Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

Firmware - mainstream and related support

Subject Views Posts Last Post

Programmig issues - motherboard v1.2

by Adam.m.Nelson
1,334 19 05/21/2011 08:24PM
Last Post by Adam.m.Nelson

Extruder won't turn

by jhaubold
953 2 05/19/2011 04:01PM
Last Post by jhaubold

FiveD Firmware, Gen6 Board and ReplicatorG

by geoffd
1,550 1 05/04/2011 02:08PM
Last Post by geoffd

5d firmware: No answer from board besides "start"

by ckaos
883 3 04/29/2011 05:34AM
Last Post by ckaos

Axis won't move backwards & testing without an extruder

by daufhammer
1,373 14 04/18/2011 07:14PM
Last Post by daufhammer

Gen 6 _ no negative movements _ upload problem

by Klodd
1,407 7 04/15/2011 07:29PM
Last Post by daufhammer

can't home anymore?

by ParkerĀ 
831 1 04/11/2011 11:47AM
Last Post by ParkerĀ 

Tonokip/RAMPS question

by epengr
1,665 7 04/06/2011 08:27PM
Last Post by Traumflug

firmware problems Attachments

by rockit
1,443 6 03/30/2011 06:56PM
Last Post by brnrd

Trying to make sense of the Z_STEPS_PER_MM

by AlexRa
1,918 10 03/26/2011 02:48PM
Last Post by nophead

B+/B- mosfet

by TechMage
1,258 8 03/24/2011 10:06PM
Last Post by brnrd

RepRap in hperterminal

by Grogyan
1,103 4 03/21/2011 05:24AM
Last Post by Traumflug

PID values for heated bed

by brnrd
1,436 2 03/16/2011 11:16PM
Last Post by brnrd

Gen 4 makerbot electronics

by vortexflow2010
1,321 2 03/14/2011 05:00AM
Last Post by Traumflug

Error compiling Firmware

by Thias
5,196 6 03/12/2011 01:17AM
Last Post by John Mann

FiveD - Thermistor tables

by ElmarJongerius
3,010 12 03/03/2011 08:27AM
Last Post by VDX

variables

by makeme
843 1 02/27/2011 07:22PM
Last Post by makeme

Error Compiling GCode_Interpreter

by Fifthkyd
1,020 3 02/16/2011 03:27PM
Last Post by Fifthkyd

Repeatable, but random com errors with 20110207 release?

by Wade
890 3 02/15/2011 02:20PM
Last Post by RepRot

Baud Rate problems

by Jeff B
912 2 02/14/2011 11:58PM
Last Post by Bruce

Gen 3 Electronics Extruder 2.2 Issues

by Skoll
2,100 14 02/06/2011 08:49PM
Last Post by brnrd

x-axis problem when moving right

by joergk
1,060 5 02/03/2011 04:22AM
Last Post by joergk

Gen3 with DC extruder motor and gcdump?

by Cblair
1,106 3 01/20/2011 02:36PM
Last Post by JDeem

Adjust Firmware, mm per step - solved

by goaran
2,048 10 01/17/2011 08:22AM
Last Post by VDX

Z-Axis Speed Problem - solved

by goaran
1,028 1 01/04/2011 02:25PM
Last Post by goaran

Arduino Mega using Shapercube (joaz's) firmware, problems communicating Attachments

by kutch2001
1,915 7 12/13/2010 07:39AM
Last Post by jamesdanielv

Adapting the PCB plotting process for PCB milling.

by Capo
1,592 5 12/10/2010 09:07PM
Last Post by Capo

Disable Z axis while not in use.

by FrankNeon
1,058 2 12/06/2010 07:15PM
Last Post by dazed.dnc

Extruder 2.2 stepper not turning on

by Grogyan
2,095 11 12/05/2010 04:39AM
Last Post by davmj

Extruder Controller V2.2 Bootloader Issue

by Alpine
1,428 5 11/16/2010 11:49AM
Last Post by emt