Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

Repetier

Subject Views Posts Last Post

M109 (set temp and wait) in G-Code but not in config

by jon_bondy
112 5 02/04/2019 08:37AM
Last Post by jon_bondy

Control what set of commands go to each driver?

by pineapple_pizza
80 2 01/27/2019 09:51AM
Last Post by obewan

How to get Repetier to think I only have 1 exruder

by tc1967uk
303 4 01/08/2019 08:18AM
Last Post by tc1967uk

Printer information out put

by theidd
86 1 01/08/2019 07:35AM
Last Post by theidd

repetier: stops randomly   (Pages: 1 2)

by Darki
3,851 43 01/08/2019 07:11AM
Last Post by theidd

multiple gcodes in a row which get printed after each other

by Highpressuresteam
358 3 01/08/2019 07:01AM
Last Post by theidd

Temperature setting not staying set

by sierradays
439 3 01/08/2019 06:57AM
Last Post by theidd

z axis homing in the wrong direction

by myfacelackseyes
9,487 17 01/02/2019 07:16AM
Last Post by awratten

Problem Connecting Repetier Host to Printer

by Dana
183 3 12/10/2018 06:57PM
Last Post by Dana

Opiliones 3D printer

by OpilionesUser
208 1 11/22/2018 02:55AM
Last Post by OpilionesUser

Extruder won't heat up after firmware update 0.83 tot 0.91

by Sacul
781 4 11/21/2018 11:10AM
Last Post by OpilionesUser

Z lift on extruder change

by triplanedave
1,013 4 10/31/2018 03:42PM
Last Post by Wilner

Help with Repetier FW and BLTouch Attachments

by jabu32
375 5 09/13/2018 07:30PM
Last Post by jabu32

Bltouch sensor Attachments

by blabberjack
433 4 08/20/2018 09:47AM
Last Post by Dust

Fan extender

by Mendelevium99
280 1 07/23/2018 10:20AM
Last Post by Mendelevium99

Probe accuracy test on Repetier Firmware?

by peps1
301 1 07/17/2018 01:37PM
Last Post by peps1

repetier 1.02 configuration tool unexpected moving core x y Attachments

by sz3bbylA
314 1 07/08/2018 10:34AM
Last Post by sz3bbylA

Probe like the BLTouch working with Repetier?

by peps1
797 14 06/24/2018 07:17PM
Last Post by peps1

No extrusion when X beyond a limit

by leadinglights
251 1 06/22/2018 12:50PM
Last Post by leadinglights

Adding simple Custom UI menu items?

by peps1
221 1 06/22/2018 09:40AM
Last Post by peps1

RAMPS and REPRAP DISCOUNT FULL DISPLAY blank on 1.0.2

by opy01
645 1 04/23/2018 10:55AM
Last Post by opy01

Job finished notification

by MPower
2,104 20 04/17/2018 08:55AM
Last Post by torrero007

Repetier-Host V2.0.5, Slic3r not sure what's going on? Attachments

by kd6hq
688 1 02/24/2018 02:46PM
Last Post by kd6hq

Endstops and current postion shown by Repetier Host Attachments

by evgen
495 1 02/11/2018 10:10AM
Last Post by evgen

Repetier Firmware V0.82.2 Compile Error - Rambo

by RobGer
1,652 4 12/28/2017 08:06AM
Last Post by alexgibson3d

Ramps and Hot End on D8

by Roger123D
456 1 12/26/2017 12:46AM
Last Post by Roger123D

feature request

by Bill Clark
479 1 12/20/2017 05:48PM
Last Post by Bill Clark

Repetier Server suddenly stopped working (due to auto update)

by RFZ
990 2 12/16/2017 07:30AM
Last Post by RFZ

How can I disable the "Heater Decoupled" feature

by leadinglights
616 1 11/14/2017 12:37PM
Last Post by leadinglights

I'm having a problem getting stepper motors 1 &2 to eject the proper amount of filament.

by kd6hq
881 1 11/08/2017 04:43AM
Last Post by kd6hq