Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

RAMPS Electronics

Support for the quite nice RAMPS Electronics. See also http://reprap.org/wiki/RAMPS
Subject Views Posts Last Post

What could be causing this problem? Link on desc

by matheustorres
221 1 01/08/2018 02:55PM
Last Post by matheustorres

End stops cause printer to disconnect

by Thunderchief
196 3 01/08/2018 06:10AM
Last Post by Thunderchief

Ardiuno mega not detected/recognised when connected to pc with RAMPS 1.4 mounted

by savan
282 7 01/05/2018 12:20PM
Last Post by savan

Layer shifting after switching stepper drivers

by Schild0r
478 13 01/05/2018 04:56AM
Last Post by o_lampe

i2 mendel

by Sean Birt
252 5 01/04/2018 09:21PM
Last Post by Sean Birt

Discount smart controller lcd No Sd Card

by dfox1787
482 8 12/30/2017 06:24PM
Last Post by Roberts_Clif

unknown short in ramps 1.4 stepper pins Attachments

by curs4
241 2 12/27/2017 05:59PM
Last Post by Dust

24 Volt heated bed on a 12v system

by hokanp
484 3 12/27/2017 03:34AM
Last Post by o_lampe

Ramps not reading SD card

by deodutie
460 6 12/22/2017 06:27AM
Last Post by Dust

24V with Ramps 1.4 questions   (Pages: 1 2 3)

by AVRkire
72,296 78 12/14/2017 05:09PM
Last Post by arturmora

How to connect heated bed to my ramps

by SamuelB1002
803 7 12/13/2017 11:14PM
Last Post by KM6VV

How much did I just fry?

by Hunk of Cheese
288 2 12/12/2017 02:07AM
Last Post by Dust

4 motors on one axis

by rodrigo
429 10 12/11/2017 03:17PM
Last Post by Celcius1

Help ! Converting RAMPS 1.4 to 24 V

by viren
830 10 12/06/2017 11:07PM
Last Post by viren

X-Stop issues - RAMPS1.4

by LiamGriever
402 9 12/05/2017 05:26PM
Last Post by dc42

ramps 1.4 + a4988 polulu drivers + grbl || can't feed the motors

by okuzster
516 15 12/04/2017 06:27AM
Last Post by eugen360

Can not collect temperature, the motor does not move?

by lx1217
245 3 12/03/2017 06:14AM
Last Post by lx1217

24V to 12 V buke converter for RAMPS

by viren
336 6 12/03/2017 03:38AM
Last Post by o_lampe

Ramps 1.4 motor and communication questions

by KVB
1,186 4 12/03/2017 01:59AM
Last Post by Dust

Hack/Mod Ramps 1.4 for Dual X or Y Carriages

by Aaagogo
6,862 12 11/28/2017 12:08PM
Last Post by 3DLTech

What is this board?

by ryannining
660 6 11/28/2017 12:06PM
Last Post by JustSumGuy

printer resets on "heavy" commands

by Schild0r
255 6 11/21/2017 12:22PM
Last Post by Schild0r

GRBL on RAMPS board?

by KM6VV
524 1 11/20/2017 12:04AM
Last Post by KM6VV

Endstop is triggered but don't stop

by manfred59
17,661 29 11/13/2017 05:26AM
Last Post by Kordel

No power to D8+ and D10+ RAMPS 1.4 Marlin. Need help troubleshooting

by defcon
1,859 26 11/01/2017 12:48PM
Last Post by burtburt69

MKS 1.4 AD597 Thermocouple Configuration

by 3DS-QUAD
346 1 10/31/2017 10:26PM
Last Post by 3DS-QUAD

Strange conflict with MKS TFT and RAMPS 1.4 USB

by Grigory
641 4 10/25/2017 09:06AM
Last Post by martind_n

RAMPS dead ?

by ss002d6252
401 1 10/23/2017 02:52PM
Last Post by ss002d6252

Ramps 1.5 ??

by JustSumGuy
2,239 5 10/21/2017 12:07AM
Last Post by JustSumGuy

ramps shuts down when power is connected to 11A heatbed terminal

by printerguykw
317 4 10/13/2017 06:18AM
Last Post by lkcl