04/26/2016 04:37PM
Last Post by mlaustin66

Fans on RAMPS 1.4

by ss002d6252
974 4 04/23/2016 03:03AM
Last Post by jinx